NoThinG ارسال شده در December 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2020 خب سلام، با اینکه تاپیک قبلی به دلایلی هاید شد و ما هم 6اُمین اخطارمون رو گرفتیم ولی خب کار من متوقف نشد و اینم اینه که شاید یکم خندونده باشمتون و با یک تاپیک جدید اینجا هستم. خب بذارید بدون اینکه مشکلی تو کار باشه و هاید نداشته باشیم شروع کنم **ساندویچ میخرید 20 هزار تومن نصفش رو نمیخورید؟ من فلافل دو تومنی خریده بودم کاهوش افتاد زمین ورداشتم فوت کردم خوردم **یه فیلم 60 مگابایتی فرستاده میگه با دیدن این کلیپ آرامش میگیرید. بزرگوار من این فیلم رو دانلود کنم استرس و اضطراب تموم شدن حجم بسته شب و روز رو ازم میگیره **ﻣﺎ ﯾﻪ ﻏﻠﻄﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺗﺮﻡ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﮐﻼﺱ ﺯﺑﺎﻥ ﻫﺮ ﮐﯽ ﺗﻮ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﻣﺎﺭﻭ ﺩﯾﺪ ﺩﺳﺖ ﮐﺮﺩ ﺗﻮ ﺟﯿﺒﺶ و ﺑﺮﮔﻪ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﺍﺩﺭﺍﺭشو ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺟﻠﻮﻡ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻌﻨﯽ ﮐﻦ ﭼﯽ ﻣﯿگه؟! ** **انقد تو این خیابونا دست انداز و سرعت گیر هست که ادم جرعت نمی کنه دست بکنه تو دماغش پفــفففـف @OmidGH, @FieRy, @Erfandf, @Shxyan, @HolyKnighT, @WoIF @GalacticBoy, @NimaB, @Simp, @MrSam, @KhianaT و @.... 3 نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در December 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2020 در 3 دقیقه قبل، HolyKnighT گفته است: بدبختی من همینه دقیقا خب معنی کن نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در December 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2020 در 5 دقیقه قبل، HolyKnighT گفته است: مخففاش درکت می کنم برات سخته تلفظش نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در December 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2020 در 5 دقیقه قبل، HolyKnighT گفته است: داداش اعلامیه های منو سابیدی بخواب دیگه نصف شبه :||||||| پ.ن : من دارم پست بای چک میدم بیدار بودن بنده الزامیست عه منم میخواستم همینو بگم انقد مزاحم نشو زنگ میزنم 110 ها جیش+بوس= لالا نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BiGThaT ارسال شده در December 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2020 در 6 ساعت قبل، NothinG گفته است: **یه فیلم 60 مگابایتی فرستاده میگه با دیدن این کلیپ آرامش میگیرید. بزرگوار من این فیلم رو دانلود کنم استرس و اضطراب تموم شدن حجم بسته شب و روز رو ازم میگیره بمولا نقل قول welcome to hell لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در December 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2020 در 11 دقیقه قبل، HolyKnighT گفته است: چی تلاوت میکنی؟ سخنان بزرگان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2020 در 12 ساعت قبل، NothinG گفته است: **ساندویچ میخرید 20 هزار تومن نصفش رو نمیخورید؟ من فلافل دو تومنی خریده بودم کاهوش افتاد زمین ورداشتم فوت کردم خوردم من بیشتر تو فیلما دیدم خود اعضای دولت صرفه جویی نمیکنن ما که کاهو رو زمین برمیداریم ی تکه که پر از آشغاله و 1sm هست دور میریزیم، میگن اصراف نکنید نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در December 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2020 در 13 ساعت قبل، NothinG گفته است: خب سلام، با اینکه تاپیک قبلی به دلایلی هاید شد و ما هم 6اُمین اخطارمون رو گرفتیم ولی خب کار من متوقف نشد و اینم اینه که شاید یکم خندونده باشمتون و با یک تاپیک جدید اینجا هستم. خب بذارید بدون اینکه مشکلی تو کار باشه و هاید نداشته باشیم شروع کنم **ساندویچ میخرید 20 هزار تومن نصفش رو نمیخورید؟ من فلافل دو تومنی خریده بودم کاهوش افتاد زمین ورداشتم فوت کردم خوردم **یه فیلم 60 مگابایتی فرستاده میگه با دیدن این کلیپ آرامش میگیرید. بزرگوار من این فیلم رو دانلود کنم استرس و اضطراب تموم شدن حجم بسته شب و روز رو ازم میگیره **ﻣﺎ ﯾﻪ ﻏﻠﻄﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺗﺮﻡ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﮐﻼﺱ ﺯﺑﺎﻥ ﻫﺮ ﮐﯽ ﺗﻮ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﻣﺎﺭﻭ ﺩﯾﺪ ﺩﺳﺖ ﮐﺮﺩ ﺗﻮ ﺟﯿﺒﺶ و ﺑﺮﮔﻪ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﺍﺩﺭﺍﺭشو ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺟﻠﻮﻡ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻌﻨﯽ ﮐﻦ ﭼﯽ ﻣﯿگه؟! ** **انقد تو این خیابونا دست انداز و سرعت گیر هست که ادم جرعت نمی کنه دست بکنه تو دماغش پفــفففـف @OmidGH, @FieRy, @Erfandf, @Shxyan, @HolyKnighT, @WoIF @GalacticBoy, @NimaB, @Simp, @MrSam, @KhianaT و @.... Nice همین نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در December 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2020 در 14 ساعت قبل، NothinG گفته است: **ساندویچ میخرید 20 هزار تومن نصفش رو نمیخورید؟ من فلافل دو تومنی خریده بودم کاهوش افتاد زمین ورداشتم فوت کردم خوردم این که منم نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 17, 2020 (ویرایش شده) در 6 ساعت قبل، FieRy گفته است: این که منم @Vazirbehdashtvaetela'at بیا یکیشونو پیدا کردم ویرایش شده December 17, 2020 توسط Erfandf نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 در 15 ساعت قبل، Erfandf گفته است: @Vazirbehdashtvaetela'at بیا یکیشونو پیدا کردم آفرین نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۲۶ در 23:02، NothinG گفته است: خب سلام، با اینکه تاپیک قبلی به دلایلی هاید شد و ما هم 6اُمین اخطارمون رو گرفتیم ولی خب کار من متوقف نشد و اینم اینه که شاید یکم خندونده باشمتون و با یک تاپیک جدید اینجا هستم. خب بذارید بدون اینکه مشکلی تو کار باشه و هاید نداشته باشیم شروع کنم **ساندویچ میخرید 20 هزار تومن نصفش رو نمیخورید؟ من فلافل دو تومنی خریده بودم کاهوش افتاد زمین ورداشتم فوت کردم خوردم **یه فیلم 60 مگابایتی فرستاده میگه با دیدن این کلیپ آرامش میگیرید. بزرگوار من این فیلم رو دانلود کنم استرس و اضطراب تموم شدن حجم بسته شب و روز رو ازم میگیره **ﻣﺎ ﯾﻪ ﻏﻠﻄﯽ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺗﺮﻡ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﮐﻼﺱ ﺯﺑﺎﻥ ﻫﺮ ﮐﯽ ﺗﻮ ﻓﺎﻣﯿﻞ ﻣﺎﺭﻭ ﺩﯾﺪ ﺩﺳﺖ ﮐﺮﺩ ﺗﻮ ﺟﯿﺒﺶ و ﺑﺮﮔﻪ ﺁﺯﻣﺎﯾﺶ ﺍﺩﺭﺍﺭشو ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺟﻠﻮﻡ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﻌﻨﯽ ﮐﻦ ﭼﯽ ﻣﯿگه؟! ** **انقد تو این خیابونا دست انداز و سرعت گیر هست که ادم جرعت نمی کنه دست بکنه تو دماغش پفــفففـف @OmidGH, @FieRy, @Erfandf, @Shxyan, @HolyKnighT, @WoIF @GalacticBoy, @NimaB, @Simp, @MrSam, @KhianaT و @.... LOL نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 در 2 ساعت قبل، Captain گفته است: آفرین Vazir behdasht va etela'at این کاپیتان اکانت مولتیته؟ نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaDKinG ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 بسیار خوب 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.