Ellery ارسال شده در December 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 15, 2020 سلام این بازی رو من تو گیم نت ها زیاد دیدم بازی می کنند. و این بازی به این صورت هستش که،شما 4 بازمانده هستد و بیشتر انسان ها جز تعداد کمی به این بیماری وخشتناک یعنی ""Green Flu""دچار شدن شما در این بازی این کارهارو انجام باید بدید:زنده بمانید-به مقصد جدید و یک مکان امن دیگر بروید-دوستان خود را نجات دهید و با زامبی های درشت و قوی مانند Witch &Tank سر و کله نزنید،چون اگر تازی وارد باشید به حتم از 4 نفر شما 2 نفر خواهد مرد. چون این بازی از سری بازی های کمپانی Value هستش هیچ خط داستانی رو مثل کانتر دنبال نمی کنه.و این بازی از 4 نفر تشکیل شده:Zoe:شخصیت دختر بازی،Francis:مرده هیکلی و خفن،Bill:پیرمرد ارتشی،Louis:من قیافشو به یک کارمند اداره شباهت میدم.توجه داشته باشید بازی روند فرار کردن رو داره شما وظیفه ندارید که همه زامبی ها رو بکشید چون باز هم اسپاون می شن شما فقط باید به SafeHouse بعدی فرار کنید.هر Chapter بازی به 4 قسمت تقسیم شده و در آخر بازی شما با یک وسیله ی درست حسابی فرار می کنید.مثلن :نفربر،هواپیما،قایق،قطار،هلیکوپتر..... این بازی قابلیت آنلاین رو داره و شما می تونید با دوستاتون بازی کنید سرور و ایناها نمی خواد ولی پیشنهاد می دم کسی Host بزنه که سیستمش یکم قوی تر باشه. این بازی رو می تونید همراه با هوش مصنوعی عالی بازی تجربه کنید اصلن نوب نیستن و هر چی تو چت های از قبل معلوم شده بهشون بگید جواب شما رو می دن و کمکتون می کنن. تا یک بازی دیگه خدافظ برای اطلاعات بیشتر پیام بدین. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در December 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 (ویرایش شده) بازی این موجودات رو داره:Hunter:میپره روت و جرتون میده Smoker:مثل قورباغه با زبون می کشتون و وقتی کشوندتون پیشه خودش بازم جرتون میده Tank:خیلی بزرگه و مثله اسمش بدون مقدمه زارت میدویه وسط میدون زمینو می کنه پرت میکنه و ماشینو هر چیزه سنگین نزدیک به شما رو شوت میکنه و بازم جرتون میده،اگه نزدیکتون باشه شوتتون می کنه و یک اگه افتاده باشید مثله سگ میزنتون. سموکر: تانک: هانتر: بومر:یک موجود چاقه قلمبه که روتون بالا میاره و زامبی هایی که متوجه شما نیستن مثله سگ میان جرتون میدن. بومر: ویچ:یه زامبی زن هست که نشسته گریه می کنه اگه متوجه شما بشه مثلن چراغ قوه بندازید تو چشش یه از کنارش رد شید مهلک ترین ضربه بازی رو به شما میزنه و شما به حالت افتاده روی زمین می افتید. ویچ: اگر شما هر 100 تا جونتون تموم شه،شما میفتید روی زمین با HandGun تون می تونید شلیک کنید و هر ثانیه 3 تا از جونتون کم میشه و 200 تا جون دارید روی زمین و زامبی اگر دورو برتون باشه جر می خورید.برای اینکه بلند شید باید یارتون بیاد بلندتون کنه و کلن 3 بار بیفتید زمین بلند شید دفعه 3ووم که بلند شید همه جارو سیاه سفید می بینید و این یعنی یک بار دیگه بیفتید زمین میمیرید البته این پایان بازی نیست ولی در یک اتاق های دیگه Spawn میشید و یارتون باید پیداتون کنه تا زنده شید. حتما دانلود کنید تا تیمه Left 4 dead بازای آرساکیا رو تشکیل بدید یک لانچر پیدا کردم که خیلی وقته پلیر نداره ولی هنوز کار می کنه می تونیم آنلاین بازی کنیم (بدون نیاز به استیم) ویرایش شده December 18, 2020 توسط BigSmoke 1 نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soli ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 در 12 ساعت قبل، BigSmoke گفته است: بازی این موجودات رو داره:Hunter:میپره روت و جرتون میده Smoker:مثل قورباغه با زبون می کشتون و وقتی کشوندتون پیشه خودش بازم جرتون میده Tank:خیلی بزرگه و مثله اسمش بدون مقدمه زارت میدویه وسط میدون زمینو می کنه پرت میکنه و ماشینو هر چیزه سنگین نزدیک به شما رو شوت میکنه و بازم جرتون میده،اگه نزدیکتون باشه شوتتون می کنه و یک اگه افتاده باشید مثله سگ میزنتون. سموکر: تانک: هانتر: بومر:یک موجود چاقه قلمبه که روتون بالا میاره و زامبی هایی که متوجه شما نیستن مثله سگ میان جرتون میدن. بومر: ویچ:یه زامبی زن هست که نشسته گریه می کنه اگه متوجه شما بشه مثلن چراغ قوه بندازید تو چشش یه از کنارش رد شید مهلک ترین ضربه بازی رو به شما میزنه و شما به حالت افتاده روی زمین می افتید. ویچ: اگر شما هر 100 تا جونتون تموم شه،شما میفتید روی زمین با HandGun تون می تونید شلیک کنید و هر ثانیه 3 تا از جونتون کم میشه و 200 تا جون دارید روی زمین و زامبی اگر دورو برتون باشه جر می خورید.برای اینکه بلند شید باید یارتون بیاد بلندتون کنه و کلن 3 بار بیفتید زمین بلند شید دفعه 3ووم که بلند شید همه جارو سیاه سفید می بینید و این یعنی یک بار دیگه بیفتید زمین میمیرید البته این پایان بازی نیست ولی در یک اتاق های دیگه Spawn میشید و یارتون باید پیداتون کنه تا زنده شید. حتما دانلود کنید تا تیمه Left 4 dead بازای آرساکیا رو تشکیل بدید یک لانچر پیدا کردم که خیلی وقته پلیر نداره ولی هنوز کار می کنه می تونیم آنلاین بازی کنیم (بدون نیاز به استیم) همش که شد جر میخورید نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♅ ✤ ???? ???? ??????? ?????? ✤ ♅ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در December 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۲۹ در 00:40، Solaleh گفته است: همش که شد جر میخورید توقع داری زامبی ها بیان با بالشت پره قو می زنن.نه خیر تو داداشیای زامبیشونو زدی میان با دندوناشون جرت میدن. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
shayan0monster007 ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 سلام این گیم رو میتونین خیلی راحت و اسون با برنامه hamachi پلی بدین خیلی ساده سرچ کنید تو اپارات و یوتیوب که hamachi رو فعال کنید و رفتید تو گیم یه sv_lan 1 میزنی و map...... هم که زدی خود بازی برا دوستت میگه one steam group online که جوین میشه و صفا سیتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 اره چیز خوبیه نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 20, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 5 تا لایک بگیرم درباره لفت ۴ دد ۲ توضیحات مختصر و اینکه در ادامه چه اتفاقاتی می افته صحبت خواهم کرد فقط ۵تا . نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 دوستان عزیز @aliysbs @AliRezaAlpha @Vicious @TheEvil از این تاپیک دیدن کنید نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۲۸ در 12:35، LoneMan گفته است: بازی این موجودات رو داره:Hunter:میپره روت و جرتون میده Smoker:مثل قورباغه با زبون می کشتون و وقتی کشوندتون پیشه خودش بازم جرتون میده Tank:خیلی بزرگه و مثله اسمش بدون مقدمه زارت میدویه وسط میدون زمینو می کنه پرت میکنه و ماشینو هر چیزه سنگین نزدیک به شما رو شوت میکنه و بازم جرتون میده،اگه نزدیکتون باشه شوتتون می کنه و یک اگه افتاده باشید مثله سگ میزنتون. سموکر: تانک: هانتر: بومر:یک موجود چاقه قلمبه که روتون بالا میاره و زامبی هایی که متوجه شما نیستن مثله سگ میان جرتون میدن. بومر: ویچ:یه زامبی زن هست که نشسته گریه می کنه اگه متوجه شما بشه مثلن چراغ قوه بندازید تو چشش یه از کنارش رد شید مهلک ترین ضربه بازی رو به شما میزنه و شما به حالت افتاده روی زمین می افتید. ویچ: اگر شما هر 100 تا جونتون تموم شه،شما میفتید روی زمین با HandGun تون می تونید شلیک کنید و هر ثانیه 3 تا از جونتون کم میشه و 200 تا جون دارید روی زمین و زامبی اگر دورو برتون باشه جر می خورید.برای اینکه بلند شید باید یارتون بیاد بلندتون کنه و کلن 3 بار بیفتید زمین بلند شید دفعه 3ووم که بلند شید همه جارو سیاه سفید می بینید و این یعنی یک بار دیگه بیفتید زمین میمیرید البته این پایان بازی نیست ولی در یک اتاق های دیگه Spawn میشید و یارتون باید پیداتون کنه تا زنده شید. حتما دانلود کنید تا تیمه Left 4 dead بازای آرساکیا رو تشکیل بدید یک لانچر پیدا کردم که خیلی وقته پلیر نداره ولی هنوز کار می کنه می تونیم آنلاین بازی کنیم (بدون نیاز به استیم) به نظر بازیه جالبی میاد پیدا کردم بازی میکنم نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۲۵ در 08:42، LoneMan گفته است: سلام این بازی رو من تو گیم نت ها زیاد دیدم بازی می کنند. و این بازی به این صورت هستش که،شما 4 بازمانده هستد و بیشتر انسان ها جز تعداد کمی به این بیماری وخشتناک یعنی ""Green Flu""دچار شدن شما در این بازی این کارهارو انجام باید بدید:زنده بمانید-به مقصد جدید و یک مکان امن دیگر بروید-دوستان خود را نجات دهید و با زامبی های درشت و قوی مانند Witch &Tank سر و کله نزنید،چون اگر تازی وارد باشید به حتم از 4 نفر شما 2 نفر خواهد مرد. چون این بازی از سری بازی های کمپانی Value هستش هیچ خط داستانی رو مثل کانتر دنبال نمی کنه.و این بازی از 4 نفر تشکیل شده:Zoe:شخصیت دختر بازی،Francis:مرده هیکلی و خفن،Bill:پیرمرد ارتشی،Louis:من قیافشو به یک کارمند اداره شباهت میدم.توجه داشته باشید بازی روند فرار کردن رو داره شما وظیفه ندارید که همه زامبی ها رو بکشید چون باز هم اسپاون می شن شما فقط باید به SafeHouse بعدی فرار کنید.هر Chapter بازی به 4 قسمت تقسیم شده و در آخر بازی شما با یک وسیله ی درست حسابی فرار می کنید.مثلن :نفربر،هواپیما،قایق،قطار،هلیکوپتر..... این بازی قابلیت آنلاین رو داره و شما می تونید با دوستاتون بازی کنید سرور و ایناها نمی خواد ولی پیشنهاد می دم کسی Host بزنه که سیستمش یکم قوی تر باشه. این بازی رو می تونید همراه با هوش مصنوعی عالی بازی تجربه کنید اصلن نوب نیستن و هر چی تو چت های از قبل معلوم شده بهشون بگید جواب شما رو می دن و کمکتون می کنن. تا یک بازی دیگه خدافظ برای اطلاعات بیشتر پیام بدین. خیلی خوبه، مخصوصا اینکه قابلیت آنلاین بازی کردن داره، البته سیستم ما که فقط GTA Sa رو خوب اجرا میکنه با چند تا بازی قدیمی دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 در 3 ساعت قبل، AliRezaAlpha گفته است: خیلی خوبه، مخصوصا اینکه قابلیت آنلاین بازی کردن داره، البته سیستم ما که فقط GTA Sa رو خوب اجرا میکنه با چند تا بازی قدیمی دیگه Gta sa بگیره اینم میگیره نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۲۸ در 12:35، LoneMan گفته است: بازی این موجودات رو داره:Hunter:میپره روت و جرتون میده Smoker:مثل قورباغه با زبون می کشتون و وقتی کشوندتون پیشه خودش بازم جرتون میده Tank:خیلی بزرگه و مثله اسمش بدون مقدمه زارت میدویه وسط میدون زمینو می کنه پرت میکنه و ماشینو هر چیزه سنگین نزدیک به شما رو شوت میکنه و بازم جرتون میده،اگه نزدیکتون باشه شوتتون می کنه و یک اگه افتاده باشید مثله سگ میزنتون. سموکر: تانک: هانتر: بومر:یک موجود چاقه قلمبه که روتون بالا میاره و زامبی هایی که متوجه شما نیستن مثله سگ میان جرتون میدن. بومر: ویچ:یه زامبی زن هست که نشسته گریه می کنه اگه متوجه شما بشه مثلن چراغ قوه بندازید تو چشش یه از کنارش رد شید مهلک ترین ضربه بازی رو به شما میزنه و شما به حالت افتاده روی زمین می افتید. ویچ: اگر شما هر 100 تا جونتون تموم شه،شما میفتید روی زمین با HandGun تون می تونید شلیک کنید و هر ثانیه 3 تا از جونتون کم میشه و 200 تا جون دارید روی زمین و زامبی اگر دورو برتون باشه جر می خورید.برای اینکه بلند شید باید یارتون بیاد بلندتون کنه و کلن 3 بار بیفتید زمین بلند شید دفعه 3ووم که بلند شید همه جارو سیاه سفید می بینید و این یعنی یک بار دیگه بیفتید زمین میمیرید البته این پایان بازی نیست ولی در یک اتاق های دیگه Spawn میشید و یارتون باید پیداتون کنه تا زنده شید. حتما دانلود کنید تا تیمه Left 4 dead بازای آرساکیا رو تشکیل بدید یک لانچر پیدا کردم که خیلی وقته پلیر نداره ولی هنوز کار می کنه می تونیم آنلاین بازی کنیم (بدون نیاز به استیم) این بومر باهاله در در ۱۳۹۹/۹/۲۸ در 12:35، LoneMan گفته است: بازی این موجودات رو داره:Hunter:میپره روت و جرتون میده Smoker:مثل قورباغه با زبون می کشتون و وقتی کشوندتون پیشه خودش بازم جرتون میده Tank:خیلی بزرگه و مثله اسمش بدون مقدمه زارت میدویه وسط میدون زمینو می کنه پرت میکنه و ماشینو هر چیزه سنگین نزدیک به شما رو شوت میکنه و بازم جرتون میده،اگه نزدیکتون باشه شوتتون می کنه و یک اگه افتاده باشید مثله سگ میزنتون. سموکر: تانک: هانتر: بومر:یک موجود چاقه قلمبه که روتون بالا میاره و زامبی هایی که متوجه شما نیستن مثله سگ میان جرتون میدن. بومر: ویچ:یه زامبی زن هست که نشسته گریه می کنه اگه متوجه شما بشه مثلن چراغ قوه بندازید تو چشش یه از کنارش رد شید مهلک ترین ضربه بازی رو به شما میزنه و شما به حالت افتاده روی زمین می افتید. ویچ: اگر شما هر 100 تا جونتون تموم شه،شما میفتید روی زمین با HandGun تون می تونید شلیک کنید و هر ثانیه 3 تا از جونتون کم میشه و 200 تا جون دارید روی زمین و زامبی اگر دورو برتون باشه جر می خورید.برای اینکه بلند شید باید یارتون بیاد بلندتون کنه و کلن 3 بار بیفتید زمین بلند شید دفعه 3ووم که بلند شید همه جارو سیاه سفید می بینید و این یعنی یک بار دیگه بیفتید زمین میمیرید البته این پایان بازی نیست ولی در یک اتاق های دیگه Spawn میشید و یارتون باید پیداتون کنه تا زنده شید. حتما دانلود کنید تا تیمه Left 4 dead بازای آرساکیا رو تشکیل بدید یک لانچر پیدا کردم که خیلی وقته پلیر نداره ولی هنوز کار می کنه می تونیم آنلاین بازی کنیم (بدون نیاز به استیم) هاجی فیلم بازی رو دیدم خندم میگرفت همه مثل گاو میریزن سرت نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 کسانی که علاقه مند هستند با هم بازی کنیم اسماشونو بگند با هم بازی کنیم بازی از شرکت موفق Value هستش سازنده کانتر هیچ نخ داستانی دنبال نمیکنه پس مثله کانتر تنهاییش حال نمیده با هاماچی باهم بازی کنیم @aliysbs @TheEvil @AliRezaAlpha @Vicious و بقیه دوستان عزیز اگر پسندیدید بازی رو به من اطلاع بدید نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 در 26 دقیقه قبل، LoneMan گفته است: کسانی که علاقه مند هستند با هم بازی کنیم اسماشونو بگند با هم بازی کنیم بازی از شرکت موفق Value هستش سازنده کانتر هیچ نخ داستانی دنبال نمیکنه پس مثله کانتر تنهاییش حال نمیده با هاماچی باهم بازی کنیم @aliysbs @TheEvil @AliRezaAlpha @Vicious و بقیه دوستان عزیز اگر پسندیدید بازی رو به من اطلاع بدید سیستم قوی نمیخواد؟ فکر کنم گرافیکش مثل CSS باشه در 3 ساعت قبل، LoneMan گفته است: Gta sa بگیره اینم میگیره فکر کنم این بازی قاطی CSS بود یه بار فایل هارو جابهجا کردم اورد ولی استارت نمیشد، خیلی خوبه اگه بشه با این سیستم ضعیف پلیش داد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 در 34 دقیقه قبل، LoneMan گفته است: کسانی که علاقه مند هستند با هم بازی کنیم اسماشونو بگند با هم بازی کنیم بازی از شرکت موفق Value هستش سازنده کانتر هیچ نخ داستانی دنبال نمیکنه پس مثله کانتر تنهاییش حال نمیده با هاماچی باهم بازی کنیم @aliysbs @TheEvil @AliRezaAlpha @Vicious و بقیه دوستان عزیز اگر پسندیدید بازی رو به من اطلاع بدید دارم 2 شو دانلود میکنم خاستید باهم بازی کنید یکشو بگید دان کنم نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 22, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 (ویرایش شده) ۲ش برای من سنگینه ۱ش بهتره و سخت تر و اینکه از ۱ شروع کنیم بهتره در 8 دقیقه قبل، AliRezaAlpha گفته است: سیستم قوی نمیخواد؟ فکر کنم گرافیکش مثل CSS باشه فکر کنم این بازی قاطی CSS بود یه بار فایل هارو جابهجا کردم اورد ولی استارت نمیشد، خیلی خوبه اگه بشه با این سیستم ضعیف پلیش داد. از سایت های معروف دانلود کنید اجازه اسم بردن ندارم متاسفانه ولی سرچ کنید یا تو بازی با من در ارتباط باشد در 12 ساعت قبل، AliRezaAlpha گفته است: سیستم قوی نمیخواد؟ فکر کنم گرافیکش مثل CSS باشه فکر کنم این بازی قاطی CSS بود یه بار فایل هارو جابهجا کردم اورد ولی استارت نمیشد، خیلی خوبه اگه بشه با این سیستم ضعیف پلیش داد. سیستمش مثله gta sa میخواد خواستئ بگیری من دارمش با هم بازی کنیم ویرایش شده January 22, 2021 توسط LoneMan نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 در 23 ساعت قبل، LoneMan گفته است: ۲ش برای من سنگینه ۱ش بهتره و سخت تر و اینکه از ۱ شروع کنیم بهتره از سایت های معروف دانلود کنید اجازه اسم بردن ندارم متاسفانه ولی سرچ کنید یا تو بازی با من در ارتباط باشد سیستمش مثله gta sa میخواد خواستئ بگیری من دارمش با هم بازی کنیم اوکی، فعلا که اوضاع نت خرابه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 23, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 در 2 ساعت قبل، AliRezaAlpha گفته است: اوکی، فعلا که اوضاع نت خرابه در در ۱۳۹۹/۱۱/۳ در 20:41، AliRezaAlpha گفته است: نت کی درسته هان؟ من دارم کامپیوتر جدید میخرم بلاخره با FPS +65 میا بازی من یک پکیج سازگار آیکون اسلحه ها جذابشو لازم دارم علیرضا دمه دست داری؟ نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyBeRi ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۰/۹ در 00:20، Mepogent گفته است: اره چیز خوبیه توکه اینجام داری فیک میزنی اقا نکن این صحنه زشته قبیحه مستهجنه در در ۱۳۹۹/۹/۲۵ در 08:42، LoneMan گفته است: سلام این بازی رو من تو گیم نت ها زیاد دیدم بازی می کنند. و این بازی به این صورت هستش که،شما 4 بازمانده هستد و بیشتر انسان ها جز تعداد کمی به این بیماری وخشتناک یعنی ""Green Flu""دچار شدن شما در این بازی این کارهارو انجام باید بدید:زنده بمانید-به مقصد جدید و یک مکان امن دیگر بروید-دوستان خود را نجات دهید و با زامبی های درشت و قوی مانند Witch &Tank سر و کله نزنید،چون اگر تازی وارد باشید به حتم از 4 نفر شما 2 نفر خواهد مرد. چون این بازی از سری بازی های کمپانی Value هستش هیچ خط داستانی رو مثل کانتر دنبال نمی کنه.و این بازی از 4 نفر تشکیل شده:Zoe:شخصیت دختر بازی،Francis:مرده هیکلی و خفن،Bill:پیرمرد ارتشی،Louis:من قیافشو به یک کارمند اداره شباهت میدم.توجه داشته باشید بازی روند فرار کردن رو داره شما وظیفه ندارید که همه زامبی ها رو بکشید چون باز هم اسپاون می شن شما فقط باید به SafeHouse بعدی فرار کنید.هر Chapter بازی به 4 قسمت تقسیم شده و در آخر بازی شما با یک وسیله ی درست حسابی فرار می کنید.مثلن :نفربر،هواپیما،قایق،قطار،هلیکوپتر..... این بازی قابلیت آنلاین رو داره و شما می تونید با دوستاتون بازی کنید سرور و ایناها نمی خواد ولی پیشنهاد می دم کسی Host بزنه که سیستمش یکم قوی تر باشه. این بازی رو می تونید همراه با هوش مصنوعی عالی بازی تجربه کنید اصلن نوب نیستن و هر چی تو چت های از قبل معلوم شده بهشون بگید جواب شما رو می دن و کمکتون می کنن. تا یک بازی دیگه خدافظ برای اطلاعات بیشتر پیام بدین. پشمام دوران دبیرستان بعد کلاس l4d برناممون بود بازی خفنیه هرکی نکرده بره بکنه ک خیلی بازیش کردنیه بهتون پیشنهاد میکنم اینو حتما بکنین بازی نقل قول *** بـِه ریش نیست به ریشَـست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 در 4 ساعت قبل، LoneMan گفته است: نت کی درسته هان؟ من دارم کامپیوتر جدید میخرم بلاخره با FPS +65 میا بازی من یک پکیج سازگار آیکون اسلحه ها جذابشو لازم دارم علیرضا دمه دست داری؟ والا نت معلوم نیست کی درست میشه آیکن اسلحه های GTA رو میخوای؟ در 4 ساعت قبل، LoneMan گفته است: دارم کامپیوتر جدید میخرم دم دستت بود واس ما هم بخر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 24, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2021 در 12 ساعت قبل، AliRezaAlpha گفته است: در در ۱۳۹۹/۱۱/۳ در 20:41، AliRezaAlpha گفته است: در 4 ساعت قبل، AliRezaAlpha گفته است: والا نت معلوم نیست کی درست میشه آیکن اسلحه های GTA رو میخوای؟ دم دستت بود واس ما هم بخر آره آیکون اسلحه های gta نو یکی واس خودم موندم نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2021 در 6 ساعت قبل، LoneMan گفته است: آره آیکون اسلحه های gta نو یکی واس خودم موندم اوکی شاید برات پیدا کردم، من که دیفالته آیکونو همه چیزم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در January 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2021 در 14 ساعت قبل، AliSltN گفته است: توکه اینجام داری فیک میزنی اقا نکن این صحنه زشته قبیحه مستهجنه پشمام دوران دبیرستان بعد کلاس l4d برناممون بود بازی خفنیه هرکی نکرده بره بکنه ک خیلی بازیش کردنیه بهتون پیشنهاد میکنم اینو حتما بکنین بازی چشم حتما میکنیمش بازی در در ۱۳۹۹/۱۱/۳ در 20:51، LoneMan گفته است: ۲ش برای من سنگینه ۱ش بهتره و سخت تر و اینکه از ۱ شروع کنیم بهتره من یکش هم زدم خواستید بازی کنید به منم بگید نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CyBeRi ارسال شده در January 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2021 در 6 ساعت قبل، aliysbs گفته است: چشم حتما میکنیمش بازی آفرین فقط قبلش چربش کن به سیستمم فشار نیاد. پ.ن: با خمیر سیلیکون CPU رو چرب کن (بابات میدونه انقد منحرفی؟) نقل قول *** بـِه ریش نیست به ریشَـست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در January 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 24, 2021 در 1 ساعت قبل، AliSltN گفته است: آفرین فقط قبلش چربش کن به سیستمم فشار نیاد. پ.ن: با خمیر سیلیکون CPU رو چرب کن (بابات میدونه انقد منحرفی؟) ندارم ادرس میدی بیام خونتون بدی خمیر سیلیکون (بابای خودت میدونه اینقد منحرفی ؟) نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.