Felatios ارسال شده در March 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2021 در 9 ساعت قبل، Erfandf گفته است: عجب ادمیه نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در March 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2021 در 3 ساعت قبل، Mahziar123 گفته است: عجب ادمیه کارت همینه : پارتی بازی میکنی اخرش دستت رو میشع نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Felatios ارسال شده در March 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2021 در 6 ساعت قبل، Mepogent گفته است: کارت همینه : پارتی بازی میکنی اخرش دستت رو میشع ببین نزار دهنمو باز کنما۱۲۷ بار گفتی هیچیت نگفتم پارتی چی بگو؟؟ نقل قول ما ملت شهادتیماما حسینیم بیا ما منتظریم ?مرد این میدان ما هستیم برای شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در March 19, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 19, 2021 (ویرایش شده) ویرایش شده March 19, 2021 توسط Dilimore نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
H0sein ارسال شده در April 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 8, 2021 نقل قول سلامتی اون پدری ک ساقی نبود اما هر روز عرق ریختو ما خوردیم هی پیر تر شد و ما مردیم.! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در April 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در April 14, 2021 نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در July 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۳ در 13:41، CyBeRi گفته است: عه یادم اومد، بهت گفتم یه pc دارم لانچرش از صفحه بیرونه توهم اومدی درستش کنی یادش بخیر چ صفایی دادی داداش فقط بیزحمت یبار دیگ بیا میبینی ک بازم زده بیرون کجاس ضایس گل اون تسک بار رو ک هایدش کردم مشکل کجیه لانچرمم قرار شد @Erfandf بیاد حلش کنه بازم اگه باورش سخته میتونین دوتایی بیاین یه برسی اجمالی داشته باشین تا جایی که یادمه کرش میشدی FPS 30 داشتی با این پی سی که عکس رو فرستادی AGSA رو با fps 10000000000 میگیره تنها عکسی که از دیتا سنتر ارساکیا دارم @Ali @Flastioss @RiPMoHammaD @Claude @iNSaNe @Alireza @HaTeD @JameSon @Joker @hoseyfi @Felatios @iErfaN @Ali @Meli 1 نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۹ در 11:39، Ali گفته است: در اینجا ما آرساکیا گیمو به جلو پیش میبریم Cable management : بنازم علی جان به نظر من حتما یه فکری برا استریم بکن(هم Twitch و هم Aparat)... مطمئناً پلیر ها دو برابر میشن .. تو آپارات یکی سرور RP از GTA San Andreas استریم گذاشته بود، گفتم آقا جمع کنین بیاین ارساکیا،(ک البته بنم کرد) یکی گف اون سمپه سگ پلی نمیده. یعنی خیلیا هنوز آشنا نیستن با لانچرو امکاناتش .استریم خیلی مؤثره... @Ali 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 در 1 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: بنازم علی جان به نظر من حتما یه فکری برا استریم بکن(هم Twitch و هم Aparat)... مطمئناً پلیر ها دو برابر میشن .. تو آپارات یکی سرور RP از GTA San Andreas استریم گذاشته بود، گفتم آقا جمع کنین بیاین ارساکیا،(ک البته بنم کرد) یکی گف اون سمپه سگ پلی نمیده. یعنی خیلیا هنوز آشنا نیستن با لانچرو امکاناتش .استریم خیلی مؤثره... @Ali منم تبلیغات کردم تو استریما 1 نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 این کار ها تاثیر زیادی نمیزاره چون شخصا من اگه بخوام برم استریم نگاه کنم نمیرم استریم جی تی ای سا ببینم و واقعا هم کسی که آشنایی نداره چرا باید به جا استریم های جذاب دیگه ای که وجود داره جی تی ای رو نگاه کنه ،مگر... AG:SAMP بیاد. اینجاست که دیگه تبلیغات گسترده و استریم گرفتن میتونه روال داشته باشه و هم توجه زیادی جلب خواهد شد هم افزایش پلیر ها. البته این اتفاقات رو به این زودی شاهد نخواهیم بود. نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 (ویرایش شده) در 38 دقیقه قبل، Claude گفته است: این کار ها تاثیر زیادی نمیزاره چون شخصا من اگه بخوام برم استریم نگاه کنم نمیرم استریم جی تی ای سا ببینم و واقعا هم کسی که آشنایی نداره چرا باید به جا استریم های جذاب دیگه ای که وجود داره جی تی ای رو نگاه کنه ،مگر... AG:SAMP بیاد. اینجاست که دیگه تبلیغات گسترده و استریم گرفتن میتونه روال داشته باشه و هم توجه زیادی جلب خواهد شد هم افزایش پلیر ها. البته این اتفاقات رو به این زودی شاهد نخواهیم بود. عزیزم اگه تجهیزاتت خوب و کامل باشه (وب کم خوب، میکروفون خوب، بک گراند خوب) دو س هفته ای ویوور جذب میشه. راه های زیادی واسه ویوو گرفتن هس.. مثلن میشه با استریمرای معروف صحبت کرد و ی درصدی بهشون داد تا بیان سرور اونام استریم بزارن( کاری که الان اکثر موسس های سرور های FiveM میکنن) یا از استریمرای تازه کار ما حمایت کنند.. حرف شما درسته قطعا بازی های جذاب دیگه ای هستن که مردم ترجیح میدن اونا رو نگا کنن تا GTA San ولی بازم میشه ویوو گرف. الان اکثر استریمرا یه رب بیس دیقع اول استریمشون رو کلیپ(کلیپای سم و معروف اینستا و این ور اون ور) نگا میکنن (Just Chatting) و ویوور جذب میکنن. سرور های RP برا GTA San استریمر میزارن و ویوو میگیرن اونوخ سرور ارساکیا شلوغ ترین سروره ایران ویوو نگیرع؟! من به شخصه اعتقاد زیادی به استریم دارم (البته بدیهیه ک استریم سرور RP راحت تر و جذاب تر از RPG عه ولی خب با توجه به تعداد پلیر های ارساکیا میشه تو RPG هم نتیجه گرفت) مخصوصا اگه علی استریمر باشه @Ali ویرایش شده July 7, 2021 توسط DoNaLd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 در 8 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: بنازم علی جان به نظر من حتما یه فکری برا استریم بکن(هم Twitch و هم Aparat)... مطمئناً پلیر ها دو برابر میشن .. تو آپارات یکی سرور RP از GTA San Andreas استریم گذاشته بود، گفتم آقا جمع کنین بیاین ارساکیا،(ک البته بنم کرد) یکی گف اون سمپه سگ پلی نمیده. یعنی خیلیا هنوز آشنا نیستن با لانچرو امکاناتش .استریم خیلی مؤثره... @Ali اره یکی استریم gtasa گذاشته بود خیلی وییو خورده بود به حدی که بازیکنان سرور از 200 به 500 افزایش یافته بودن!!! تو اپارات که از gta رول پلای کم ویدیو میزارن نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 در 1 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: اره یکی استریم gtasa گذاشته بود خیلی وییو خورده بود به حدی که بازیکنان سرور از 200 به 500 افزایش یافته بودن!!! تو اپارات که از gta رول پلای کم ویدیو میزارن اوهوم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahasti ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۹ در 11:39، Ali گفته است: در اینجا ما آرساکیا گیمو به جلو پیش میبریم Cable management : همینو میشه دوباره بزاری البته با سلفی @Ali نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 در 6 دقیقه قبل، Mahasti گفته است: همینو میشه دوباره بزاری البته با سلفی @Ali میخوای یه عکس قدی هم بزاره؟ نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در July 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۱۶ در 20:57، Mahasti گفته است: همینو میشه دوباره بزاری البته با سلفی @Ali داداش علی پسره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2021 در ۱ ساعت قبل، iLeytoM گفته است: داداش علی پسره منم تا یه سال پیش فک میکردم دختره الان که گفتی فهمیدم پسیره نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در July 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2021 در 24 دقیقه قبل، llErrorsll گفته است: منم تا یه سال پیش فک میکردم دختره الان که گفتی فهمیدم پسیره پسیر نیست عزیزم، پسره معنی پسر 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2021 در 1 ساعت قبل، iLeytoM گفته است: پسیر نیست عزیزم، پسره معنی پسر |-: ?MEDE نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mahasti ارسال شده در July 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2021 در 1 ساعت قبل، llErrorsll گفته است: |-: ?MEDE در 5 ساعت قبل، iLeytoM گفته است: داداش علی پسره /: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OsTaDFaRaZ ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 عکس از محیط کاربری #وطنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در October 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2021 هعی نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در October 13, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2021 jpg نخند اقا نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 17, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2021 خب، ایرانی اصیل (+انبردست) ماله خودمه بای نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShahMMD ارسال شده در October 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۱۶ در 11:52، RiPMoHammaD گفته است: منم تبلیغات کردم تو استریما اره داداش منم یه بار یه مود میخواستم دهنم صاف شد تازه شاید باورت نشه هنوزم نداده طرف به نظرت چرااا ؟!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.