MohammadMahaN ارسال شده در December 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید" "توضیح کامل باگ سلام والا منم نمیدونم چرا دوتا سفیدن از ادمین پرسیدم ولی حل نشده من مود اسکین دارم و با برنامه مود ریز رفتم دیدم که سالمن و به نظرم مشکل از سروره "قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم) http://uploadb.me/direct/y6qvv3x2w72o/gta_sa 2020-12-06 13-03-55-506.mp4.html "توضیح دادن اینکه چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم)" را چگونه بنویسیم؟ در فیلم مشخض شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 (ویرایش شده) در 4 ساعت قبل، mrs99 گفته است: من مود اسکین دارم و با برنامه مود ریز رفتم دیدم که سالمن و به نظرم مشکل از سروره مشکل از خودته این 2 تا احتمالا گرافیک بیشتری نسبت به بقیش میخواد و کمی اذیتت کرده ! اگرم در افلاین امتحان کردی باشی مطمئنا باز سفیده ویرایش شده December 6, 2020 توسط Erfandf ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در December 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 در 42 دقیقه قبل، Erfandf گفته است: مشکل از خودته این 2 تا احتمالا گرافیک بیشتری نسبت به بقیش میخواد و کمی اذیتت کرده ! اگرم در افلاین امتحان کردی باشی مطمئنا باز سفیده والا من مود هام رو با برنامه میریزم که عکس اسکین رو نشون میده من تا حالا توش سفید ندیدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 در 7 ساعت قبل، mrs99 گفته است: والا من مود هام رو با برنامه میریزم که عکس اسکین رو نشون میده من تا حالا توش سفید ندیدم آیا فکر میکنید یک برنامه در حالت گرافیکیست ؟ داخل بازی چهره واقعی را نشون میده ! ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در December 7, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2020 در 7 ساعت قبل، Erfandf گفته است: آیا فکر میکنید یک برنامه در حالت گرافیکیست ؟ داخل بازی چهره واقعی را نشون میده ! یه بار ENB ریختم نیومد پاک کردم گرافیکی ندارم همش txd.dff بعضی هاش نصب خودکاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 مشکل از مود های شماست. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده