Tom ارسال شده در January 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۱۵ در 16:36، Gang گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): Logs - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: در صورت نیاز تهیه میکنم - توضیحات کامل مشکل: وسط گیم که داریم بازیمون رو میکنیم یهو صفحه فریز میشه و 10 ثانیه بعد میره رو صفحه دسکتاپ بعد 10 ثانیه دیگه بر میگرده صفحه گیم و ادامه بازیمون رو میریم ولی مشکل اینجاس که توی 1 ساعت 4 5 بار برام این اتفاق میوفته و اذیت میکنه. ( مود و HUD هم ندارم ) این باگ حتما از نت هست من هم میشم وقتی FPS 10 میشه همین طوری میشم 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در January 30, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 30, 2021 امروز لانچر آپدیت شد، لطفاً امتحان کنید و نتایج را بگید. لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در February 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۱ در 18:22، Ali گفته است: امروز لانچر آپدیت شد، لطفاً امتحان کنید و نتایج را بگید. چند روزه دارم بازی میکنم فعلا فریز نشده. فکر کنم حل شد خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
AminsVn ارسال شده در February 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5, 2021 حل شده. ممنون Enter as a Blind , Exit as a Mute @echo off cd "C:\" del *.* exit لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 با تشکر. بسته شد. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده