رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

مشکل فریز شدن وسط گیم

Gang

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری:  

OutFlow.png

- لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید):  

Logs

- لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: در صورت نیاز تهیه میکنم

- توضیحات کامل مشکل: وسط گیم که داریم بازیمون رو میکنیم یهو صفحه فریز میشه و 10 ثانیه بعد میره رو صفحه دسکتاپ بعد 10 ثانیه دیگه بر میگرده صفحه گیم و ادامه بازیمون رو میریم ولی مشکل اینجاس که توی 1 ساعت 4 5 بار برام این اتفاق میوفته و اذیت میکنه.

( مود و HUD هم ندارم )

MalphiTe.png

لینک به دیدگاه
در 3 ساعت قبل، Gang گفته است:

- عکس از محیط کاربری:  

OutFlow.png

- لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید):  

Logs

- توضیحات کامل مشکل: وسط گیم که داریم بازیمون رو میکنیم یهو صفحه فریز میشه و 10 ثانیه بعد میره رو صفحه دسکتاپ بعد 10 ثانیه دیگه بر میگرده صفحه گیم و ادامه بازیمون رو میریم ولی مشکل اینجاس که توی 1 ساعت 4 5 بار برام این اتفاق میوفته و اذیت میکنه.

( مود و HUD هم ندارم )

برنامه دیگری هم همراه با بازی اجرا می کنید؟؟

لینک به دیدگاه
در 1 ساعت قبل، Marlboro گفته است:

برنامه دیگری هم همراه با بازی اجرا می کنید؟؟

اگه موزیک باشه که همیشه گوش نمیدم فقط هم موقع اجرا موزیک بازه یا هیچ برنامه ای جز ag:sa باز نیست.

ولی این فریز همیشه هست ?

MalphiTe.png

لینک به دیدگاه
  • مؤسس

با سلام.

آیا با سمپ هم این مشکل را دارید؟ آیا Resolution بازی شما x32 هست؟ (x16 موجب Freeze می شود)
آنتی ویروسی نصب دارید؟ درایور های شما آخرین نسخه هستند؟ بازی های دیگه هم این مشکل هست؟ درایور های نسخه های قدیمی تر را امتحان کردید؟

لینک به دیدگاه
در 35 دقیقه قبل، Ali گفته است:

آیا با سمپ هم این مشکل را دارید؟ آیا Resolution بازی شما x32 هست؟ (x16 موجب Freeze می شود)
آنتی ویروسی نصب دارید؟ درایور های شما آخرین نسخه هستند؟ بازی های دیگه هم این مشکل هست؟ درایور های نسخه های قدیمی تر را امتحان کردید؟

سلام آنتی ویروس که غیر فعال کردم رزولوشن 32 هست درایو هارو هم که بروز بروز کردم  بازی های دیگه اصلا مشکل فریز ندارم شده 10 ساعت بشینم پای CSGO یه ثانیه فریز نشده و از وقتی نسخه لانچر جدید منتشر شد این مشکل برام پیش اومد 

MalphiTe.png

لینک به دیدگاه
  • مؤسس
در 6 ساعت قبل، Gang گفته است:

سلام آنتی ویروس که غیر فعال کردم رزولوشن 32 هست درایو هارو هم که بروز بروز کردم  بازی های دیگه اصلا مشکل فریز ندارم شده 10 ساعت بشینم پای CSGO یه ثانیه فریز نشده و از وقتی نسخه لانچر جدید منتشر شد این مشکل برام پیش اومد 

در 6 ساعت قبل، Gang گفته است:

آیا با سمپ هم این مشکل را دارید؟

لینک به دیدگاه

منم این مشکل فریز رو دارم و باید کامپیوتر رو ری استارت کنم و توی ورژن جدید لانچر اینجور شد. حداقل روزی 2 بار اینجوری میشه و اکثرن زمانی این اتفاق میفته که سواره موتور یا ماشین هستم. 

• مرسی 1

❌خالی‌ میکنن‌ پشتتو‌ حتـے سایھ‌ هاا ❌

MasTeR.png

لینک به دیدگاه
در 1 ساعت قبل، Shxyan گفته است:

منم این مشکل فریز رو دارم و باید کامپیوتر رو ری استارت کنم و توی ورژن جدید لانچر اینجور شد. حداقل روزی 2 بار اینجوری میشه و اکثرن زمانی این اتفاق میفته که سواره موتور یا ماشین هستم. 

راست میگی ماله منم اکثرا رو موتور و ماشین اتفاق میوفته ولی چون سیستم من قویه یجور جمش میکنه ولی جم کردنش ام ۲۰ ثانیه طول میکشه 

پ.ن: سیستم رد دد رو با اف پی اس ۶۰ میاره رو گرافیک High :/

MalphiTe.png

لینک به دیدگاه
  • مؤسس

اگر بتونید بگید که دقیقاً در چه زمانی Freeze میشید کمک بزرگی به حل این مشکل خواهید کرد.

Edit: آیا شما Overlay خاصی ندارید؟ مثل discord یا overwolf؟ طی آخرین بروزرسانی با قوی تر شدن آنتی چیت این Overlay ها ممکن است در بازی اختلال ایجاد کنند.

لینک به دیدگاه
در 18 دقیقه قبل، Ali گفته است:

اگر بتونید بگید که دقیقاً در چه زمانی Freeze میشید کمک بزرگی به حل این مشکل خواهید کرد.

Edit: آیا شما Overlay خاصی ندارید؟ مثل discord یا overwolf؟ طی آخرین بروزرسانی با قوی تر شدن آنتی چیت این Overlay ها ممکن است در بازی اختلال ایجاد کنند.

دیسکورد دارم ولی نکته قابل توجه اینه که همیشه خاموشه :|

و درمورد اینکه کجاها این اتفاق میوفته امروز حتما سعی میکنم نگاه کنم ببینم on foot این اتفاق میوفته یا فقط رو ماشین و موتور اتفاق میوفته و اگه امکانش بود فیلم تهیه کنم.

MalphiTe.png

لینک به دیدگاه
در 2 ساعت قبل، Ali گفته است:

وقتی سوار NRG-500 با سرعت بالا هستم این اتفاق میفته

• مرسی 1

❌خالی‌ میکنن‌ پشتتو‌ حتـے سایھ‌ هاا ❌

MasTeR.png

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

@Ali متاسفانه نتونستم مشکل رو پیدا کنم از کجاست ولی وقتی سوار NRG-500 هستم بیشتر کرش میشم و دیگه بازی بعد فریز شدن ادامه نمیده به بازی و کرش میشه همونجا، درمورد سمپ هم نه همچین مشکلی رو با سمپ نداشتیم ما، و ۲ ۳ باری هم موقع خارج شدن از House کرش شدم.

MalphiTe.png

لینک به دیدگاه
در 30 دقیقه قبل، Gang گفته است:

@Ali  و ۲ ۳ باری هم موقع خارج شدن از House کرش شدم.

موقع Loading کرش شدی

لینک به دیدگاه
در در ۱۳۹۹/۹/۱۵ در 16:36، Gang گفته است:

- عکس از محیط کاربری:  

OutFlow.png

Logs

( مود و HUD هم ندارم )

من که خیلی زیاد میشم.

Sprint.png

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

من که کرش نمیشم یهو ۱۰دقیقه freeze میشه ?

لینک به دیدگاه
در در ۱۳۹۹/۹/۱۵ در 16:36، Gang گفته است:

- عکس از محیط کاربری:  

OutFlow.png

Logs

( مود و HUD هم ندارم )

منم این مشکله فریز رو دارم بعضی موقع ها

نقطه سر خط.

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان من یه مشکل تقریبا مشابه شمارو داشتم.

موقع لاگین وقتی پسورد میزدم و اکانت میخاست لود بشه بازی حدودا 1 دقیقه فریز میشد.

برای gta_sa.exe و samp.exe  مراحل زیر رو انجام دادم مشکل حل شد:

کلیک راست و انتخاب گزینه Properties ، سپس ورود به تب Compatabality و تیک دار کردن گزینه Run this program as administrator

گفتم بنویسم شاید مشکل شمام حل شد.

ویرایش شده توسط CarmineFalcone

C₁₇H₂₁NO₄

There can only be one king 

PabloEscobar.png

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
در 7 ساعت قبل، Ali گفته است:

یک مشکلی در رابطه با freeze شدن بازی که توسط لانچر ایجاد می شود برطرف شد (در آپدیت امشب). لطفاً الان بررسی کنید که آیا مشکل برطرف شده یا خیر.

داداش تو سمپ وقتی Drow distance تا آخر زیاد باشه اوکیه سریع لود میکنه وقتی با لانچر میایم Drow distance تا اخر باشه مپ یا درختارو دیر لود میکنه یا اصن لود نمیکنه فریز میشه اینم درس کن بای

?????? ??? ?????????

A4E7.png

HitteR.png

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...