Gang ارسال شده در December 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2020 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): Logs - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: در صورت نیاز تهیه میکنم - توضیحات کامل مشکل: وسط گیم که داریم بازیمون رو میکنیم یهو صفحه فریز میشه و 10 ثانیه بعد میره رو صفحه دسکتاپ بعد 10 ثانیه دیگه بر میگرده صفحه گیم و ادامه بازیمون رو میریم ولی مشکل اینجاس که توی 1 ساعت 4 5 بار برام این اتفاق میوفته و اذیت میکنه. ( مود و HUD هم ندارم ) لینک به دیدگاه
VaFa ارسال شده در December 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2020 در 3 ساعت قبل، Gang گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): Logs - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: در صورت نیاز تهیه میکنم - توضیحات کامل مشکل: وسط گیم که داریم بازیمون رو میکنیم یهو صفحه فریز میشه و 10 ثانیه بعد میره رو صفحه دسکتاپ بعد 10 ثانیه دیگه بر میگرده صفحه گیم و ادامه بازیمون رو میریم ولی مشکل اینجاس که توی 1 ساعت 4 5 بار برام این اتفاق میوفته و اذیت میکنه. ( مود و HUD هم ندارم ) برنامه دیگری هم همراه با بازی اجرا می کنید؟؟ لینک به دیدگاه
Gang ارسال شده در December 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2020 در 1 ساعت قبل، Marlboro گفته است: برنامه دیگری هم همراه با بازی اجرا می کنید؟؟ اگه موزیک باشه که همیشه گوش نمیدم فقط هم موقع اجرا موزیک بازه یا هیچ برنامه ای جز ag:sa باز نیست. ولی این فریز همیشه هست لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در December 6, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 با سلام. آیا با سمپ هم این مشکل را دارید؟ آیا Resolution بازی شما x32 هست؟ (x16 موجب Freeze می شود) آنتی ویروسی نصب دارید؟ درایور های شما آخرین نسخه هستند؟ بازی های دیگه هم این مشکل هست؟ درایور های نسخه های قدیمی تر را امتحان کردید؟ لینک به دیدگاه
Gang ارسال شده در December 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 در 35 دقیقه قبل، Ali گفته است: آیا با سمپ هم این مشکل را دارید؟ آیا Resolution بازی شما x32 هست؟ (x16 موجب Freeze می شود) آنتی ویروسی نصب دارید؟ درایور های شما آخرین نسخه هستند؟ بازی های دیگه هم این مشکل هست؟ درایور های نسخه های قدیمی تر را امتحان کردید؟ سلام آنتی ویروس که غیر فعال کردم رزولوشن 32 هست درایو هارو هم که بروز بروز کردم بازی های دیگه اصلا مشکل فریز ندارم شده 10 ساعت بشینم پای CSGO یه ثانیه فریز نشده و از وقتی نسخه لانچر جدید منتشر شد این مشکل برام پیش اومد لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در December 6, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 در 6 ساعت قبل، Gang گفته است: سلام آنتی ویروس که غیر فعال کردم رزولوشن 32 هست درایو هارو هم که بروز بروز کردم بازی های دیگه اصلا مشکل فریز ندارم شده 10 ساعت بشینم پای CSGO یه ثانیه فریز نشده و از وقتی نسخه لانچر جدید منتشر شد این مشکل برام پیش اومد در 6 ساعت قبل، Gang گفته است: آیا با سمپ هم این مشکل را دارید؟ لینک به دیدگاه
Gang ارسال شده در December 7, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۶ در 11:18، Ali گفته است: آیا با سمپ هم این مشکل را دارید؟ نه ندارم لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در December 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2020 منم این مشکل فریز رو دارم و باید کامپیوتر رو ری استارت کنم و توی ورژن جدید لانچر اینجور شد. حداقل روزی 2 بار اینجوری میشه و اکثرن زمانی این اتفاق میفته که سواره موتور یا ماشین هستم. 1 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
Gang ارسال شده در December 7, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2020 در 1 ساعت قبل، Shxyan گفته است: منم این مشکل فریز رو دارم و باید کامپیوتر رو ری استارت کنم و توی ورژن جدید لانچر اینجور شد. حداقل روزی 2 بار اینجوری میشه و اکثرن زمانی این اتفاق میفته که سواره موتور یا ماشین هستم. راست میگی ماله منم اکثرا رو موتور و ماشین اتفاق میوفته ولی چون سیستم من قویه یجور جمش میکنه ولی جم کردنش ام ۲۰ ثانیه طول میکشه پ.ن: سیستم رد دد رو با اف پی اس ۶۰ میاره رو گرافیک High لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در December 8, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 اگر بتونید بگید که دقیقاً در چه زمانی Freeze میشید کمک بزرگی به حل این مشکل خواهید کرد. Edit: آیا شما Overlay خاصی ندارید؟ مثل discord یا overwolf؟ طی آخرین بروزرسانی با قوی تر شدن آنتی چیت این Overlay ها ممکن است در بازی اختلال ایجاد کنند. لینک به دیدگاه
Gang ارسال شده در December 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 در 18 دقیقه قبل، Ali گفته است: اگر بتونید بگید که دقیقاً در چه زمانی Freeze میشید کمک بزرگی به حل این مشکل خواهید کرد. Edit: آیا شما Overlay خاصی ندارید؟ مثل discord یا overwolf؟ طی آخرین بروزرسانی با قوی تر شدن آنتی چیت این Overlay ها ممکن است در بازی اختلال ایجاد کنند. دیسکورد دارم ولی نکته قابل توجه اینه که همیشه خاموشه و درمورد اینکه کجاها این اتفاق میوفته امروز حتما سعی میکنم نگاه کنم ببینم on foot این اتفاق میوفته یا فقط رو ماشین و موتور اتفاق میوفته و اگه امکانش بود فیلم تهیه کنم. لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 در 2 ساعت قبل، Ali گفته است: اگر بتونید بگید که دقیقاً در چه زمانی Freeze میشید کمک بزرگی به حل این مشکل خواهید کرد. وقتی سوار NRG-500 با سرعت بالا هستم این اتفاق میفته 1 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
Rakabzan ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 به نظر من یه Clean bootبکنین شاید درست شد چون منم یه همچین مشکلی داشتم این کارو کردم درست شد آدَم بایَد اَنگَل شِناسی بِخونِه تا یِه سِریارو بشناسِه … ♦♣♥♠ لینک به دیدگاه
Hotaru ارسال شده در December 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 بنده یک سری مشکلات جدید تو همین نسخه جدید AGSa پیدا کردم میخوام F8 بگیرم بازی میپره بیرون و ارور Gta has stopped working میده زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه
Gang ارسال شده در December 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2020 @Ali متاسفانه نتونستم مشکل رو پیدا کنم از کجاست ولی وقتی سوار NRG-500 هستم بیشتر کرش میشم و دیگه بازی بعد فریز شدن ادامه نمیده به بازی و کرش میشه همونجا، درمورد سمپ هم نه همچین مشکلی رو با سمپ نداشتیم ما، و ۲ ۳ باری هم موقع خارج شدن از House کرش شدم. لینک به دیدگاه
AlligatoR ارسال شده در December 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2020 در 30 دقیقه قبل، Gang گفته است: @Ali و ۲ ۳ باری هم موقع خارج شدن از House کرش شدم. موقع Loading کرش شدی لینک به دیدگاه
Gang ارسال شده در December 27, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2020 در ۱ ساعت قبل، WoIF گفته است: موقع Loading کرش شدی بله موقع لودینگ کرش میکنه. لینک به دیدگاه
Sprint ارسال شده در December 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۵ در 16:36، Gang گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): Logs - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: در صورت نیاز تهیه میکنم - توضیحات کامل مشکل: وسط گیم که داریم بازیمون رو میکنیم یهو صفحه فریز میشه و 10 ثانیه بعد میره رو صفحه دسکتاپ بعد 10 ثانیه دیگه بر میگرده صفحه گیم و ادامه بازیمون رو میریم ولی مشکل اینجاس که توی 1 ساعت 4 5 بار برام این اتفاق میوفته و اذیت میکنه. ( مود و HUD هم ندارم ) من که خیلی زیاد میشم. لینک به دیدگاه
Gang ارسال شده در December 29, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 29, 2020 @Ali بیا مشکل مارو حل کن خیلی رو اعصابه این کرش لینک به دیدگاه
AlligatoR ارسال شده در January 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10, 2021 من که کرش نمیشم یهو ۱۰دقیقه freeze میشه لینک به دیدگاه
UnBreakable ارسال شده در January 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۱۵ در 16:36، Gang گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): Logs - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: در صورت نیاز تهیه میکنم - توضیحات کامل مشکل: وسط گیم که داریم بازیمون رو میکنیم یهو صفحه فریز میشه و 10 ثانیه بعد میره رو صفحه دسکتاپ بعد 10 ثانیه دیگه بر میگرده صفحه گیم و ادامه بازیمون رو میریم ولی مشکل اینجاس که توی 1 ساعت 4 5 بار برام این اتفاق میوفته و اذیت میکنه. ( مود و HUD هم ندارم ) منم این مشکله فریز رو دارم بعضی موقع ها نقطه سر خط. لینک به دیدگاه
Ellery ارسال شده در January 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2021 منم صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه
PabloEscobar ارسال شده در January 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2021 (ویرایش شده) سلام دوستان من یه مشکل تقریبا مشابه شمارو داشتم. موقع لاگین وقتی پسورد میزدم و اکانت میخاست لود بشه بازی حدودا 1 دقیقه فریز میشد. برای gta_sa.exe و samp.exe مراحل زیر رو انجام دادم مشکل حل شد: کلیک راست و انتخاب گزینه Properties ، سپس ورود به تب Compatabality و تیک دار کردن گزینه Run this program as administrator گفتم بنویسم شاید مشکل شمام حل شد. ویرایش شده January 11, 2021 توسط CarmineFalcone C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 یک مشکلی در رابطه با freeze شدن بازی که توسط لانچر ایجاد می شود برطرف شد (در آپدیت امشب). لطفاً الان بررسی کنید که آیا مشکل برطرف شده یا خیر. لینک به دیدگاه
A4E7 ارسال شده در January 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 در 7 ساعت قبل، Ali گفته است: یک مشکلی در رابطه با freeze شدن بازی که توسط لانچر ایجاد می شود برطرف شد (در آپدیت امشب). لطفاً الان بررسی کنید که آیا مشکل برطرف شده یا خیر. داداش تو سمپ وقتی Drow distance تا آخر زیاد باشه اوکیه سریع لود میکنه وقتی با لانچر میایم Drow distance تا اخر باشه مپ یا درختارو دیر لود میکنه یا اصن لود نمیکنه فریز میشه اینم درس کن بای ?????? ??? ????????? لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده