alirezarsd6 ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 سلام . ببخشید ip من بن شده و هرکاری میکنم درست نمیشه... من با نت گوشی میام گوشی رو هم خاموش روشن کردم ، حتی سیستمم رو ریاستارت کردم ولی درست نشد. با نت وای فای جواب میده ولی ضعیفه ممنون میشم پاسخ بدید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در December 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2020 در 13 ساعت قبل، alirezarsd6 گفته است: سلام . ببخشید ip من بن شده و هرکاری میکنم درست نمیشه... من با نت گوشی میام گوشی رو هم خاموش روشن کردم ، حتی سیستمم رو ریاستارت کردم ولی درست نشد. با نت وای فای جواب میده ولی ضعیفه ممنون میشم پاسخ بدید. برای شما دو حالت وجود دارد: اول: از طریق UCP وضعیت اکانت خودتون رو بلرسی کنید که فعال هست یا نه. دوم: اگر اکانت شما فعال بود و بن نشده بودید یعنی با ای پی شخصی که بن شده هم ای پی شده اید برای رفع این مشکل: ۱-اگر مودم در خانه دارید یکبار مودم رو خاموش و روشن کنید سپس وارد بازی شوید. ۲-اگر با گوشی همراه میاین نت را خاموش کنید سپس به حالت پرواز بروید و نت خود را روشن کنید و سپس از حالت پرواز در بیاین(این روش روش تغییر ای پی برای گوشی هست و دقیقش رو یادم رفته می تونید داخل گوگل سرچ کنید) پ.ن:اگر اکانت شما بن شده بود ولی باز می خواستین با اکانت دیگری بازی کنید یا اکانت بسازید باز مرحله دوم رو انجام دهید تا ای پی شما تغییر کند تا به شما اجازه ساخت اکانت را بدهد. امیدوارم مفید براتون واقع شده باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 6, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 با سلام. آیا همچنان مشکل دارید؟ از کدام سرویس دهنده استفاده می کنید؟ (ایرانسل/رایتل/همراه اول/...؟) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۴ در 19:42، alirezarsd6 گفته است: ممنون میشم پاسخ بدید. @alirezarsd6 در در ۱۳۹۹/۹/۱۶ در 11:37، Ali گفته است: با سلام. آیا همچنان مشکل دارید؟ از کدام سرویس دهنده استفاده می کنید؟ (ایرانسل/رایتل/همراه اول/...؟) ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CIAElnaz ارسال شده در January 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۱۶ در 11:37، Ali گفته است: با سلام. آیا همچنان مشکل دارید؟ از کدام سرویس دهنده استفاده می کنید؟ (ایرانسل/رایتل/همراه اول/...؟) من هم همین مشکل برام پیش اومد و بی دلیل نوشته بن آیپی توسط مریم نمیدونم واقعا چی به چیه اگه میشه رسیدگی کنین مدارک: لطفا رسیدگی کنین با کوچک کردن دیگران هیچکس بزرگ نخواهد شد Elnaz. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FaRCry ارسال شده در January 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2021 داش اینترنتتو خاموش و روشن کن اوکی میشه در در ۱۳۹۹/۱۰/۱۲ در 22:16، CIAElnaz گفته است: من هم همین مشکل برام پیش اومد و بی دلیل نوشته بن آیپی توسط مریم نمیدونم واقعا چی به چیه اگه میشه رسیدگی کنین مدارک: لطفا رسیدگی کنین اوکی کن درست میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kentish ارسال شده در February 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 27, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۱۴ در 19:42، alirezarsd6 گفته است: سلام . ببخشید ip من بن شده و هرکاری میکنم درست نمیشه... من با نت گوشی میام گوشی رو هم خاموش روشن کردم ، حتی سیستمم رو ریاستارت کردم ولی درست نشد. با نت وای فای جواب میده ولی ضعیفه ممنون میشم پاسخ بدید. یه بار که اینترنتت رو خاموش کنی بعد روشن کنی مشکلت حل میشه اگه با وایفا هستی اونو یه بار خاموش و روشن کن - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - - 𝐿𝒾𝒻𝑒 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝒸𝒸𝒾𝒹𝑒𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝑒𝓋𝑒𝓇𝒶𝓁 𝓋𝒶𝑔𝓊𝑒 𝒻𝑜𝓇𝓂𝓈 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza12 ارسال شده در March 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2021 (ویرایش شده) سلام وقت بخیر آقا میگه من در سرور بن شدم دیروز هم بازی کردم مشکلی نبود هیچ کاری هم نکردم امروز باز کردم بازی کنم نوشت بن شدی تورو خدا کمکم کنید جواب دهید ممنون از شما با تشکر ویرایش شده March 8, 2021 توسط Alireza12 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در March 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2021 (ویرایش شده) وای فای رو خاموش روشن کنید اگه نت گوشیه که شروع مجدد گوشی ویرایش شده March 8, 2021 توسط Rubix لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SlayeR ارسال شده در March 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2021 باید APN گوشی رو عوض کنی من خودم به شخصه ی بار تعلیق شدم و بن ایپی ولی باز اوکی شد تقریبا 5 6 بار ایپی بن شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SoheilMalekpoor ارسال شده در March 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2021 بن آیپی چقدر تلفات داشته منم امروز بن آیپی شدم حتی نمیشه اکانت جدید ساخت میرم آی پی رو نمیزنه فقط میگه شما از سرور بن شدین نمینویسه هم توسط کی اکانت هم فعاله. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Teragor ارسال شده در December 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2022 س من همون موقع ورود به بازی بن ای پی شدم فکر کنم بخاطر اینترنتم بود ولی بعدش هرچی اینترنتم خاموش روشن کردم درست نشد لطفا رسیدگی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
parsagang ارسال شده در December 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 13, 2023 سلام بنده ایپیم بن شده پ گفته که در 2022 چیت زدید بنده اصلا در 2022 این بازی رانداشتم چطپر باید رفع کن کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در December 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 14, 2023 در ۱۴۰۲/۹/۲۲ در 09:36، parsagang گفته است: سلام بنده ایپیم بن شده پ گفته که در 2022 چیت زدید بنده اصلا در 2022 این بازی رانداشتم چطپر باید رفع کن کنم؟ اگه با مودم خونگی هستین مودم رو یکبار خاموش روشن کنین تا IP Connect شما عوض بشه اگرم با گوشی هستید که یکبار گوشیتونو بزارید روی "Flight Mode" ( همون حالت پرواز ) و دوباره از حالت پرواز خارجش کنین و وارد بازی شوید. (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده