رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

باگ Gunner در Rob

iErfaN

ارسال‌های توصیه شده

- عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید:

e.dehghani.png

- توضیح کامل باگ: 

با سلام. امروز Rob HQ Taxi بود ! 

من هم Gunner  بودم ! 

خوب رفتم پایین هکر Cmd دریل رو یادش نبود ! منم کنارشون بودم ! و گفتم بزنه /putdrill اما متاسفاصه یک فاصله را نگذاشتم و این روی من عمل کرد . ! 

من دریل رو برداشتم !  اما یهویی اونجایی که putdrill میزنیم ! باگ شدم ! هیچجوره نمیتونستم تکون بخورم !

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): متاسفانه اصلا تو این فکر نبودم که SS بگیرم ! :( اما افرادی به عنوان شاهد که نزدیک من بودن و قضیه را دیدن دارم ! 

امیدوارم دراین مورد نیازی نباشه و خودتون انجامش بدین ! یا بقیه دوستان اگه زیاد پول دوست نباشند و میدونند رابشون fail هست ! انجام بدن و فیلمو بزارن برامون ! ممنونم ازشون ! 

افرادی به عنوان شاهد ! : 

@Amir9389 @Arminghasemi @westmf  و این افراد : (جز FCPoker & [_.ArAsH._] 0 ) که runner بودن ! 

78ne_ag-sa-3537.jpg

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم):  

گانر باشید ! پایین بانک که بودید ! Putdrill بزنید و میبینید که کار میکنه . اما ممکنه باگ بشید . من که هم باگ شدم هم کلا راب فیل شد به خاطر من  ! 

امیدوارم عکسی بتونم قرار بدم دراینباره ! 

تشکر از زحماتتون ! 

راستی ممنون اگه بگید که دلیل باگ شدنم و نمیتونستم تکون بخورم چی بوده ! (انگار فریز بودم )

و اینکه تا به حال از  Drill استفاده نکرده بودم و فقط با C4 بوده ! 

نکته ی خاصی داشته؟

فقط Cmd /putdrill رو زدم و کار دیگه ای انجام نداده بودم !

ویرایش شده توسط Erfandf

??? ??????? Oʅԃ lover                           

MysticisM.png        

mrpatrickold_1jjg.png          

ץรՇเςɭภ1.เгรŦค๓ฬคгєՇค~             

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...