83mehrdad83 ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): ------------------ - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: ----------------------- - توضیحات کامل مشکل:با سلام بنده یک مشکل مربوط به لانچر نیست و در واقع مشکل برای اومدن به بازی به دلیل مشکل ویروس هست. سیستم بنده از مهر ماه امسال درگیر ویروس Svchost.exe شده که بار ها در این مورد تاپیک زدم. انتی ویروس های زیادی تست کردم و تنها سودی که داشتن این بود دیگه ویروس CPU رو 100درصد نمیکنه. الان وقتی ویروس وارد سیستم میشه در رجیستری باز کردن فایل های Exe اختلال میندازه که البته بنده با بکاپ سالم برمیگردونم حالت قبل این مشکل رو. به صورت خودکار میاد تو پوشه Windows و نه در پوشه اصلی که همون Windows 32 هست. بنده چندین بار ویروس رو به صورت دستی ویروس رو به صورت کامل از سیستم حذف کردم و حتی به پیشنهاد دوستان،آپدیت ویندوز رو هم خاموش کردم ولی بعد اجرای یک فایل آلوده به این ویروس(بعد هر ریستارت یا خاموش کردن بین فایل های Exe جا به جا میشه به صورت خودکار)این ویروس برمیگرده. همین موجب آلوده شدن لانچر و در بعضی حالت بازیم میشه و شاید تو روز از 7ساعت فرصتی که برای بازی دارم،6ساعتش درگیر نصب بازی و لانچر و حذف ویروس هستم. اگه روشی دارید در اختیارم بزارید چرا که با این وجود من زیاد نمیتونم بازی کنم. در ضمن بنظر میرسه ویروس چند تا سرویس رو هم آلوده کرده و فایل مولتی ساخته و جلوی اسم سرویس عدد گزاشته که سعی کردم چند تا از اونهارو غیرفعال کنم ولی خب هنوز هستن و اگه مشکلی نداره بنظر شما اون هارو هم غیرفعال کنم؟ نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 در 4 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): ------------------ - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: ----------------------- - توضیحات کامل مشکل:با سلام بنده یک مشکل مربوط به لانچر نیست و در واقع مشکل برای اومدن به بازی به دلیل مشکل ویروس هست. سیستم بنده از مهر ماه امسال درگیر ویروس Svchost.exe شده که بار ها در این مورد تاپیک زدم. انتی ویروس های زیادی تست کردم و تنها سودی که داشتن این بود دیگه ویروس CPU رو 100درصد نمیکنه. الان وقتی ویروس وارد سیستم میشه در رجیستری باز کردن فایل های Exe اختلال میندازه که البته بنده با بکاپ سالم برمیگردونم حالت قبل این مشکل رو. به صورت خودکار میاد تو پوشه Windows و نه در پوشه اصلی که همون Windows 32 هست. بنده چندین بار ویروس رو به صورت دستی ویروس رو به صورت کامل از سیستم حذف کردم و حتی به پیشنهاد دوستان،آپدیت ویندوز رو هم خاموش کردم ولی بعد اجرای یک فایل آلوده به این ویروس(بعد هر ریستارت یا خاموش کردن بین فایل های Exe جا به جا میشه به صورت خودکار)این ویروس برمیگرده. همین موجب آلوده شدن لانچر و در بعضی حالت بازیم میشه و شاید تو روز از 7ساعت فرصتی که برای بازی دارم،6ساعتش درگیر نصب بازی و لانچر و حذف ویروس هستم. اگه روشی دارید در اختیارم بزارید چرا که با این وجود من زیاد نمیتونم بازی کنم. در ضمن بنظر میرسه ویروس چند تا سرویس رو هم آلوده کرده و فایل مولتی ساخته و جلوی اسم سرویس عدد گزاشته که سعی کردم چند تا از اونهارو غیرفعال کنم ولی خب هنوز هستن و اگه مشکلی نداره بنظر شما اون هارو هم غیرفعال کنم؟ با سلام متاسفانه ما ایرانی ها یه خصلت داریم تا زمانی که سیستم ویروسی نشده اقدام به نصب انتی ویروس نمی کنیم و بعد از اینکه سیستم الوده شد دست به کار میشیم همین امر باعث میشه چون ویروس از قبل نصب هست یه سیستم دفاعی برای خودش بگیره (مثل انتی ویروس که نمیزاره ویروس نصب بشه یا فعالیت کنه دقیقا همین موضوع برای ویروسی که قبل از انتی ویروس رو سیستم باشه وجود داره وخودش رو از انتی ویروس پنهان و نمی زاره که انتی ویروس اون را پیدا کنه) ویروسی که روی سیستم شما قرار داده دیگه به طور کامل داره سیستم رو تحت پوشش خودش قرار میده و کاری هم نمیشه کرد(بالفرض که هر دفعه سیستم روشن بشه دو تا فایل از خودش میسازه و پنهان میکنه) تنها راه برای خلاص شدن نهایی و قطعی ریستارت کردن ویندوز و نصب ویندوز جدید که باعث بشه همه اطلاعات پاک بشه اگر هم فایل یا اطلاعات خاصی دارید که نیازشون دارید باید همه ی ان ها رو داخل یه هارد کپی کنید و نگه دارید(بک اپ بگیرید) بعد از نصب مجدد ویندوز یک انتی ویروس خوب و با کیفیت نصب کنید بعد هاردتون رو اسکن کنید اگر توانست بدون پاک کردن فایل ویروس رو پاک کند چه بهتر ولی اگر نتونست باید بزارید فایل ها رو پاک کنه اگر فایل ها برای شما بسیار مهم هستند و نمی تونید ان ها را حذف کنید چاره ای ندارید جز اینکه فقط در هارد از انها استفاده کنید و به هیچ وجه فایل ها را روی سیستم خود نریزید امیدوارم براتون مفید باشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 2, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 انتقال داده شد. مراحل زیر را امتحان کنید و از هر کدام پاسخ نگرفتید مرحله بعدی را امتحان کنید. 1. sfc /scannow در cmd و سپس اجرای آنتی ویروس BitDefender/Kaspersky. 2. Reinstall Windows در تنظیمات خود Windows و سپس اجرای آنتی ویروس BitDefender/Kaspersky. 3. پاک کردن تمامی فایل های .dll, .exe, .sys, .bat, .cmd و .vb از هارد درایوتان به صورت کامل، پاک کردن ویندوز به صورت کامل و نصب مجدد ویندوز. 4. فرمت کامل هارد درایو و نصب مجدد ویندوز. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در December 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 @Ali @Marlboro سلام میخوام ویندوز رو دوباره نصب کنم که خب قطعا اطلاعات از دست میره. فایل ها و بازی ها و برنامه ها واسم نیست ولی خب کلی عکس و فیلم و .... هست. بنظرتون از چه روشی برای بکاپ گیری استفاده کنم؟ با توجه به اینکه حجم فیلم ها و ... خیلی زیاده قطعا نمیتونم در فضای ابری اپلود کنم. بنظرتون فیلم و عکس هارو از طریق فلش به کامپیوتر دیگه انتقال بدم؟ چون این ویروسه وقتی فایل های exeاجرا میشن میاد. اگه این روش جواب نمیده چه راهکاری رو پیشنهاد میدید که از عکس و فیلم بکاپ تهیه کنم؟ نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در December 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 8, 2020 در 7 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: @Ali @Marlboro سلام میخوام ویندوز رو دوباره نصب کنم که خب قطعا اطلاعات از دست میره. فایل ها و بازی ها و برنامه ها واسم نیست ولی خب کلی عکس و فیلم و .... هست. بنظرتون از چه روشی برای بکاپ گیری استفاده کنم؟ با توجه به اینکه حجم فیلم ها و ... خیلی زیاده قطعا نمیتونم در فضای ابری اپلود کنم. بنظرتون فیلم و عکس هارو از طریق فلش به کامپیوتر دیگه انتقال بدم؟ چون این ویروسه وقتی فایل های exeاجرا میشن میاد. اگه این روش جواب نمیده چه راهکاری رو پیشنهاد میدید که از عکس و فیلم بکاپ تهیه کنم؟ بهترین روش از دید بنده این هست که از هارد اکسترنال استفاده کنید چون باز احتمال داره که ویروس وارد هارد اکسترنال یا فلش بشه و بعد از نصب ویندوز شما یک انتی ویروس نصب می کنید سپس هاردتون رو اسکن می کنید که اگر ویروس داشت، ویروس کشی انجام دهد اگر هم به هارد اکسترنال دسترسی ندارید می تونید از روش خودتون هم استفاده کنید که فیلم ها رو از طریق فلش به یک کامپیوتر دیگر انتقال دهید فقط باید کامپیوتر دیگر رو به انتی ویروس مجهز کنید و برای هربار انتقال دادن فایل به کامیپوتر، فلش را اسکن کنید تا ویروس همراه اش وارد کامپیوتر سالم نشود. امیدوارم مفید براتون واقع شده باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۸ در 16:04، 83mehrdad83 گفته است: @Ali @Marlboro سلام میخوام ویندوز رو دوباره نصب کنم که خب قطعا اطلاعات از دست میره. فایل ها و بازی ها و برنامه ها واسم نیست ولی خب کلی عکس و فیلم و .... هست. بنظرتون از چه روشی برای بکاپ گیری استفاده کنم؟ با توجه به اینکه حجم فیلم ها و ... خیلی زیاده قطعا نمیتونم در فضای ابری اپلود کنم. بنظرتون فیلم و عکس هارو از طریق فلش به کامپیوتر دیگه انتقال بدم؟ چون این ویروسه وقتی فایل های exeاجرا میشن میاد. اگه این روش جواب نمیده چه راهکاری رو پیشنهاد میدید که از عکس و فیلم بکاپ تهیه کنم؟ سلام . این رو میدونید که هنگام نصب دوباره ی ویندوز فقط درایو C حذف میشه. اگه فایل های مهمتون را در دیگر درایو ها بریزید فکر نمیکنم که اون ویروس هم منتقل بشه . چون جز عکس و فیلم و بازی و ... چیز دیگه ای نیست و قرار نیست که فایل های سیستمی رو جا به جا کنی. دیگه به هارد و... هم نیازی نخواهید داشت. در در ۱۳۹۹/۹/۱۲ در 23:44، Marlboro گفته است: همه اطلاعات پاک بشه فقط درایو C . نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در December 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۲۸ در 13:22، Erfandf گفته است: سلام . این رو میدونید که هنگام نصب دوباره ی ویندوز فقط درایو C حذف میشه. اگه فایل های مهمتون را در دیگر درایو ها بریزید فکر نمیکنم که اون ویروس هم منتقل بشه . چون جز عکس و فیلم و بازی و ... چیز دیگه ای نیست و قرار نیست که فایل های سیستمی رو جا به جا کنی. دیگه به هارد و... هم نیازی نخواهید داشت. فقط درایو C . اکثر فایل ها وابسته به درایو C هستند برای سیستم الوده نمیشه همچین کاری کرد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2020 در 9 ساعت قبل، Marlboro گفته است: اکثر فایل ها وابسته به درایو C هستند برای سیستم الوده نمیشه همچین کاری کرد امتحان کردنش بی نتیجه نیست..... @83mehrdad83 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.