NoThinG ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 (ویرایش شده) 1- خارجی ها قبل از امتحان: موفق باشی رفیق !Good luck buddy . .. ایرانی ها قبل از امتحان: برسونی ها =))) 2- وقتی پشت آیفون می پرسی : کیه؟ ۹۵% مردم میگن باز کن ۵% باقیمونده هم میگن : منم هیچکس جواب درست نمیده 3- معلم ریاضی : چرا ریاضی نخوندین؟ بچه ها : امتحان عربی داشتیم معلم عربی : چرا عربی نخوندین؟ بچه ها : امتحان ریاضی داشتیم=)) 4- یک کیف پول دارم مثل پیازه بازش می کنی گریت میگیره 5-یه بارم یکی از فامیلا منو واسه پسرش خواستگاری کرد . . جواب نه که دادیم مامانم واسه اینکه ناراحت نشن برگشت گفت : حالا دختر ماهم همچین پُخي نیست . :)) 6- پسردایی ۵ سالم با خمیر بازی برای خودش سبیل گذاشته زنگ زده به مهد کودکشون گفته کامبیز امروز نمیاد مربیه گفته کامبیز تویی؟ گفته نه من پدرَم هستم 7- روباه موبایلی رو زمین میبینه زاغه میگه از پایین آنتن نمیده بده برات ببرم بالا... روباه داد، زاغ گفت: این به حسابه اون قالب پنیر سوم ابتدایی=)) @FieRy, @NimaB, @WoIF, @Captain, @Simp, @Boyka, @Erfandf, @Shxyan, @MrSam, @RezAwORTEGA, @Yoda, @OmidGH @GalacticBoy و... @Ali ویرایش شده December 2, 2020 توسط NothinG 5 نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 نایس بود خوشمان آمد جیگر تا قدس پس نگیریم, آروم نمیگیگیریم نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 عالییی بود خوشم اومد نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 لایک نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 در 4 ساعت قبل، NothinG گفته است: وقتی پشت آیفون می پرسی : کیه؟ ۹۵% مردم میگن باز کن ۵% باقیمونده هم میگن : منم هیچکس جواب درست نمیده من اینو خودم انجام میدم، من همش میگم باز کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FieRy ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 نقل قول بـالـاخـَرـہ♡ڪـَم و زیـاد مــا اینـیـم ♧♡ ♧شـُمـا هـَمینـَم نیـستـے✘✘✘ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 2 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 در 45 دقیقه قبل، WoIF گفته است: من اینو خودم انجام میدم، من همش میگم باز کن من جزء اون 5% ام بازم جای پیشرفت داره نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 خندیدم نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 در 5 ساعت قبل، NothinG گفته است: 1- خارجی ها قبل از امتحان: موفق باشی رفیق !Good luck buddy . .. ایرانی ها قبل از امتحان: برسونی ها =))) 2- وقتی پشت آیفون می پرسی : کیه؟ ۹۵% مردم میگن باز کن ۵% باقیمونده هم میگن : منم هیچکس جواب درست نمیده 3- معلم ریاضی : چرا ریاضی نخوندین؟ بچه ها : امتحان عربی داشتیم معلم عربی : چرا عربی نخوندین؟ بچه ها : امتحان ریاضی داشتیم=)) 4- یک کیف پول دارم مثل پیازه بازش می کنی گریت میگیره 5-یه بارم یکی از فامیلا منو واسه پسرش خواستگاری کرد . . جواب نه که دادیم مامانم واسه اینکه ناراحت نشن برگشت گفت : حالا دختر ماهم همچین پُخي نیست . :)) 6- پسردایی ۵ سالم با خمیر بازی برای خودش سبیل گذاشته زنگ زده به مهد کودکشون گفته کامبیز امروز نمیاد مربیه گفته کامبیز تویی؟ گفته نه من پدرَم هستم 7- روباه موبایلی رو زمین میبینه زاغه میگه از پایین آنتن نمیده بده برات ببرم بالا... روباه داد، زاغ گفت: این به حسابه اون قالب پنیر سوم ابتدایی=)) @FieRy, @NimaB, @WoIF, @Captain, @Simp, @Boyka, @Erfandf, @Shxyan, @MrSam, @RezAwORTEGA, @Yoda, @OmidGH @GalacticBoy و... @Ali HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH نقل قول .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 عالی بود. نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 هی روزگار نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در December 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 در 41 دقیقه قبل، Family گفته است: خندیدم مگه گفتم که تو بخندی در 5 ساعت قبل، NimaB گفته است: نایس بود خوشمان آمد جیگر تا قدس پس نگیریم, آروم نمیگیگیریم در 5 ساعت قبل، Captain گفته است: عالییی بود خوشم اومد در 4 ساعت قبل، OmidGH گفته است: لایک در 2 ساعت قبل، WoIF گفته است: من اینو خودم انجام میدم، من همش می گم باز کن در ۱ ساعت قبل، HasanDark گفته است: فدا همه در 2 ساعت قبل، FieRy گفته است: ای جان نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Quintin ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 مقداری خندیدیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در December 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در 2 ساعت قبل، Quintin گفته است: مقداری خندیدیم. خب نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 ? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 مقداری خندیدم نقل قول NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در January 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۱۲ در 17:45، Cent گفته است: 1- خارجی ها قبل از امتحان: موفق باشی رفیق !Good luck buddy . .. ایرانی ها قبل از امتحان: برسونی ها =))) 2- وقتی پشت آیفون می پرسی : کیه؟ ۹۵% مردم میگن باز کن ۵% باقیمونده هم میگن : منم هیچکس جواب درست نمیده 3- معلم ریاضی : چرا ریاضی نخوندین؟ بچه ها : امتحان عربی داشتیم معلم عربی : چرا عربی نخوندین؟ بچه ها : امتحان ریاضی داشتیم=)) 4- یک کیف پول دارم مثل پیازه بازش می کنی گریت میگیره 5-یه بارم یکی از فامیلا منو واسه پسرش خواستگاری کرد . . جواب نه که دادیم مامانم واسه اینکه ناراحت نشن برگشت گفت : حالا دختر ماهم همچین پُخي نیست . :)) 6- پسردایی ۵ سالم با خمیر بازی برای خودش سبیل گذاشته زنگ زده به مهد کودکشون گفته کامبیز امروز نمیاد مربیه گفته کامبیز تویی؟ گفته نه من پدرَم هستم 7- روباه موبایلی رو زمین میبینه زاغه میگه از پایین آنتن نمیده بده برات ببرم بالا... روباه داد، زاغ گفت: این به حسابه اون قالب پنیر سوم ابتدایی=)) @FieRy, @NimaB, @WoIF, @Captain, @Simp, @Boyka, @Erfandf, @Shxyan, @MrSam, @RezAwORTEGA, @Yoda, @OmidGH @GalacticBoy و... @Ali زیبا بود نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrAfshin ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۱۲ در 17:45، Casar گفته است: 3- معلم ریاضی : چرا ریاضی نخوندین؟ بچه ها : امتحان عربی داشتیم معلم عربی : چرا عربی نخوندین؟ بچه ها : امتحان ریاضی داشتیم=)) این که بیس و پایه ی مدرسهس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlizRM ارسال شده در January 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.