ShireZard ارسال شده در December 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 اقا من نمیدونم چرا وارد گیم که میشم بعد چند دقیقه بازی کردن سیستمم فریز میشه و کلا هیچی کار نمیکنه و مجبور میشم کامل سیستمو ریستارت بدم یه راه حل بدین Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در December 1, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 در 4 ساعت قبل، HemP گفته است: اقا من نمیدونم چرا وارد گیم که میشم بعد چند دقیقه بازی کردن سیستمم فریز میشه و کلا هیچی کار نمیکنه و مجبور میشم کامل سیستمو ریستارت بدم یه راه حل بدین با سلام. Resolution خود را روی x16 قرار دادید؟ اگر بله به x32 تبدیلش کنین و بگید که مشکلتون حل شده یا خیر. لینک به دیدگاه
AliAgent ارسال شده در December 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 در 6 ساعت قبل، HemP گفته است: سیستمم فریز میشه و کلا هیچی کار نمیکنه و مجبور میشم کامل سیستمو ریستارت بدم سلام. اگر واقعا طوری هنگ میکنه که هیچ راهی جز ری استارت نیست: روی بقیه بازی ها امتحان کنید، اگر مشکل پابرجا بود احتمالا مشکل از پاوره، به ویژه اگر به جای هنگ کردن سیستم خاموش کنه (در بازی های سنگین تر از San Andreas) لینک به دیدگاه
ShireZard ارسال شده در December 1, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 در 14 ساعت قبل، Ali گفته است: با سلام. Resolution خود را روی x16 قرار دادید؟ اگر بله به x32 تبدیلش کنین و بگید که مشکلتون حل شده یا خیر. کلا من روی x32 بازی میکنم نه حل نشد در 12 ساعت قبل، AliAgent گفته است: سلام. اگر واقعا طوری هنگ میکنه که هیچ راهی جز ری استارت نیست: روی بقیه بازی ها امتحان کنید، اگر مشکل پابرجا بود احتمالا مشکل از پاوره، به ویژه اگر به جای هنگ کردن سیستم خاموش کنه (در بازی های سنگین تر از San Andreas) نه من با سمپ میام اینجوری نیست یا گیم دیگه میرم اصن لگ نیس و نیاز ب ریستارت نیس Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه
VaFa ارسال شده در December 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 در ۱ ساعت قبل، HemP گفته است: نه من با سمپ میام اینجوری نیست یا گیم دیگه میرم اصن لگ نیس و نیاز ب ریستارت نیس مود خاصی داری روی سیستم یا برنامه اضافی نصب کردی برای جی تی ای و هم زمان با جی تی ای برنامه رو ران می کنی؟ لینک به دیدگاه
Olden ارسال شده در December 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 در 12 ساعت قبل، HemP گفته است: اقا من نمیدونم چرا وارد گیم که میشم بعد چند دقیقه بازی کردن سیستمم فریز میشه و کلا هیچی کار نمیکنه و مجبور میشم کامل سیستمو ریستارت بدم یه راه حل بدین منم خیلی وقتا اینجوری میشه چند ثانیه. لینک به دیدگاه
ShireZard ارسال شده در December 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 در 22 ساعت قبل، Marlboro گفته است: مود خاصی داری روی سیستم یا برنامه اضافی نصب کردی برای جی تی ای و هم زمان با جی تی ای برنامه رو ران می کنی؟ نه مودهامو پاک کردم کلا نه هیچیز هم باز نیست Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه
VaFa ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 در 8 دقیقه قبل، HemP گفته است: نه مودهامو پاک کردم کلا نه هیچیز هم باز نیست Celo یا Samp funcs نداری؟ چون این برنماه ها هستند که لانچر باهشون مشکل ایجاد می کنه و درست ران نمیشه اگر که نه بنظرم لانچر و پاک کن و دوباره نصب کن اگر نشد جی تی ای رو پاک کن و نصب کن در 7 ساعت قبل، AliRezaAlpha گفته است: منم خیلی وقتا اینجوری میشه چند ثانیه. ایشون گیم کلا فریز میشه اون که چند ثانیه فریز میشه مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری دلیلش هست لینک به دیدگاه
ShireZard ارسال شده در December 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 در 11 ساعت قبل، Marlboro گفته است: Celo یا Samp funcs نداری؟ چون این برنماه ها هستند که لانچر باهشون مشکل ایجاد می کنه و درست ران نمیشه اگر که نه بنظرم لانچر و پاک کن و دوباره نصب کن اگر نشد جی تی ای رو پاک کن و نصب کن ایشون گیم کلا فریز میشه اون که چند ثانیه فریز میشه مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری دلیلش هست حاجی دمت گرم سمپ فانس ندارم ولی کلو رو پاک کردم اوکی شد دمت 3> Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه
VaFa ارسال شده در December 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 در 13 ساعت قبل، HemP گفته است: حاجی دمت گرم سمپ فانس ندارم ولی کلو رو پاک کردم اوکی شد دمت 3> خواهش لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در December 2, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2020 در 15 ساعت قبل، HemP گفته است: حاجی دمت گرم سمپ فانس ندارم ولی کلو رو پاک کردم اوکی شد دمت 3> در لانچر هیچکس نمی تواند CLEO اجرا کند، چگونه مشکل شما حل شده؟ آیا مشکلتان با سمپ اصلی بوده؟ لینک به دیدگاه
Kelton ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در 3 ساعت قبل، Ali گفته است: در لانچر هیچکس نمی تواند CLEO اجرا کند، چگونه مشکل شما حل شده؟ آیا مشکلتان با سمپ اصلی بوده؟ Cleo جدید بعضی رو کرش میده برای منم اینطوری بود ولی تو سمپ هم لانچر پاک کردم درست شد FaRZaD لینک به دیدگاه
ShireZard ارسال شده در December 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۲ در 13:35، Ali گفته است: در لانچر هیچکس نمی تواند CLEO اجرا کند، چگونه مشکل شما حل شده؟ آیا مشکلتان با سمپ اصلی بوده؟ اصلا مود کلو نداشتم فقط برا افلاین نصب بود کلورو پاک کردم درست شد سمپ هم دوباره نصب کردم دگ اوکی شد Poshte Saremun Migan BAD be ma Vali Kasi KHY nadare kone Chap NeGa لینک به دیدگاه
VaFa ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در 20 ساعت قبل، Ali گفته است: در لانچر هیچکس نمی تواند CLEO اجرا کند، چگونه مشکل شما حل شده؟ آیا مشکلتان با سمپ اصلی بوده؟ چطور مگه من برای بعضی ها دیدم که میشه لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در December 3, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در 39 دقیقه قبل، Marlboro گفته است: چطور مگه من برای بعضی ها دیدم که میشه چگونه CLEO اجرا می کنید!؟؟ لینک به دیدگاه
iErfaN ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در ۱ ساعت قبل، Marlboro گفته است: چطور مگه من برای بعضی ها دیدم که میشه عجب ! ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه
VaFa ارسال شده در December 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 در 20 ساعت قبل، Ali گفته است: چگونه CLEO اجرا می کنید!؟؟ کار خاصی نمی کنند Celo نصب است و بازی می کنند البته قبل از اخرین اپدیت من دیدم ولی فکر کنم هنوز هم کار می کنند ومشکلی ندارند لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در December 6, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۴ در 18:07، Marlboro گفته است: کار خاصی نمی کنند Celo نصب است و بازی می کنند البته قبل از اخرین اپدیت من دیدم ولی فکر کنم هنوز هم کار می کنند ومشکلی ندارند لطفاً فیلم بگیرید، همچین چیزی ممکن نیست. 1 لینک به دیدگاه
DoNaLd ارسال شده در December 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱۱ در 14:07، HemP گفته است: اقا من نمیدونم چرا وارد گیم که میشم بعد چند دقیقه بازی کردن سیستمم فریز میشه و کلا هیچی کار نمیکنه و مجبور میشم کامل سیستمو ریستارت بدم یه راه حل بدین دقیقا این مشکل برای منم هست ولی وقتی گیم رو با سمپ اجرا میکنم ، مشکل برطرف میشه لینک به دیدگاه
SoheiI ارسال شده در December 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 CLEO میشه با لانچر داشت. ولی کاری نمیکنه. من خودم CLEO رو دارم. My friends always teased me for playin' Minecraft, but they're the one who wasted their diamonds on a HOE. لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 یک مشکلی در رابطه با freeze شدن بازی که توسط لانچر ایجاد می شود برطرف شد (در آپدیت امشب). لطفاً الان بررسی کنید که آیا مشکل برطرف شده یا خیر. لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در March 10, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 مشکل حل شده. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده