Shahrooz ارسال شده در May 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 7, 2021 @DnylKhwrni شکایت شما تایید شد. بازیکن خاطی مجازات شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AriyanIX ارسال شده در May 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در May 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 16, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @AriyanIX شکایت شما رد شد (مدارک شما کافی نیست) نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ASHWILLIAMS ارسال شده در May 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 21, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM کردن با سلام توی مدرک نشون نمیده که این شخص من رو DM کرده ولی بعد از مردنم whokill نشون میده که ایشون من رو کشتن • شاهد ها: نیست • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ASHWILLIAMS ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 با سلام خدمت لیدر بنده شکایت رو پس میگیرم ولی بهشون تذکر لازم رو بدید با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
N0B0DY ارسال شده در May 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در May 23, 2021 @ASHWILLIAMS با سلام مجدد خدمت شاکی محترم. شکایت شما به خواست خودتان رد شد. پ.ن: اخطار های مربوطه داده شد. موفق باشید... نقل قول کاش یکم برف بیاد آدم بسازیم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliK2 ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: حمل کردن گان • شاهد ها: __ • مدرک/عکس یا فیلم: 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در June 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2021 با عرض سلام و احترام. شاکی @AliK2 شکایت شما تایید شد. شخص خطاکار مجازات شدند. نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliK2 ارسال شده در June 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: حمل کردن گان به سرعت E Q میکنن و خارج میشن از گیم • شاهد ها: __ • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/bandicam_2021-06-08_20-21-41-578_00_00_55-00_01_10_2tl5.mp4/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در June 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 10, 2021 در هم اکنون، AliK2 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: حمل کردن گان به سرعت E Q میکنن و خارج میشن از گیم • شاهد ها: __ • مدرک/عکس یا فیلم: https://uupload.ir/view/bandicam_2021-06-08_20-21-41-578_00_00_55-00_01_10_2tl5.mp4/ با سلام و عرض احترام خدمت شاکی محترم گزارش شما تایید شد. نکته:برخورد های لازمه با شخص خاطی انجام خواهد شد. نکته2: پست شکایت قبلی شما رد شده میباشد(نداشتن مدارک کافی) که بنده به اشتباه اون رو تایید کردم. از مشکل پیش آمده پوزش میطلبم. نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HomeLander ارسال شده در June 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2021 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من به اقای Mohammad_Lv گفتم پولبیمه ماشین منو که ترکونده بده فحش میده به من • مدارک (فیلم یا عکس): نقل قول To realize that all your life you know, all your love, all your hate, all your memory, all your pain it was all the same thing .It was all the same dream 1 - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در June 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2021 با عرض سلام و احترام. شاکی محترم @Patrick شکایت شما تایید شد. پ.ن:طبق قوانین سرور شخص خاطی اقدام به فحاشی شدت بالا کردن و ایشون با 80ّFP از فکشن اخراج شدند. ممنون از گزارش شما. نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
emadasiaban ارسال شده در June 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتن موارد غیرقانونی (Materials). • شاهد ها: ..........! • مدرک/عکس یا فیلم: قوانین عمومی دسته ملایم همراه داشتن سایر موارد غیر مجاز (مانند Drugs، مواد ساخت اسلحه، اسلحه) ممنوع می باشد (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) نقل قول "! Ne mutlu Türküm diyene" ???? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://agsa.arsacia.ir/players/bars/EmaD.png † EmaD † لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2021 درود خدمت شاکی محترم @emadasiaban شکایت شما تایید شد. دکتر خاطی یک عدد AV دریافت کردند. ممنون از گزارش شما، موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoDeiNJeCTioN ارسال شده در June 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالای ایشون • شاهد ها: Yamach_Kocovali • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2021 (ویرایش شده) درود خدمت شاکی محترم @CoDeiNJeCTioN شکایت شما تایید شد. دکتر خاطی با 80fp از اقلیت اخراج شد. ممنون از گزارش شما، موفق باشید. ویرایش شده June 25, 2021 توسط DoNaLd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KiaX ارسال شده در June 30, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Duty Va Sleep • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: به لیدر ارسال میشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 درود خدمت شاکی محترم @gangsafe شکایت شما تایید شد. فرد خاطی یک عدد AV دریافت کردند و امروز تذکرات به همه ممبر ها داده شد.تشکر از گزارش و دقت شما. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MrNeGaN ارسال شده در July 12, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همونطور که داخل عکس مشخصه ایشون ماشین رو روی من پارک کردن (DB) • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در July 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2021 @MrNeGaN شکایت شما رد شد! * مدارک کافی نیست! نقل قول http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
hamidhhhh138842a ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:من را کشت • شاهد ها: برادرم • مدرک/عکس یا فیلم ویرایش شده August 2, 2021 توسط hamidhhhh138842a نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ADiNA ارسال شده در August 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @hamidhhhh138842a.شکایت شما در دست بررسی است. در 3 ساعت قبل، ADiNA گفته است: با سلام خدمت شاکی محترم @hamidhhhh138842a.شکایت شما در دست بررسی است. شکایت شما رد شد. +مدارک کافی نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anticheat ارسال شده در August 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون گان داشتن و منو کشتن • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ADiNA ارسال شده در August 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @Anticheat.شکایت شما در دست بررسی است. در 4 ساعت قبل، ADiNA گفته است: با سلام خدمت شاکی محترم @Anticheat.شکایت شما در دست بررسی است. شاکی گرامی @Anticheat.طبق گفت و گو و بررسی هایی که توسط بنده و مسئولین مربوطه انجام شد فرد خاطی به دلیل داشتن "Wanted" مجاز به "DM" و "Kill" کردن افراد بوده است.+شکایت شما پذیرفته نشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MMT806 ارسال شده در August 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالای ایشون • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: برای لیدر ارسال میشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.