Felon ارسال شده در June 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2020 درود. @sinak2467 شکایت شما پذیرفته شد. فرد خاطی از اقلیت اخراج گردید! نقل قول ?Whoever said that death isn’t half of life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aphelios ارسال شده در July 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ماشینش درحاله ترکیدن بود منو گرفت زیره ماشین من با ماشین مردم هم ماشین ترکید • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده July 11, 2020 توسط aphelios نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jackson ارسال شده در July 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2020 @aphelios شکایت شما رد شد، زیرا مدارک ارسالی از سوی شما کافی نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CluBerLanG ارسال شده در July 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://8upload.ir/uploads/f925449040.jpg نقل قول بعضی معلومه از عقل, فقط دندونشو دارن. سس ماسو بزار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jackson ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 با سلام.@aliamiriaa شکایت شما رد شد، زیرا فرد مورد نظر وانتد داشتند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fariborz ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من دم خونم بودم که دیدم علیرضا از مدیک با گان منا کشت من عکس نگرفتم ولی بعدش هم با گان aim گرفت هم گانشا tgun کرد که عکس گرفتم • شاهد ها: ------ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من آز اشان Heal خاستم و اشان قیمت زیاد حساب کردن • شاهد ها: ___ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در July 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2020 (ویرایش شده) در 8 ساعت قبل، fariborz گفته است: من دم خونم بودم که دیدم علیرضا از مدیک با گان منا کشت من عکس نگرفتم ولی بعدش هم با گان aim گرفت هم گانشا tgun کرد که عکس گرفتم همراه داشتن موارد غیر مجاز مثل مواد,گان,متریال مربوط به لیدر و سابلیدره.نه بازیکنان سرور. اونا خودشون رسیدگی میکنند. به هر حال از اینکه من کیل دادمت ک مدرک نداری. شاهد هم نداری. ویرایش شده July 23, 2020 توسط ALirzwasaf نقل قول I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
fariborz ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 در 13 ساعت قبل، Jackson گفته است: با سلام.@fariborz شکایت شما رد شد، مدارک شما کافی نمیباشد اگر مدارک دیگری دارید ارسال کنید. با سلام.@mahyar87 شکایت شما رد شد، کار همکار مربوطه درست بوده است. با سلام.@fariborz شکایت شما رد شد، مدارک شما کافی نمیباشد اگر مدارک دیگری دارید ارسال کنید. با سلام.@mahyar87 شکایت شما رد شد، کار همکار مربوطه درست بوده است. با سلام.@fariborz شکایت شما رد شد، مدارک شما کافی نمیباشد اگر مدارک دیگری دارید ارسال کنید. با سلام.@mahyar87 شکایت شما رد شد، کار همکار مربوطه درست بوده است. عزیز توی عکس کاملا معل.مه که گان داره و tgun کرده اگر اون که با m4 aim گرفته toys هست با toys این کارا انجام بدید ببینم میشه؟؟؟؟ در 13 ساعت قبل، ALirzwasaf گفته است: همراه داشتن موارد غیر مجاز مثل مواد,گان,متریال مربوط به لیدر و سابلیدره.نه بازیکنان سرور. اونا خودشون رسیدگی میکنند. به هر حال از اینکه من کیل دادمت ک مدرک نداری. شاهد هم نداری. من گفتم شما بازیکن سروری ؟ اگر ن بازیکن سرورم ربطی نداره مهم اینه گان داری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jackson ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 با سلام.@fariborz شکایت شما رد شد، مدارک شما کافی نمیباشد اگر مدارک دیگری دارید ارسال کنید. با سلام.@mahyar87 شکایت شما رد شد، کار همکار مربوطه درست بوده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
qshady ارسال شده در July 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون برای دوبار(که یکبارش مدرکی نیست) abuse کردند و خود سابلیدر هم شاهد این اتفاق بود اما گفتن توی فروم مطرح شه که من تصمیم گرفتم این اتفاق رو مطرح کنم همونطور که تو عکس مشخصه بین زمان درخواست و اکسپت کردنش یک ثانیه زمان هست • شاهد ها: M0RI • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jackson ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 با سلام.@qshady شکایت شما رد شد، کار همکار مربوطه درست بوده است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من service medic درخاست کردم ولی من where medic را میزدم اشان دور تر مشد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jackson ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 با سلام.@mahyar87 مدارک لازم گرفته شده و شکایت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام اشان Gun داشتن • شاهد ها: xxx[n]icotinxxx • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WWWe ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: گان دستش گرفته • شاهد ها: mahyar87 • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnakeEye ارسال شده در August 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 3, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: گان داشتن ، تو مدرک معلومه که زده throwed his gun • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jackson ارسال شده در August 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2020 با سلام.@mahyar87 شکایت شما قبول شد، فرد خاطی اخطار لفظی دریافت کرد.@WWWe شکایت شما رد شد، فرد خاطی مجازات شده است.@htf1398 شکایت شما قبول شد، فرد خاطی اخطار لفظی دریافت کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در August 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام خدمت دوستان گرامی و محترم. فحاشی شدت بالا در چت عمومی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/psl0_screenshot_(224)_li.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MartyR ارسال شده در August 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 4, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: باشد تا رستگار شوید • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/files/wapo_ag-sa-0003.jpg http://uupload.ir/files/jd7w_ag-sa-0004.jpg http://uupload.ir/files/ol3y_ag-sa-0005.jpg http://uupload.ir/files/stjc_ag-sa-0006.jpg http://uupload.ir/files/9cid_ag-sa-0007.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jackson ارسال شده در August 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2020 با سلام.@LORDMohammad شکایت شما رد شد، همکار مربوطه کار اشتباهی انجام نداده است.@MaTe شکایت شما قبول شد، فرد خاطی مجازات شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hotaru ارسال شده در August 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم فحاشی =FP80 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتن شغل غیر قانونی • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: به Job توجه کنید ویرایش شده August 11, 2020 توسط Sam3 . نقل قول زندگی کوتاه نیست, زمان زود میگذره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McLaReN ارسال شده در August 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 با سلام. @Sam3 شکایت اول شما رد شد، همکار مربوطه کار اشتباهی انجام نداده است. شکایت دوم شما قبول شد، فرد خاطی مجازات شد. با تشکر از گزارش شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در August 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
McLaReN ارسال شده در August 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2020 با سلام @Ravager شکایت شما قبول شد، فرد خاطی مجازات شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.