TheScofield ارسال شده در February 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 9, 2021 در 13 ساعت قبل، TylerSTyler گفته است: پس میگیرم. شکایت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در February 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایجاد مزاحمت ساب لیدر عزیزتون و کیل شدن بنده و میدونید با این کار دیگه نمیشه /Call 110 زد! مجازات DM طبق قوانین قروم = FW • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک به لیدر مربوطه داده شد! در 1 ساعت قبل، djamer گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایجاد مزاحمت ساب لیدر عزیزتون و کیل شدن بنده و میدونید با این کار دیگه نمیشه /Call 110 زد! مجازات DM طبق قوانین قروم = FW • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک به لیدر مربوطه داده شد! شکایت پس گرفته شد! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در February 16, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 16, 2021 @djamer به در خواست خودتان شکایت رد شد. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoseRain ارسال شده در February 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: شما قادر به انتخاب شغل های غیر قانونی نیستید (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ─────────•· · · · · · ⌞⌝ · · · · · ·•───────── ???? ?????? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در February 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 20, 2021 @RoseRainباسلام وعرض احترام شکایت شما قبول شد و بازیکن مربوطه مجازات میشود باتشکر از شما. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mmmaaa ارسال شده در February 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2021 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:فحاشی شدت بالا • شاهد ها: مدارک(عکس یا فیلم): نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
aliahangari ارسال شده در February 21, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2021 در در ۱۳۹۵/۸/۱۶ در 20:45، Ali گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: یروز نمیشه من از دست این بنیامین راحت باشم این مگه تو فکشن نیست پس چرا گان درمیاره الکی منو میزنه بخدا بار اول نیست ازش شکایت میکنم .بعد از اینکه منو میکشه تازه شروع میکنه به فحاشی کردن • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheKinG ارسال شده در February 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 22, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده زنگ زدم به ایشون معامله کنم باهاش توهین میکنه تو اسکرین موجوده • شاهد ها: خودم • مدرک/عکس یا فیلم:http://uplod.ir/72zkeb9gha7v/AG-SA-0011.jpg.htm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در February 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2021 @mmmaaa با سلام, شکایت شما تایید شد. فرد خاطی یک اخطار اقلیت دریافت کرد. @aliahangari با سلام, شکایت شما تایید شد. فرد خاطی یک اخطار لفظی دریافت کرد. @TheKinG با سلام, شکیات تایید شد. اخطار های لازم به فرد خاطی داده شد. موفق باشید. نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
danial5854 ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM civil • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alitnt ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این فردی که در مدیک هست مجاز نیست که گان داشته باشد و خلاف قوانین دسته ملایم است • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alitnt ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 در 12 دقیقه قبل، Bnyamyn گفته است: این اکانت هک شده ایشون دروغ میگن صدا صدای خودشون بوده صدارو چی میتونن هک کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در February 24, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 24, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران که با Faction Warn پاسخ داده خواهد شد: - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: **** رو بخور، **** رو بلیس، *** و... - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و...) نکته: شما تنها زمانی مجازات میشوید که همکار شما اقدام به گزارش شما کرده باشد! نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران و یا سایر بازیکنان که با اخراج از اقلیت با 80FP پاسخ داده خواهد شد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: پ.ن: از هر دستی بدی از همون دستم میگیری در 20 ساعت قبل، WildWolf گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران که با Faction Warn پاسخ داده خواهد شد: - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: **** رو بخور، **** رو بلیس، *** و... - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و...) نکته: شما تنها زمانی مجازات میشوید که همکار شما اقدام به گزارش شما کرده باشد! نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران و یا سایر بازیکنان که با اخراج از اقلیت با 80FP پاسخ داده خواهد شد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: به دلیل مالش بیش از حد (پس میگیرم) نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در February 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2021 @danial5854 و @alitnt با سلام شکایت شما تایید شد فرد خاطی از اقلیت اخراج شد. در 22 ساعت قبل، WildWolf گفته است: به دلیل مالش بیش از حد (پس میگیرم) @WildWolf با سلام, بنا به درخواست خودتان شکایت رد شد. (لطفا ادب را رعایت کنید دوست عزیز) 1 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در February 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام و درود بنده به ایشون Ticket دادم ایشون بعد از قبول کردن Ticket فحاشی شدت بالا کردن • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:لیدر مربوطه مشخض شد! مدرک به PV لیدر مربوطه ارسال میگردد ! @SFC مدارک به ایشون ارسال شده! به دلیل وجود چت های خصوصی! نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در February 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @djamer شکایت شما رد شد. فرد مورد نظر در اقلیت حضور ندارند. نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrab ارسال شده در March 2, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 2, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در March 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در فیلم مشخص هست ، درضمن لطفا برای ورود به فکشن به سن فرد مورد نظر توجه کنید. • شاهد ها: -- • مدرک/عکس یا فیلم: >>Link<< 2 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در March 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 3, 2021 (ویرایش شده) با سلام خدمت شاکی های محترم @Hardness شکایت شما قبول شد. (فرد مورد نظر مجازات شدن) @Erfandf شکایت شما رد شد. (در قوانین دسته ملایم و Paramedic مجازاتی مبنی بر این کار ایشون تعیین نشده) به هر حال اخطار های لازم داده شد. ویرایش شده March 3, 2021 توسط Angelips نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون منو با امبولانس زیر گرفتن و بعدش من کیل شدم و سریع پیشش رفتم بهش گفتم SS میزارم گفت bk که مخفف کلمه بسیار مبتذلی هست • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 با سلام خدمت شاکی محترم @iHaMeD شکایت اول شما مبنی بر DB قبول شد. فرد مورد نظر مجازات شدن. شکایت دوم شما مبنی بر استفاده از کلمه ی "BK" رد شد. (کلمه BK فحش حساب نمی شود) نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VenTuRe ارسال شده در March 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 5, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM و فحاشی شدت بالا • شاهد ها: ...... • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در March 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 6, 2021 @Dilimore شکایت شما رد شد. (فرد مورد نظر از اقلیت اخراج شدند) نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrab ارسال شده در March 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2021 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝑴𝒆𝒏𝒂𝒄𝒆 𝑰𝑰 𝑺𝒐𝒄𝒊𝒆𝒕𝒚 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sami ارسال شده در March 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2021 سلام خدمت شاکی محترم @Hardness شکایت شما قبول شد. (فرد مورد نظر مجازات شدن) نقل قول Original Gangsters * * * * * * لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.