MrAfshin ارسال شده در November 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام. @Erfandf یک مسابقه گذاشته بود که وقتی over شد گان از او که Organizer بود گرفته شد اما من نه چون هلپر بودم . شب که دوباره ایونت را با رفیقش برگزار کرد وقتی برنده اعلام شد و stopevent کرد . باز گان دست هلپر بود و نرفته بود . - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): کافیه هلپر ایونت باشید و گان دست بگیرید. ویرایش شده November 28, 2020 توسط MrAfshin لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 باسلام. مشکل هم اینجاست که با اینکه یک سود هست که minigun دستمونه ! اما خطر بن شدن رو در پی داره . ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در November 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 /ThrowGun ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در November 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 28, 2020 (ویرایش شده) اره منم گذاشتم همین اتفاق افتاد برام ویرایش شده November 28, 2020 توسط gtagtavv Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 29, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2020 چک کردیم همچین موردی مشاهده نکردیم. چه Type اونتی بوده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2020 در 2 ساعت قبل، Ali گفته است: چه Type اونتی بوده؟ اونت Race گذاشته بودم . ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 3, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 باگ برطرف شد. بسته شد. جوایز داده می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده