iErfaN ارسال شده در November 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: با سلام . 2 تا باگ هست که میخوام بگم باگ اول : (Spary ) - توضیح کامل باگ: نوشته ای که هنگام تعمیر ماشین در Spary میاد بعضی وقتا فرق داره . باید طبق عکس اولی باشه ! اما در برخی مواقع این نوشته به اینکه رنگ ماشین شما جدید شده هست تغییر میکنه ! و دود هایی که در PNS میاد مطابق با رنگ ماشین نیست . اما رنگی هم که به هر حال تغییر نمیکنه ! پس بهتر این نوشته فیکس بشه! (عکس دوم) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): برین PNS خدا فقط براتون شانس میاره چه نوشته ای میاد . باگ دوم : (چتر نجات ) - توضیح کامل باگ: این باگ هم که نبوده و الان هست اینه که در آسمان وقتی سوار هر هواپیامایی باشیم و پیاده میشیم . چتر نجات باز نمیشه و از سرور کیک میشیم . این توسط ادمین @Life تست شده است ! اولش باور نمیکردن . کلا بگم هفته پیش هم که خواستم برم ی خونه پیدا کنم در SF و کیلم کردن . و دلم نیومد ماشین towcar کنم . واسه همین سوار هواپیما شدم و تا اونجا که رفتم و F کردم کیک شدم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): چتر نجات در برج LS مشکلی نداره . ! اما هواپیما ها آره. پس سوار یک هواپیما بشید . ارتفاع بگیرید و F کنید. ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در November 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2020 @Ali درود عزیز این باگ چتر رو فیکس کنید با موریک میریم وانتد بزنیم چتر باز میکنیم ارور میده و کیک میشیم از سرور این دوستمون هم همینو گذارش کرده و هنوزم برطرف نشده حتی دیروز ریست دادین اما من دیشب رفتم وانتد بزنم با این ارور کیک شدم Server close your conection ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در November 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 سو استفاده گرایان از باگ FTP هاشون رو میبرن جزیره LV تا Cop ها حتی با هواپیما و هلیکوپتر نتونن بیان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 1, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 در 9 ساعت قبل، KoMaiL گفته است: سو استفاده گرایان از باگ FTP هاشون رو میبرن جزیره LV تا Cop ها حتی با هواپیما و هلیکوپتر نتونن بیان وایییی از این رو به اون روم کردی ممنون که اشاره کردی واسه راب چی؟ خوبه؟ ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در December 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 در 2 ساعت قبل، Erfandf گفته است: وایییی از این رو به اون روم کردی ممنون که اشاره کردی واسه راب چی؟ خوبه؟ اگه Fail شد برو جزیره LV لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 1, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 در 9 ساعت قبل، KoMaiL گفته است: اگه Fail شد برو جزیره LV ممنون . پلیسایی که این پستو میبینند ! فردا میریم راب ساعت 22شب لطفا مارو Fail کنید که ببینیم چی میشه ممنون . ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 3, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 گزینه اول باگ نیست. برای عوض کردن رنگ فقط از Tuning استفاده کنید. گزینه دوم را بررسی کنید که بعد از ریستارت امروز حل شده یا خیر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در 1 ساعت قبل، Ali گفته است: گزینه دوم را بررسی کنید که بعد از ریستارت امروز حل شده یا خیر. سلام . حل نشده هنوز . در 1 ساعت قبل، Ali گفته است: گزینه اول باگ نیست. برای عوض کردن رنگ فقط از Tuning استفاده کنید. اینو بگم که درست میگید ! اما تقریبا بگم باگ نوشته ی بی ربط > Hope You Like The New Color میاد ! درصورتی که نوشته ی اصلیش باید : ReSpary is Complementary باشه ! (به تصاویر دقت کنید) اصلا جمله ی Hope You Like The New Color چه ربطی به فیکس ماشین دارد ؟ ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در 3 ساعت قبل، Ali گفته است: گزینه دوم را بررسی کنید که بعد از ریستارت امروز حل شده یا خیر. گزینه دوم فکر میکنم باگ سمپ باشه برای من هم همراه با @SuperMaN درهنگام پرش از LS Tower اتفاق افتاده بود. >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 3, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در 2 ساعت قبل، Erfandf گفته است: سلام . حل نشده هنوز . دوباره بررسی کنید. در 2 ساعت قبل، Erfandf گفته است: اصلا جمله ی Hope You Like The New Color چه ربطی به فیکس ماشین دارد ؟ آن جمله ما نیست، جمله خود بازیست و غیر قابل تغییر می باشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 سلام . الان باز انجام دادم . چتری نیومد باز @Ali ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 4, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 در 9 ساعت قبل، Erfandf گفته است: سلام . الان باز انجام دادم . چتری نیومد باز @Ali از قبل چتر تهیه کنید. در صورتی که پریدید و Kick نشدید بدین معناست که حل شده. (می توانید از برج LS چتر تهیه کنید) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 4, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2020 در 7 ساعت قبل، Ali گفته است: از قبل چتر تهیه کنید. در صورتی که پریدید و Kick نشدید بدین معناست که حل شده. (می توانید از برج LS چتر تهیه کنید) اوکی بعد از ظهر انجام میدم. فقط ی چیزی . در ثانیه ی اول که میپرم چتر نجات در hud میاد ! اما بعد از آن ی لحظه ناخودآگاه میره . و میوفتم و میمیرم ولی دیگه کیک نمیشم. درصورتی که باید خودکار یک چتر نجات به ما بده و بشه راحت بازش کرد و فرود بیایم. (درضمن فکر میکنم که چندماه پیش چنین باگی وجود نداشته و فرود میومدم راحت. ) ! با این حال اگه در tower ls چتر نجات بردارم و برم سوار هواپیما خیلی بیخود و سخت میشه . ی فرضیه وجود داره که ممکنه مشکل از خود بازی ای که در فروم گذاشته باشین وجود داشته باشه ! من بعد از چیزی که گفتین یک بار در افلاین امتحان میکنم که آیا باز میشه و یک بار با یک نسخه ی اورجینال تر که از سایت daramesh دانلود کردم امتحان میکنم . امشب تمام این کارا انجام میشه و نتیجه را میگویم . سلام. در 12 ساعت قبل، Ali گفته است: از قبل چتر تهیه کنید. انجام شد ! اما کار سختیه که بریم برداریم بعد بریم بپریم . درصورتی که باید فراهم باشه همیشه ! در 5 ساعت قبل، Erfandf گفته است: ی فرضیه وجود داره در آفلاین امتحان کردم بدون مشکلی چتر خودکار داد ! ( از قبلش چتری نداشتم ) طبق فیلم : https://s16.picofile.com/file/8416354926/bandicam_2020_12_04_20_07_34_687_1.mp4.html در سرور : دقت کنید !! که تا F کردم چتر در HUD ظاهر شد و سریع رفت ! و افتادم ! طبق فیلم : https://s17.picofile.com/file/8416355526/bandicam_2020_12_04_20_00_49_844_0001.mp4.html در این عکس زمان دقیق اومدنش رو مشخص کردم ! @Ali ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در December 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 یک بار هم این باگ Server Closed Connection برام زمانی پیش اومد که رو LS Tower بودم و با Mountain Bike. وسط هوا F زدم و از دوچرخه پیاده شدم و کیک شدم >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 لطفاً سعی کنید این باگ را با مشکلات دیگر قاطی نکنید، الان تنها چیزی که ما می خواهیم بدانیم این است که آیا اگر با چتر از وسیله نقلیه به پایین بپرید Kick می شوید یا خیر؟ اگر بله لطفاً فیلم بفرستید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در January 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 در 19 دقیقه قبل، Ali گفته است: لطفاً سعی کنید این باگ را با مشکلات دیگر قاطی نکنید، الان تنها چیزی که ما می خواهیم بدانیم این است که آیا اگر با چتر از وسیله نقلیه به پایین بپرید Kick می شوید یا خیر؟ اگر بله لطفاً فیلم بفرستید. فیکس شده بعد از Update کرش قبلا Server close your conection میزد اما الان مشکلی نداره!!! ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در January 28, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 (ویرایش شده) در 26 دقیقه قبل، Ali گفته است: لطفاً سعی کنید این باگ را با مشکلات دیگر قاطی نکنید، الان تنها چیزی که ما می خواهیم بدانیم این است که آیا اگر با چتر از وسیله نقلیه به پایین بپرید Kick می شوید یا خیر؟ اگر بله لطفاً فیلم بفرستید. چند بار قبلا امتحان کرده بودم. کیک نمیشویم. دراین باره فیکس شده است. پس حله. ویرایش شده January 28, 2021 توسط Erfandf ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alireza ارسال شده در January 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 @Ali فیکس شده تاپیک بسته شه ما را هر چه هست دیگر حوصله ای نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 با تشکر. جوایز داده می شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده