Original ارسال شده در November 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2020 درود من چند وقتی هست که بعد از گذشت 10 دقیقه یا 15 دقیقه، برای 30 ثانیه حدودا FPS Drop میخورم FPS من در حالت عادی بین 40 تا 60 هست ولی وقتی FPS Drop میخورم، میرسه بین 15 تا 5 تا. با سمپ هم امتحان کردم همینطوری بود اگر میدونید مشکل از کجاست و راه حلی میدونید بگید، @Ali و بقیه ی دوستان. سیستمم اونقدری ضعیف نیست که Gta Sa رو اینطوری بکشه، ضعیف هست ولی توان داره که 40 - 60 FPS برای همیشه بهم بده نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در November 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2020 منم اول فکر میکردم مشکل از سیستم هست ولی دیدم فقط تو بازی GTA SA این اتفاق واسم میفته و تو بازی های دیگه که خیلی سنگین تر از بازی gta sa هستن مثل واچ داگز یا GTA Vاین اتفاق نمیفته و رو فریم خودشون ثابت هستن. مورد دیگه این اتفاق بعد اخرین اپدیت واسم افتاد نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در November 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 21, 2020 در 2 ساعت قبل، Original گفته است: درود من چند وقتی هست که بعد از گذشت 10 دقیقه یا 15 دقیقه، برای 30 ثانیه حدودا FPS Drop میخورم FPS من در حالت عادی بین 40 تا 60 هست ولی وقتی FPS Drop میخورم، میرسه بین 15 تا 5 تا. با سمپ هم امتحان کردم همینطوری بود اگر میدونید مشکل از کجاست و راه حلی میدونید بگید، @Ali و بقیه ی دوستان. سیستمم اونقدری ضعیف نیست که Gta Sa رو اینطوری بکشه، ضعیف هست ولی توان داره که 40 - 60 FPS برای همیشه بهم بده احتمالا یه برنامه مخربی تو رایانت داری که خودبه خود داره فعالیت میکنه بدون اینکه تو خبر داشته باشی، پیشنهاد میکنم ویروس کشی کنی و یه برنامه تو گوگل پیدا کنی که برنامه های مخرب رایانت رو پاک کنه تا از CPU و Ram درگیر نشن. یا اگه دیدی بازم درست نشد کل فایل GTA رو پاک کن نصب کن له احتمال زیاد درست میشه! نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در November 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 25, 2020 ماله من بعد از ۳ ساعت اینطوری میشه نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در December 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱ در 10:28، Original گفته است: درود من چند وقتی هست که بعد از گذشت 10 دقیقه یا 15 دقیقه، برای 30 ثانیه حدودا FPS Drop میخورم FPS من در حالت عادی بین 40 تا 60 هست ولی وقتی FPS Drop میخورم، میرسه بین 15 تا 5 تا. با سمپ هم امتحان کردم همینطوری بود اگر میدونید مشکل از کجاست و راه حلی میدونید بگید، @Ali و بقیه ی دوستان. سیستمم اونقدری ضعیف نیست که Gta Sa رو اینطوری بکشه، ضعیف هست ولی توان داره که 40 - 60 FPS برای همیشه بهم بده زمانی که بازی میکنی از طریق Task manger چک کن ببین چند درصد از سی پی یو درگیر هست کارت گرافیک هم چک کن زمانی که fps drop میشی سیستم فنش روشن هست و داره کار میکنه صدا فن واضح وبلند هست؟ سی پی یو داغ نیست؟؟؟ در ضمن هنگام بازی حجم در گیر شده کارت گرافیک رو بررسی کن مشکل نداشتن کارت گرافیک و سالم و نصب بودنش رو چک کن بهم بگو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در December 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۱ در 10:46، 83mehrdad83 گفته است: منم اول فکر میکردم مشکل از سیستم هست ولی دیدم فقط تو بازی GTA SA این اتفاق واسم میفته و تو بازی های دیگه که خیلی سنگین تر از بازی gta sa هستن مثل واچ داگز یا GTA Vاین اتفاق نمیفته و رو فریم خودشون ثابت هستن. سیستمم در حدی هست که بتونه 60 FPS ثابت بگیرم مشکل از جای دیگس در در ۱۳۹۹/۹/۱ در 13:19، NimaB گفته است: احتمالا یه برنامه مخربی تو رایانت داری که خودبه خود داره فعالیت میکنه بدون اینکه تو خبر داشته باشی، پیشنهاد میکنم ویروس کشی کنی و یه برنامه تو گوگل پیدا کنی که برنامه های مخرب رایانت رو پاک کنه تا از CPU و Ram درگیر نشن. یا اگه دیدی بازم درست نشد کل فایل GTA رو پاک کن نصب کن له احتمال زیاد درست میشه! اسکن کردم و یک دور ویندوز رو ریست کردم دیروز. در در ۱۳۹۹/۹/۱۳ در 21:31، Marlboro گفته است: زمانی که بازی میکنی از طریق Task manger چک کن ببین چند درصد از سی پی یو درگیر هست کارت گرافیک هم چک کن زمانی که fps drop میشی سیستم فنش روشن هست و داره کار میکنه صدا فن واضح وبلند هست؟ سی پی یو داغ نیست؟؟؟ در ضمن هنگام بازی حجم در گیر شده کارت گرافیک رو بررسی کن مشکل نداشتن کارت گرافیک و سالم و نصب بودنش رو چک کن بهم بگو تک تک اینهارو چک کردم، CPU و Ram درگیر نیستن خیلی صدای فن که قطعا هنگام بازی با توجه به سنگین بودنش میره بالا و از سالم بودن کارت گرافیک اطمینان سالم دارم چون وقتی فقط GTA SA رو باز میکنم این مشکل پیش میاد _______________________________ @Ali همچنان مشکل من پابرجاست ممنون میشم شما هم کمکی کنید. نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در December 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 در ۱ ساعت قبل، Original گفته است: تک تک اینهارو چک کردم، CPU و Ram درگیر نیستن خیلی صدای فن که قطعا هنگام بازی با توجه به سنگین بودنش میره بالا و از سالم بودن کارت گرافیک اطمینان سالم دارم چون وقتی فقط GTA SA رو باز میکنم این مشکل پیش میاد مشکل از سی پی یو هست که داغ میکنه نرم افزاری نیست خمیر سی پی یو رو چک کن شاید نیاز به تعویض داشته باشه سیستمت مال چند وقت پیش هست؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 6, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2020 درایور گرافیکی مشکل دار هم می تونه مشکل ایجاد کنه، GTA V اینترفیس Direct3D 11 و 10.1 استفاده می کنه و GTASA از Direct3D 9.0 و اینا کاملاً با هم متفاوت هستند و با دخالت اشکال دار درایور این مشکل پیش میاد. همچنین ویروس یا Overlay های اضافی هم می تونن این مشکل رو ایجاد کنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.