Tiory ارسال شده در November 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: شما در آپدیت جدید میتوانید قیمت اجاره خانه را تا 500$ بگذارید ولی در فورام قیمت تصحیح نشده (خانه شماره ۱۵۵۴ ماله خودمه و قیمت اجاره آن 500$ می باشد) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): در ویکی ارساکیا به قسمت payday بروید اونجا نوشته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در November 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2020 Wiki فعلا ویرایش نمی شود. باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در November 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2020 Wiki فعلا تغییری توش ایجاد نمیشه. و علی هم فکر کنم گفت : نقل قول اشتباهات ویکی در این بخش گزارش نشوند. >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در November 20, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2020 اگر گفته باشه که من ندیدم. باز هم گفتم حالا گذارش بدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در December 3, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در December 3, 2020 بسته شد. در در ۱۳۹۹/۸/۳۰ در 18:17، Original گفته است: اشتباهات ویکی در این بخش گزارش نشوند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده