RaioN ارسال شده در November 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 سلام من همه فایل هارو اوکی کردم تمام موارد گفته شده رو مطالعه کردمو انجام دادم ولی بازم نشد و هی کرش میشم - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://uupload.ir/view/hoh9_logs.rar/ - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: ندارم ولی خب میزارم - توضیحات کامل مشکل: میرم تو بازی میوفته بیرون ارور میدده میگه فایله لاگو بزارید فروم لینک عکس : یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که vorbis.dll ام هی حجمش از 1.036 میشه 1.096 نمیدونم چرا لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در November 19, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2020 با سلام. در بازی شما مود مخرب وجود دارد یا بازی شما نسخه اصلی نیست، لطفاً بازی را از لینک ag5.ir دانلود کرده باشید. در در ۱۳۹۹/۸/۲۷ در 17:02، RaioN گفته است: یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که vorbis.dll ام هی حجمش از 1.036 میشه 1.096 نمیدونم چرا این به این معناست که کامپیوتر شما ویروسی است و باید یک آنتی ویروس خوب مانند BitDefender یا Kaspersky نصب کنید و کامپیوتر خود را Full Scan کنید. لینک به دیدگاه
RaioN ارسال شده در November 19, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 19, 2020 در 7 ساعت قبل، Ali گفته است: این به این معناست که کامپیوتر شما ویروسی است و باید یک آنتی ویروس خوب مانند BitDefender یا Kaspersky نصب کنید و کامپیوتر خود را Full Scan کنید. مرسی بابت راهنمایی لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در January 28, 2021 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 بسته شد. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده