Wanderer ارسال شده در November 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 با سلام امروز داشتم داخل سرور دور میزدم که با یه صحنه ی جالب مواجه شدم شخصی که ثروت 50,000,000$ داره ولی خونش داخل کانتیر هست و قیمت استاندارد خونش 100,000$ عه!!!! بله!!! پول ماشین های این آدم 51,821,000$ عه!!!!!!! منم واقعا برام سوال پیش اومد که چرا این شخص با این ثروتی که داره داره داخل یه کانتینر 100 کایی زندگی میکنه @DayiiAli عزیزم تو خجالت نمیکشی؟ شرم کن حیا کن خجالت بکش پول نداری یه خونه بگیری با 3 4میل؟ تو یکی از ماشیناتو بفروشی میتونی یه خونه بهتر از این بگیری آخه کانتینر؟ اونم واسه تویی که انقدر ماشین داری؟ بنده خدا انقدر جا تنگه ماشینیارو وسط خیابون گذاشته پ ن : 3 عکس آخر ماشینای این شخص هستش که داخل یه مکان دیگه پارک شدن (به پلاک ماشین ها توجه کنید) نام کاربری این شخص داخل بازی: از طرف EaSy و WaNDEreR بیاید دست به دست هم بدیم برای این بدبخت یه خونه دست و پا کنیم از این خفت و خواری راحت شه 3 2 نقل قول .Without rain nothing grows .Learn to embrace the storms of your life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DayiiAli ارسال شده در November 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 برای کسی که با این وضیت جدید سرور حال نمیکنه بای داده ی خونه ی ساده هم کافیه الکی مثلا ما اهل تجمل گرایی نیستیم نقل قول I'm not in danger ..........I'm danger [Walter White] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanderer ارسال شده در November 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 در 2 ساعت قبل، DayiiAli گفته است: برای کسی که با این وضیت جدید سرور حال نمیکنه بای داده ی خونه ی ساده هم کافیه الکی مثلا ما اهل تجمل گرایی نیستیم قطعا همینطوره تو قطعا بای دادی میدونم میدونم ..... روت نمیشه بگی پول نداری خونه بگیری چرا میگی بای دادم؟ 5 نقل قول .Without rain nothing grows .Learn to embrace the storms of your life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DayiiAli ارسال شده در November 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، Wanderer گفته است: قطعا همینطوره تو قطعا بای دادی میدونم میدونم ..... روت نمیشه بگی پول نداری خونه بگیری چرا میگی بای دادم؟ بای میدم تایمم نمیزنم حالا خونه 100K بپره بهتره یا کاخ؟ :/// ویرایش شده November 14, 2020 توسط DayiiAli نقل قول I'm not in danger ..........I'm danger [Walter White] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanderer ارسال شده در November 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 در 15 ساعت قبل، DayiiAli گفته است: بای میدم تایمم نمیزنم حالا خونه 100K بپره بهتره یا کاخ؟ :/// عزیزم چرا فشار به خودت وارد میکنی؟ والا فعلا که داری تایمتم میزنی دیگه این حرفات واسه چیه؟ نقل قول .Without rain nothing grows .Learn to embrace the storms of your life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 در 5 دقیقه قبل، Wanderer گفته است: عزیزم چرا فشار به خودت وارد میکنی؟ والا فعلا که داری تایمتم میزنی دیگه این حرفات واسه چیه؟ :l نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DayiiAli ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 در 22 دقیقه قبل، Wanderer گفته است: عزیزم چرا فشار به خودت وارد میکنی؟ والا فعلا که داری تایمتم میزنی دیگه این حرفات واسه چیه؟ فشاره چی گلم تویی ک داری حرص میخوری هروقت انلاین شدم ی زنگی بزن میزارم بیای با ماشینام بازی کنی 2 نقل قول I'm not in danger ..........I'm danger [Walter White] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanderer ارسال شده در November 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 در 6 ساعت قبل، DayiiAli گفته است: فشاره چی گلم تویی ک داری حرص میخوری هروقت انلاین شدم ی زنگی بزن میزارم بیای با ماشینام بازی کنی گلم 4/6 امه ماشیناتو از من خریدی دیگه حرف چی داری میزنی؟ کمه کم 18 19 تا ماشین بیشتر از تو دارم نقل قول .Without rain nothing grows .Learn to embrace the storms of your life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 (ویرایش شده) باو حالا دارین داراییاتون رو به رخ خودتون میکشین میخوای بحث اینفر 3مییییییییلیونم رو کنم ؟ در 22 ساعت قبل، DayiiAli گفته است: بای میدم تایمم نمیزنم حالا خونه 100K بپره بهتره یا کاخ؟ :/// حرف تو اوکی قبولت دارم ویرایش شده November 15, 2020 توسط MASIH نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeLeR ارسال شده در November 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 ماشالله نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wanderer ارسال شده در November 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 در 16 ساعت قبل، MASIH گفته است: باو حالا دارین داراییاتون رو به رخ خودتون میکشین میخوای بحث اینفر 3مییییییییلیونم رو کنم ؟ نه بابا اینو زدیم یکم بحث ایجاد کنیم وگرنه ما خیلی اوکییم @DayiiAli 1 نقل قول .Without rain nothing grows .Learn to embrace the storms of your life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DayiiAli ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 در 5 ساعت قبل، Wanderer گفته است: نه بابا اینو زدیم یکم بحث ایجاد کنیم وگرنه ما خیلی اوکییم @DayiiAli اره بابا همه این تاپیک ساخته ی زهن مریض نویسندس خیلی اوک تر از این حرفایم . . . . . . . جنبه بالاس مشتی @Wanderer 1 نقل قول I'm not in danger ..........I'm danger [Walter White] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در November 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 داش علی حالا همون اطراف یه خونه ای تا 100ک واسم پیدا کن بیام پیشت 1 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DayiiAli ارسال شده در November 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۲۸ در 00:03، MASIH گفته است: داش علی حالا همون اطراف یه خونه ای تا 100ک واسم پیدا کن بیام پیشت عزیزی ولی رفتم از اونجا دیگ اونجا موقتی بود تا ببینم تکلیفم چی میشه ولی بازم قدمت روی چشم نقل قول I'm not in danger ..........I'm danger [Walter White] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 11, 2020 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2020 از این جور آدما خوشم میاد. داداش استن خونت چنده ؟؟؟ نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhasan ارسال شده در February 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 3, 2021 نقل قول شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق در بند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ferni ارسال شده در February 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 7, 2021 بیشتر دعواس تا مجله #کمتر_دارایی_هامونو_به_رخ_هم_بکشیم چند تا از اون ماشینا رو هم بدید من باهاشون بازی کنم 1 نقل قول EveryThing is DARK لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.