iErfaN ارسال شده در November 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام . ماشین Belista Compact در رنت ماشین LS که وجود داره ! من از این ماشین زیاد خوشم میاد اما یک باگ داره ! اگر حدود دو دقیقه سوار ماشین نباشیم Un میشه میره . در حالی که دیگر ماشین ها تا 15 دقیقه سوارش نباشیم هنوز واس ماس. من ریپورت هم هفته پیش داده بودم که فکر میکردم یک ادمین این کارو انجام میدهد . اما امروز هم2 بار اتفاق افتاد .... - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): فکر نکنم نیازی باشه . اما کیفیت فیل خوب نشده SS دارم که مقدار زمان نبودن در ماشین و UNrent شدن آن را نشون میده ! - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): در Rent Car LS آن ماشین را رنت کنید . حدود 2 یا 3 دقیقه سوارش نباشید ! میبینید که میره. حالا یک ماشین دیگه را امتحان کنید تا 15 دقیقه صبر کنید باز نمیره !(تقریبا) حتما امتحان کنید !!!! (برای باور کردن ) ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lenny ارسال شده در November 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2020 (ویرایش شده) عجیبه ویرایش شده November 13, 2020 توسط EarlAmin ?What's Up Kiddo لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2020 واقعا!! امروز که رنت ماشین LV رفتم همین ماشینو برداشتم مشکلی نداشت اما LS مشکل داره !!!!!!!!!خدا کنه به زودی درست بشه . @Original @Ali ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در November 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2020 (ویرایش شده) در ۱ ساعت قبل، Erfandf گفته است: واقعا!! امروز که رنت ماشین LV رفتم همین ماشینو برداشتم مشکلی نداشت اما LS مشکل داره !!!!!!!!!خدا کنه به زودی درست بشه . @Original @Ali برای منم همین اتفاق افتاد اگر بقیه ماشینا بعد 2 دقیقه Despawn نمیشن پس باگه یا اشکالی چیزی ویرایش شده November 13, 2020 توسط Original >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2020 در 3 ساعت قبل، Original گفته است: برای منم همین اتفاق افتاد اگر بقیه ماشینا بعد 2 دقیقه Despawn نمیشن پس باگه یا اشکالی چیزی امروز تستش کردی یا قبلا هم همین اتفاق برات اتفاق افتاده بود ؟ میخوام بدونم واسه آپدیت های اخیر هست یا خیلی وقته هست. من الان یادم اومد که قبل هالووین ی بار فقط رنت کرده بودم برای مهاجرت به شهر SF واسه ماهیگیری . (ی جایی هست نزدیک خونه xxx ) دیدم 350Kg دادم و سر 3 دقیقه فول شدم . و دیدم ماشین نیست . فکر میکردم قفل نکردم و ی نفر برداشته به فناش داده اما دقیق نمیدونم ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 اصلا ماشین Despawn بشه چیز غیر طبیعی ای هست وقتی یک چیزیو رنت میکنی باید تا زمانی که Unrent نکردی دستت بمونه ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در November 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 در 19 دقیقه قبل، Yoda گفته است: اصلا ماشین Despawn بشه چیز غیر طبیعی ای هست وقتی یک چیزیو رنت میکنی باید تا زمانی که Unrent نکردی دستت بمونه اونقت یه نفر مریض میاد کل موتور و ماشین های LSرو اجاره میکنه با مولتی هاش و خودش میره Sleep یا AFK تا کسی نتونه اجاره کنه و پول بگیره تا Unrent بزنه! باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 16, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 16, 2020 در 8 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: اونقت یه نفر مریض میاد کل موتور و ماشین های LSرو اجاره میکنه با مولتی هاش و خودش میره Sleep یا AFK تا کسی نتونه اجاره کنه و پول بگیره تا Unrent بزنه! قانع شدم ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 22, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 22, 2020 همچین باگی وجود ندارد و در صورتی که تا 15 دقیقه از وسیله استفاده نکنید (کسی سوار آن نباشد) خود به خود Respawn می شود مگر اینکه ادمین تمامی ماشین ها را Respawn دهد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده