Hard ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 در در ۱۳۹۹/۸/۲۲ در 16:31، Erfandf گفته است: یک برنامه هست که هیچ تصویری نداریم جز چت . فقط اسلیپ یا میتینگ . به نام : rakdroid اما اخیرا غیر فعال شده . بدین دلیل که قراره AG:SAL Andriod بیاد اما معلوم نیست کی . من که میگم بهتره تا قبل از امدنش ! راکدروید برای سرور فعال باشه! تا مشکلاتمان تا اینجاش حل بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 در 7 ساعت قبل، Quanta گفته است: نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در January 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 در در ۱۳۹۹/۸/۲۲ در 10:35، amirtataloododo گفته است: خداوکیلی این سرورو بندازید رو گوشی هر جا رفتیم بشه استفاده کرد ارساکیا رو بندازید رو گوشی ممنون میشم عملی بشه چشم الان با بچه ها سرور رو بلند میکنیم میندازیم رو گوشی Ehsan: علی بیا سنگینه کمک کن باهم بندازیمش رو گوشی Ali: اومدم وایسا 2 نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rager ارسال شده در January 28, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 28, 2021 در در ۱۳۹۹/۸/۲۲ در 17:01، Erfandf گفته است: یک برنامه هست که هیچ تصویری نداریم جز چت . فقط اسلیپ یا میتینگ . به نام : rakdroid اما اخیرا غیر فعال شده . بدین دلیل که قراره AG:SAL Andriod بیاد اما معلوم نیست کی . من که میگم بهتره تا قبل از امدنش ! راکدروید برای سرور فعال باشه! تا مشکلاتمان تا اینجاش حل بشه این ک فعاله مشکلیم ندارم نقل قول 𝓣𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮 𝓽𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓫𝓮𝓯𝓸𝓻𝓮 𝓘 𝓼𝓪𝔀 𝔂𝓸𝓾, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓪𝓿𝓮 𝓶𝓮 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در January 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 ایده کاملا عالی و مفیدیه که سرور روی گوشی هم اجرا بشه خیلی از مواقع دسترسی به PC ویا لپ تاپ نداریم و این آزار دهندس که حالا جلسه مهم اقلیت رو فقط بخاطر اینکه به کامپیوتر های رومیزی یا لپ تاپ دسترسی نداریم از دست بدیم به نحوی که فقط مختص سیستم عامل اندروید نباشه ! هم برای آیفون و هم برای اندروید باشه با تشکر. 1 نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlibiRafeon ارسال شده در November 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 20, 2021 در در ۱۳۹۹/۱۱/۱۰ در 05:18، CaKe گفته است: آیفون ios سیستمش طوری هست که اصلا نمیشه فقط PC موبایل 1 نقل قول ------------------------------♥♠♥------------------------------امثالِ اینا رو دیدم من زیادصد تا از اینا هی میرن و میان نیستم من اینا رو، اصلاً نیستم اینا رو یارو تا 2 روز پیش میومد با Buccaneer گدایی میکرد 200k$ کاسب شه حالا برای ما شاخ شده....... ------------------------------♥♠♥------------------------------ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.