MrErFaN123 ارسال شده در November 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2020 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): همچین فایلی در انجا وجود ندارد! - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: Bazi Ra Dobare Nasb Konid - توضیحات کامل مشکل: باسلام من هرکاری کردم باز این ارور رو میده و باید بگو R1 هستم سمپم و ویندوز 7 فقط پیسیم جواب میده لطفا کمک کنید! لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در November 11, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2020 در ۱ ساعت قبل، MrErFaN123 گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): همچین فایلی در انجا وجود ندارد! - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: Bazi Ra Dobare Nasb Konid - توضیحات کامل مشکل: باسلام من هرکاری کردم باز این ارور رو میده و باید بگو R1 هستم سمپم و ویندوز 7 فقط پیسیم جواب میده لطفا کمک کنید! لطفاً نسخه اصلی بازی را از لینکی که دادیم دانلود کنید و نصب کنید. (در تاپیک زیر) در صورتی که باز هم نشد کامپیوتر شما ویروسی است، یک آنتی ویروس خوب مثل BitDender یا Kaspersky نصب کنید سیستم خود را اسکن کنید و در صورت دلخواه پس از اسکن آنتی ویروس را پاک کنید. لینک به دیدگاه
MrErFaN123 ارسال شده در November 11, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2020 راستی نگقتم از نسخه داخل فروم هم استفاده کردم ولی بازم نشد شاید ویروسی هست برم آنتی ویروس بریزم لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در November 11, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2020 در 4 دقیقه قبل، MrErFaN123 گفته است: راستی نگقتم از نسخه داخل فروم هم استفاده کردم ولی بازم نشد شاید ویروسی هست برم آنتی ویروس بریزم پس از نصب آنتی ویروس و اسکن، سیستم خود را یکبار ریستارت دهید و بازی را از اول نصب کنید و دوباره لانچر را باز کنید. لینک به دیدگاه
MrErFaN123 ارسال شده در November 11, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 11, 2020 ممنون Ok شد میگم لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در November 12, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2020 در 17 ساعت قبل، MrErFaN123 گفته است: ممنون Ok شد میگم لطفاً اعلام وضعیت کنید. لینک به دیدگاه
MrErFaN123 ارسال شده در November 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2020 آنتی ویروس هم ریختم ولی نمیگه ویروس همه اپ ها بدون ویروس هستن ایا این مشکا میتونه مرتبط به Net FerimWerk داشته باشه؟ لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در November 15, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 در 11 ساعت قبل، MrErFaN123 گفته است: آنتی ویروس هم ریختم ولی نمیگه ویروس همه اپ ها بدون ویروس هستن آیا کامپیوتر خود را دوباره ریستارت کردید و دوباره بازی و لانچر را نصب کنید و دوباره امتحان کنید؟ مطمئن شوید بازی را از لینک زیر دانلود می کنید: http://forum.arsacia.ir/uploads/SAFullComp.7z حجم: 466 مگابایت رمزعبور: www.lifeforgame.com در 11 ساعت قبل، MrErFaN123 گفته است: ایا این مشکا میتونه مرتبط به Net FerimWerk داشته باشه؟ خیر، برنامه های ما هیچ ربطی به NET Framework ندارد. لینک به دیدگاه
MrErFaN123 ارسال شده در November 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 بله بازی رو از همین لینک دانلود و نصب کردم ولی باز هم ارور رو میده لینک به دیدگاه
MrErFaN123 ارسال شده در November 15, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 15, 2020 ممنون درست خیلی ممنونننننننننننننن ممنوننننن لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در November 17, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 17, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۲۶ در 02:33، MrErFaN123 گفته است: ممنون درست خیلی ممنونننننننننننننن ممنوننننن لذت ببرید. بسته شد. لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده