Unavailable ارسال شده در November 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2020 باسلام، دوستان جدیداً WUP اومده تو PC من و داره مث سگ از CPU استفاده میکنه و اطلاعات میکشه که در واقع من End Task میزنم و از طریق Location رفتم در properties و Security و از اونجا Disable کردمش و حذفش کردم اما امشب دیدم دوباره پیداش شده ایندفعه از یک مکانِ دیگه که بازم همین کارو کردم و حذفش کردم، لطفا اگر کسی چیزی بلده در رابطه با این مورد (بجز تعویض ویندوز) بهم بگه ممنون میشم. @Ali نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در November 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2020 (ویرایش شده) در 10 دقیقه قبل، iLeytoM گفته است: باسلام، دوستان جدیداً WUP اومده تو PC من و داره مث سگ از CPU استفاده میکنه و اطلاعات میکشه که در واقع من End Task میزنم و از طریق Location رفتم در properties و Security و از اونجا Disable کردمش و حذفش کردم اما امشب دیدم دوباره پیداش شده ایندفعه از یک مکانِ دیگه که بازم همین کارو کردم و حذفش کردم، لطفا اگر کسی چیزی بلده در رابطه با این مورد (بجز تعویض ویندوز) بهم بگه ممنون میشم. @Ali سلام من این راه رو رفتم: https://forum.arsacia.ir/topic/10993-neshta-wupexe-cloudnet-viruses/ ویرایش شده November 3, 2020 توسط SuperMaN . 1 نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در November 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2020 در 48 دقیقه قبل، iLeytoM گفته است: باسلام، دوستان جدیداً WUP اومده تو PC من و داره مث سگ از CPU استفاده میکنه و اطلاعات میکشه که در واقع من End Task میزنم و از طریق Location رفتم در properties و Security و از اونجا Disable کردمش و حذفش کردم اما امشب دیدم دوباره پیداش شده ایندفعه از یک مکانِ دیگه که بازم همین کارو کردم و حذفش کردم، لطفا اگر کسی چیزی بلده در رابطه با این مورد (بجز تعویض ویندوز) بهم بگه ممنون میشم. @Ali ببین svchost نیست تو پوشه ویندوز ( نه پوشه windows 32 | 64 | winsyx) چون این چند روزه این فایل زیاد میاد نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 4, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 خیلی از چیز ها هستند که می تواند ویروسی شده باشد. پیشنهاد می شود BitDefender یا Kaspersky نصب شود و Scan انجام شود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در November 4, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 خیلی ممنون، حل شد: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 در 3 ساعت قبل، Ali گفته است: خیلی از چیز ها هستند که می تواند ویروسی شده باشد. پیشنهاد می شود BitDefender یا Kaspersky نصب شود و Scan انجام شود. سلام . ESET مگه خوب نیست ؟ نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در November 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 در 8 ساعت قبل، Erfandf گفته است: سلام . ESET مگه خوب نیست ؟ سلام، ESET خودش یک نوع ویروسه و اصلا آنتی ویروس نیست (خود علی هم همینو گفت) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 در ۱ ساعت قبل، AliAgent گفته است: سلام، ESET خودش یک نوع ویروسه و اصلا آنتی ویروس نیست (خود علی هم همینو گفت) اه مگه میشه؟ کدوم تاپیک گفتن؟ نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.