Rony ارسال شده در November 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2020 سلام دوستان یه مشکلی برام پیش اومده که وقتی میخوام وارد بشم باید ثابت کنم که ربات نیستم خیلی طول میکشه و ... قبلا اصلا این گزینه نمیومد ولی الان هرسری باید ثابت کنم که ربات نیستم سریع هم قبول نمیکنه هر بار ورود تقریبا یک ربع طول میکشه با تلاش فراوان نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در November 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2020 در 12 دقیقه قبل، Rony گفته است: سلام دوستان یه مشکلی برام پیش اومده که وقتی میخوام وارد بشم باید ثابت کنم که ربات نیستم خیلی طول میکشه و ... قبلا اصلا این گزینه نمیومد ولی الان هرسری باید ثابت کنم که ربات نیستم سریع هم قبول نمیکنه هر بار ورود تقریبا یک ربع طول میکشه با تلاش فراوان طبیعی هست. ربات رو گزاشتن برای جلوگیری از حوادث سایبری نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در November 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2020 در 24 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: طبیعی هست. ربات رو گزاشتن برای جلوگیری از حوادث سایبری حاجی پدر ادم در میاد تا بیای تو خیلی طول میکشه قبول نمیکنه حداقل یه چیز درست حسابی میزاشتن نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2020 من میخواستم گزارش کنم نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در November 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2020 در 15 دقیقه قبل، Erfandf گفته است: من میخواستم گزارش کنم اره خیلی بد شده ادم پدرش در میاد تا بیاد فروم هرچی میزنی تغییری نمیکنه نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 2, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2020 ما به دلیل حملات گذشته این قابلیت را فعال کردیم. در حال پیگیری هستیم که بعد از Verify سریع بتوانید وارد فروم شوید. این یک مشکل وب سروری هست که با شرکت سازنده آن در حال ارتباط هستیم. به زودی مشکلات مرتفع خواهد شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در November 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 2, 2020 در 4 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: طبیعی هست. ربات رو گزاشتن برای جلوگیری از حوادث سایبری ناموسا اگه نمیگفتی هیچوقت نمیفهمیدیم ما با اونش مشکل نداریم که برای اینکه دوساعت طول میکشه وارد فروم شیم مشکل داریم نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 3, 2020 در 20 ساعت قبل، Rony گفته است: ناموسا اگه نمیگفتی هیچوقت نمیفهمیدیم ما با اونش مشکل نداریم که برای اینکه دوساعت طول میکشه وارد فروم شیم مشکل داریم حداقل سرعت فروم بهتر شده/ نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 4, 2020 در 48 دقیقه قبل، Panahi گفته است: ببینید علی راست میگه بعضی از بدخواهان حمله میکنند به فروم و Down میشه این reCaptcha برای این هست که ربات ها و یا پیام های اضافی به سایت فوری نیان وگرنه سرعت فروم پایین نیست. Verify باعث میشه اون اتک های DDOS که میاد سمت سایت سریع پیشرفت نکنه و حداقلی جلوشو بگیره موافق نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در November 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 6, 2020 من موافق هستم نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.