83mehrdad83 ارسال شده در October 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 10روز مهلت داری بیای تو بازی 20ساعت انلاین بشی تا برجت گرفته نشه @Smart نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 در 1 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: 10روز مهلت داری بیای تو بازی 20ساعت انلاین بشی تا برجت گرفته نشه @Smart تو باید یه اخطاری چیزی بگیری با این تاپیک هات من بای در 2 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: 10روز مهلت داری بیای تو بازی 20ساعت انلاین بشی تا برجت گرفته نشه @Smart نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در October 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 20, 2020 در 2 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: 10روز مهلت داری بیای تو بازی 20ساعت انلاین بشی تا برجت گرفته نشه @Smart آخرین بازدید ۲۷ سپتامبر نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در October 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 21, 2020 حد خودشیرینی تا مرز حال به هم زن نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 22, 2020 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۷/۲۹ در 11:31، Original گفته است: آخرین بازدید ۲۷ سپتامبر به جون خودم @Smart همسایه ی ماست ! با رفرال اون اومدم آقای اسلامی حیا کن . آرساکیا رو رها نکن ! بهم زنگ زده گفته سال دیگه کنکور داره باباش نمیزاره بازی کنه تنها راه برقراری ارتباط با اون شمارشه ! که موبایلش شکسته پس شماره خونشه ! که اینه ! 382XXXXX لو دادن هویت حرامه یعنی فک کردین شمارشو میگم آقای اسلامی(smart) این پیامو نبین لطفا Javgiram ! mesle hamishe امّا دیروز چند دقیقه روی اسلیپ بود ویرایش شده October 22, 2020 توسط Erfandf نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در November 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 8, 2020 (ویرایش شده) در 53 دقیقه قبل، Smart گفته است: فک کنم واقعانه واقعا دراینباره زیاده روی کردم اخه قبلش 2 تا لیوان!!!!قهوه و یکی چایی خوردم ... مغزم حالت عادی ای نداشت . یادم هم نمیاد اینو نوشته باشم ویرایش شده November 8, 2020 توسط Erfandf نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در November 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۱۸ در 13:56، Erfandf گفته است: فک کنم واقعانه واقعا دراینباره زیاده روی کردم اخه قبلش 2 تا لیوان!!!!قهوه و یکی چایی خوردم ... مغزم حالت عادی ای نداشت . یادم هم نمیاد اینو نوشته باشم روانی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در November 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 9, 2020 در 1 دقیقه قبل، Smart گفته است: روانی این که خدادادیه نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در November 24, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 24, 2020 خدایی من اولین ادمینی که دیدم اون زمان @Smart بود . در برج دیدمش . برج خودش بود . اونجا فهمیدم که ادمینه . نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
VaFa ارسال شده در November 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2020 Smart حیف بود رفت روحیه ای که برای ادمین شدن داشت هیچکس نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
P00YA ارسال شده در November 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2020 در در ۱۳۹۹/۸/۱ در 12:04، Erfandf گفته است: به جون خودم @Smart همسایه ی ماست ! با رفرال اون اومدم آقای اسلامی حیا کن . آرساکیا رو رها نکن ! بهم زنگ زده گفته سال دیگه کنکور داره باباش نمیزاره بازی کنه تنها راه برقراری ارتباط با اون شمارشه ! که موبایلش شکسته پس شماره خونشه ! که اینه ! 382XXXXX لو دادن هویت حرامه یعنی فک کردین شمارشو میگم آقای اسلامی(smart) این پیامو نبین لطفا Javgiram ! mesle hamishe امّا دیروز چند دقیقه روی اسلیپ بود من دیروز نیم ساعت باهاش صحبت می کردم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در December 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۶ در 12:32، Marlboro گفته است: Smart حیف بود رفت روحیه ای که برای ادمین شدن داشت هیچکس نداشت گیم به درد نمیخوره 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در December 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 در 39 دقیقه قبل، Smart گفته است: گیم به درد نمیخوره قشنگ معلومه که پایان سال تجدید شدی نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در December 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 1, 2020 در 15 ساعت قبل، Erfandf گفته است: قشنگ معلومه که پایان سال تجدید شدی بذارید خودش انتخاب کنه اگه خواست میاد اگه نخواستم که نه دیگ نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shahin15 ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 در 7 ساعت قبل، Quanta گفته است: نقل قول Mepogent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در January 20, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2021 در در ۱۳۹۹/۹/۱۱ در 08:37، Smart گفته است: گیم به درد نمیخوره حدس میزنم ۲۵ سالت باشه خوب حتما همینطوره نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iNSANE ارسال شده در January 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 در در ۱۳۹۹/۷/۲۹ در 09:11، 83mehrdad83 گفته است: 10روز مهلت داری بیای تو بازی 20ساعت انلاین بشی تا برجت گرفته نشه بیکار که باشی از این فکر ها میزنه به سرت نقل قول I used to Rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning, I sleep alone Sweep the streets I used to own http://agsa.arsacia.ir/players/bars/iNSaNe.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.