AlizRM ارسال شده در December 22, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2020 در در ۱۳۹۹/۹/۳ در 10:43، Ali222 گفته است: سلام. قبلا یکی به من تو سرور مواد میخوای من گفتم اره. بعد 10k دادم بهش منو تا یه جا هایی برد بعد در رفت. منظور از این مطلبم این بود که گول نخوریم منه بد بخت گوش کردم به حرفش گفت 10 k بده 50k بفروش. خخخ. مواظب باشید منم قبلا وقتی لول 2 بودم یه یارویی اومد گف 20k بده من تا ربع ساعت دیگه تو سود بانکیم دو برابرش میکنم خودتون بقیه ش رو میدونین دیگه ادد فرندش کرده بودم چون فک میکردم کمکم میکنه بعد وقتی پولو بش دادم افلاین شد تا 15 روز همش منتظر بودم آنلاین شه برم خشتکش رو بادبان کنم آخرم آنلاین نشد در در ۱۳۹۹/۷/۲۳ در 21:21، amirjaxon گفته است: چندتا دوست تو فرند شیپ بازی دارید؟؟؟ 22 تا که 4 تاشون واقعین اکثرا یا مشتری م بودن یا من مشتریشون بودم اینا یوزر توی گیمشون هس چون اک فروم ندارن (شایدم دارن من نمیدونم) ParhamKING MSAV_GAMER ALPHAEVIL BoB و اگه خدا بخواد @Erfandf نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در December 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shot ارسال شده در January 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2021 داداش هیج جوره ولت نمیکنم تا تهش باهاتم زیاد به خودت نگیر با تو نیستم تورو ادم حساب نمیکنم عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ebrahimipour ارسال شده در January 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2021 در در ۱۳۹۹/۷/۲۳ در 21:21، amirjaxon گفته است: چندتا دوست تو فرند شیپ بازی دارید؟؟؟ خیلی زیاد همشون عالیو خوب هستم و بسیار به من برای پیشرفت در بازی کمکم کردند همین جا ازشون تشکر می کنم و نمی خوانم نام ببرم واگر نام ببرم یک تومار خواهد شد ولی نام می برم: همه بچه های سرور ____________________________________________________________________________________ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shot ارسال شده در January 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2021 ....................... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 چه سخنانی گفته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
QwE ارسال شده در July 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2021 Me 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩ ۞ ۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MohammadMahaN ارسال شده در July 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2021 30~35 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 5, 2021 @Scorpro @Rasputin در در ۱۳۹۹/۹/۳ در 10:43، Ali222 گفته است: سلام. قبلا یکی به من تو سرور مواد میخوای من گفتم اره. بعد 10k دادم بهش منو تا یه جا هایی برد بعد در رفت. منظور از این مطلبم این بود که گول نخوریم منه بد بخت گوش کردم به حرفش گفت 10 k بده 50k بفروش. خخخ. مواظب باشید 1 نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rasputin ارسال شده در July 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2021 در 11 ساعت قبل، HamedBhn گفته است: @Scorpro @Rasputin نقل قول ᴛʜᴇ ʟᴀsᴛ ᴍᴀɴ sᴛᴀɴᴅɪɴɢ Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ ------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در July 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2021 (ویرایش شده) والا خیلی دوست پیدا کردم @Himmler اما بهترین هاشون خیلی دوستشون دارم @RiPMoHammaD @Sobi4080 @Sobi ویرایش شده July 6, 2021 توسط abolfazlkermani3636 نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در July 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2021 نشمردم، ولی خیلی زیاد بیشترشون هم واقعا عالی و بامعرفت بودن، از همینجا میگم دم تک تکشون گرم . نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedBhn ارسال شده در July 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2021 در 1 ساعت قبل، abolfazlkermani3636 گفته است: والا خیلی دوست پیدا کردم @Himmler اما بهترین هاشون خیلی دوستشون دارم @RiPMoHammaD @Sobi4080 @Sobi منم تورو دوست دارم نقل قول و اما نیمه شبی من خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست , از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در July 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2021 در 21 دقیقه قبل، HamedBhn گفته است: منم تورو دوست دارم عشقی آقا اینم تگ @HamedBhn نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sobi ارسال شده در July 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2021 @abolfazlkermani3636 داش میشه خودتا معرفی کنی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Himmler ارسال شده در July 6, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2021 (ویرایش شده) یادش بخیر این پست اگر اشتباه نکنم اولین پستم تو سایت بود،تاریخش بر میگرده به پارسال چقدر زود گذشت ویرایش شده July 6, 2021 توسط Himmler نقل قول تو چه خواهی دید با این چشم تنگروز میبینی تو و من روزگارکار میبینی تو و من عیب کار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 (ویرایش شده) در 7 ساعت قبل، Himmler گفته است: یادش بخیر این پست اگر اشتباه نکنم اولین پستم تو سایت بود،تاریخش بر میگرده به پارسال چقدر زود گذشت آرع منم دوستی که قدیمی باشه و صمیمی در 14 ساعت قبل، abolfazlkermani3636 گفته است: والا خیلی دوست پیدا کردم @Himmler اما بهترین هاشون خیلی دوستشون دارم @RiPMoHammaD @Sobi4080 @Sobi و دیگه یکی دیگه که از پشت خنجر بهمون زد دیگه با کسی زیاد دوست نیستم اما رفیقای جدید مثل .BigDarK رفیق ادمینم نداریم کارمونو راه بندازه ویرایش شده July 7, 2021 توسط RiPMoHammaD نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAbolFazL ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 در 19 ساعت قبل، abolfazlkermani3636 گفته است: والا خیلی دوست پیدا کردم @Himmler اما بهترین هاشون خیلی دوستشون دارم @RiPMoHammaD @Sobi4080 @Sobi در 15 ساعت قبل، Sobi گفته است: @abolfazlkermani3636 داش میشه خودتا معرفی کنی؟ Mention اشتباه شد معذرت نقل قول به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WeastGunneR ارسال شده در July 7, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2021 هعی چرا کسی منو تگ نکرده =( 1 نقل قول نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشن کافیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در July 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2021 من دوستی پیدا نکردم و همه به من میگن عجیبم (واژه ی دیگری به جای عجیب به من میگن) من این بازی رو فقط به خاطر اینکه این اولین گیمی بود که آنلاین بازی کردم و خیلی برام خاطره انگیز حساب میشه. 1 نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnderLine ارسال شده در July 9, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2021 خوبه میبینم هیچکی از ما یاد نکرده نقل قول ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ و انـسـان مــوجــودیــسـتــــ که زیــاد موجـــود نیــــستــــــ ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ ?????????ᵛᵉᶰᵍᵉʳ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۱۷ در 13:36، Claude گفته است: من دوستی پیدا نکردم و همه به من میگن عجیبم (واژه ی دیگری به جای عجیب به من میگن) من این بازی رو فقط به خاطر اینکه این اولین گیمی بود که آنلاین بازی کردم و خیلی برام خاطره انگیز حساب میشه. بیا دوستت شم نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mohammadhadi ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 در در ۲۳/۰۷/۱۳۹۹ در 21:26، AliAgent گفته است: کمیت مهم نی، کیفیت مهمه، با تجربه ای که دارم از اون 21 نفر حداقل 5 نفرشون یه روز زمینت میزنن، فقط هم دوستته که میتونه به زمینت بزنه، دشمنت اونقدر امارتو نداره اوه علی تو کسی بودی ک با اینکه سنت از من کمتر بود حرفت روم تاثیر میذاشت. من خودم عالم و آدم رو نصیحت میکنم اما تو فکر کنم بعد از پدرو و مادرم و پسرداییم تنها کسی بودی ک منو نصیحت واقعی کردی در در ۲۳/۰۷/۱۳۹۹ در 21:30، Himmler گفته است: این حرفتو که باید با طلا گرفت قابش کرد ولی ما فقط دنبال با کیفیتشم❤ ژون بمیرم برات 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 10, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2021 دشمن دانا بلندت می کند بر زمینت میزند نادان دوست 1 نقل قول بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.