iErfaN ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: باسلام . در جزیره تیراندازی کردن و ماشینم ترکید ! اما قبلش چون واسه مسخره بازی joint زده بودم نمردم !!! عکس ها : - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): در یک ماشین joint بزنید و ان را بترکونید. به طوری که joint غیرفعل نشه ! ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 گزارش تکراری فکر میکنم باشه >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 این کلاهک تاکسی رو چی میگی در 4 دقیقه قبل، Original گفته است: گزارش تکراری فکر میکنم باشه منم فک دارم میکنم تو این 5 سال احتمالا ی نفر این باگو تشخیص داده . خدا میدونه و @Ali ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 در 5 دقیقه قبل، Erfandf گفته است: این کلاهک تاکسی رو چی میگی منم فک دارم میکنم تو این 5 سال احتمالا ی نفر این باگو تشخیص داده . خدا میدونه و @Ali چرا عکس سایز کوچک ucp لود نمیشه برا من برا توهم لود نمیشه؟ >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 در 4 دقیقه قبل، Original گفته است: چرا عکس سایز کوچک ucp لود نمیشه برا من برا توهم لود نمیشه؟ کوکی گوگل کروم غیر فعال شده ! باید فعالش کنی و به همشون اجازه دسترسی بدی ! ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در October 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 15, 2020 این باگ رو میدونستم ولی کاش گزارش نمیدادی http://agsa.arsacia.ir/img/hla.png 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در October 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2020 این باگو همه میدونن چون تکراریه !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlowiN ارسال شده در October 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 17, 2020 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در October 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2020 اینو همه میدونن ، همه ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در October 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2020 در 14 ساعت قبل، Pouria0JM گفته است: اسکی از خوب بد جلف نه بابا توروخدا راس میگی؟؟؟؟ جون من؟ فهمیدیم فیلم میبینی ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در October 31, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 31, 2020 باگ بازی هست و استفاده از این باگ محرومیت دارد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده