amirking041 ارسال شده در October 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2020 سلام یکی از رفیقای من وقتی میخواد جی تی ای سن انلاین رو پلی بده اصن نمیتونه وارد سرور بشه وقتی کانکت رو میزنه بهش ارور میده ویندوزش 10 هست همه کار هایی ک برای رفع باگ هم گفته بودید انجام داده تا ارور نیاد بالا ولی ته تهش وقتی گیم رو باز میکنه کلا ب مدت 1 دیقه تو بازی میاد و بعد کرش میشه چی کار کنیم درست بشه لطفا بگید خیلی دوست داره اینجا پلی بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2020 در 2 ساعت قبل، amirking041 گفته است: سلام یکی از رفیقای من وقتی میخواد جی تی ای سن انلاین رو پلی بده اصن نمیتونه وارد سرور بشه وقتی کانکت رو میزنه بهش ارور میده ویندوزش 10 هست همه کار هایی ک برای رفع باگ هم گفته بودید انجام داده تا ارور نیاد بالا ولی ته تهش وقتی گیم رو باز میکنه کلا ب مدت 1 دیقه تو بازی میاد و بعد کرش میشه چی کار کنیم درست بشه لطفا بگید خیلی دوست داره اینجا پلی بده یه عکسی از ارور چیزی بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirking041 ارسال شده در October 12, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2020 چطور بفرستم؟؟ شما بگو من درجا میفرستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 (ویرایش شده) در 8 ساعت قبل، amirking041 گفته است: چطور بفرستم؟؟ شما بگو من درجا میفرستم مگه ارور نمیده؟ خب یه اسکرین شاتی عکسی بگیر از ارور یا کرش ویرایش شده October 13, 2020 توسط Frost DADA POL MEDE نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirking041 ارسال شده در October 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 دادا دارم میگم اسکرین شاتو چطور تو سایت اپلود کنم بگو از کجا اسکرین شات هارو میشه اپلود کرد من میفرستم الان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در 12 دقیقه قبل، amirking041 گفته است: دادا دارم میگم اسکرین شاتو چطور تو سایت اپلود کنم بگو از کجا اسکرین شات هارو میشه اپلود کرد من میفرستم الان در 15 دقیقه قبل، amirking041 گفته است: دادا دارم میگم اسکرین شاتو چطور تو سایت اپلود کنم بگو از کجا اسکرین شات هارو میشه اپلود کرد من میفرستم الان بای بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 در 11 ساعت قبل، RealBadMan گفته است: بای بده نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در October 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 18, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۲۲ در 10:22، amirking041 گفته است: دادا دارم میگم اسکرین شاتو چطور تو سایت اپلود کنم بگو از کجا اسکرین شات هارو میشه اپلود کرد من میفرستم الان https://uupload.ir/ در ضمن لطفا به دوستتون بگید سمپ نسخه R1 0.3.7 رو نصب کنند. در در ۱۳۹۷/۹/۳۰ در 21:29، Ali گفته است: در زمان نصب، به هیچ وجه دست به فایل های بازیتان نزنید، نیازی نیست که اگر مود یا چیتی دارید آن ها را پاک کنید. برای کار کردن لانچر، باید نسخه SA-MP شما 0.3.7 R1 باشد، زمانی که لانچر را دانلود می کنید و آن را باز می کنید، اگر نسخهSA-MP شما 0.3.7 R1 نباشد به شما یک ارور نشان می دهد بنابراین اگر نمی دانید که نسخه SA-MP شما چیست اول لانچر را دانلود و نصب کنید و ببینید که آیا اروری در حین باز کردن آن دریافت می کنید یا خیر، لینک دانلود: کلیک! نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.