danial2007 ارسال شده در October 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2020 باسلام مسافر سوار تاکسی میشود بتونه مکانی رو مارک و مشخص کنه و برای تاکسی یک چکپوینت بیاد و راحت تر تاکسی تاکسی مسیر یابی کنه مسافر هم راحت تر مقصد رو اعلام کنه اینجوری بازی واقعی تر هم میشه و البته راحت تر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dawat ارسال شده در October 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2020 درسته خیلی عالی میشه من هم موافقم در در ۱۳۹۹/۷/۱۴ در 20:57، danial2007 گفته است: باسلام مسافر سوار تاکسی میشود بتونه مکانی رو مارک و مشخص کنه و برای تاکسی یک چکپوینت بیاد و راحت تر تاکسی تاکسی مسیر یابی کنه مسافر هم راحت تر مقصد رو اعلام کنه اینجوری بازی واقعی تر هم میشه و البته راحت تر 1 نقل قول همیشه برای خودت آدم مهمی باش. لیدر گروه قدیمی بادیگارد ها(BDG) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۴ در 20:57، danial2007 گفته است: باسلام مسافر سوار تاکسی میشود بتونه مکانی رو مارک و مشخص کنه و برای تاکسی یک چکپوینت بیاد و راحت تر تاکسی تاکسی مسیر یابی کنه مسافر هم راحت تر مقصد رو اعلام کنه اینجوری بازی واقعی تر هم میشه و البته راحت تر عزیزم این پیشنهادو من گفتم نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
danial2007 ارسال شده در October 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2020 تاریخ مال من قدیمی تره در 13 دقیقه قبل، Erfandf گفته است: عزیزم این پیشنهادو من گفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2020 در 21 دقیقه قبل، danial2007 گفته است: تاریخ مال من قدیمی تره عجب نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Javad ارسال شده در May 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 28, 2023 در در ۱۳۹۹/۷/۱۴ در 20:57، danial2007 گفته است: باسلام مسافر سوار تاکسی میشود بتونه مکانی رو مارک و مشخص کنه و برای تاکسی یک چکپوینت بیاد و راحت تر تاکسی تاکسی مسیر یابی کنه مسافر هم راحت تر مقصد رو اعلام کنه اینجوری بازی واقعی تر هم میشه و البته راحت تر نظرم + است نقل قول دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Omid ارسال شده در May 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در May 29, 2023 با سلام نظرم + میباشد نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان SFC ارسال شده در June 1, 2023 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 نظر بنده درباره ی این پیشنهاد + می باشد. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 (ویرایش شده) درود دوست عزیز: با پیشنهاد شما موافق ام , ممنون بابت وقتی که برای Topic گذاشتید. نظر شخصی (دیدگاه) بنده در مورد پیشنهاد شما (+) میباشد. تشکر فراوان بابت پیشنهادتون! ویرایش شده June 1, 2023 توسط MaSiH نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در June 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 1, 2023 پیشنهاد پذیرفته شده نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2023 نظر بنده نیز ( + ) است و همانطور که دوست عزیز @SuperMaN گفتند پیشنهاد قبلا پذیرفته شده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در July 9, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 (ویرایش شده) با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان عزیز با پیشنهاد شما موافقت شد. بروزرسانی در 3.5.1 ویرایش شده July 9, 2023 توسط Toofan نقل قول ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.