Original ارسال شده در October 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2020 سلام و احترام این مشکل از امروز صبح برای من پیش اومده که وقتی میخوام با آیپی ایران و بدون VPN وارد فروم بشم مینویسه محروم شده و شما از این سایت محروم شدید. درحالی که با VPN امتحان کردم همچین دیالوگی نمیاد اکانت فرومم هم هیچ محدودیتی نداره مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید سپاس @83mehrdad83 1 نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LORDMohammad ارسال شده در October 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2020 در 42 دقیقه قبل، Original گفته است: سلام و احترام این مشکل از امروز صبح برای من پیش اومده که وقتی میخوام با آیپی ایران و بدون VPN وارد فروم بشم مینویسه محروم شده و شما از این سایت محروم شدید. درحالی که با VPN امتحان کردم همچین دیالوگی نمیاد اکانت فرومم هم هیچ محدودیتی نداره مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید سپاس @83mehrdad83 سلام برای منم این مشکل بود قبلا نگران نباش محروم نشدی. Clear cookie و History هم کردی درست نشد؟ @Original نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در October 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2020 در 51 دقیقه قبل، Original گفته است: سلام و احترام این مشکل از امروز صبح برای من پیش اومده که وقتی میخوام با آیپی ایران و بدون VPN وارد فروم بشم مینویسه محروم شده و شما از این سایت محروم شدید. درحالی که با VPN امتحان کردم همچین دیالوگی نمیاد اکانت فرومم هم هیچ محدودیتی نداره مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید سپاس @83mehrdad83 سلام با وای فای میای؟اگه با وای فای میای یه دور ریستارت کن شاید ای پی بن شدی تو فروم. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در October 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2020 در ۱ ساعت قبل، LORDMohammad گفته است: سلام برای منم این مشکل بود قبلا نگران نباش محروم نشدی. مشکل نگرانی نیست مشکل همین آزار دهنده بودنشه در ۱ ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: سلام با وای فای میای؟اگه با وای فای میای یه دور ریستارت کن شاید ای پی بن شدی تو فروم. بله با وای فای میام. یکبار ریستارت کردم درست نشد، ولی الان درست شد. مشکل حل شد. بسته شد. نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۴ در 13:44، Original گفته است: سلام و احترام این مشکل از امروز صبح برای من پیش اومده که وقتی میخوام با آیپی ایران و بدون VPN وارد فروم بشم مینویسه محروم شده و شما از این سایت محروم شدید. درحالی که با VPN امتحان کردم همچین دیالوگی نمیاد اکانت فرومم هم هیچ محدودیتی نداره مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید سپاس @83mehrdad83 اگه با گوشی میای مرورگر رو کلیر دیتا کن درست میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.