Potent ارسال شده در October 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 سلام خواستم چند مود برای ماشین های Gta sa بزارم که شما هم تنوعی در ماشین ها داشته باشید سعی کردم و کلی جستجو کردم تا مود هایی بزارم که به سیستم های ضعیف هم بخوره و هم عالی باشه که همه ازش لذت ببرند با تشکر. 1- Hotring 2- Banshee 3-Cheetah 4-Fcr-900 5-Hotring با هاترینگ اولیه فرق داره!! 6-Super-gt 7-Tampa به ماشین Tampa در Gta V تبدیل میشه! 8-Tornado باید فایل ها رو با نرم افزار GGMM در فایل Gta3.img جایگزین کنید با تشکر. نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 در 3 ساعت قبل، SkeletooN گفته است: سلام خواستم چند مود برای ماشین های Gta sa بزارم که شما هم تنوعی در ماشین ها داشته باشید سعی کردم و کلی جستجو کردم تا مود هایی بزارم که به سیستم های ضعیف هم بخوره و هم عالی باشه که همه ازش لذت ببرند با تشکر. 1- Hotring 2- Banshee 3-Cheetah 4-Fcr-900 5-Hotring با هاترینگ اولیه فرق داره!! 6-Super-gt 7-Tampa به ماشین Tampa در Gta V تبدیل میشه! 8-Tornado باید فایل ها رو با نرم افزار GGMM در فایل Gta3.img جایگزین کنید با تشکر. میشه تصاویرشون رو اول بزاری ببینیم بعد اگه به صلیقه ما بود انتخاب کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در October 4, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 در هم اکنون، AmiRKinG گفته است: میشه تصاویرشون رو اول بزاری ببینیم بعد اگه به صلیقه ما بود انتخاب کنیم؟ شرمنده بعد از دانلود مود بادم افتاد الان تصویری ازشون ندارم نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTTio ارسال شده در January 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در January 2, 2023 و چه پیشنهاد هایی که بی جواب موند... نقل قول _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.