SuSpEcT ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 (ویرایش شده) سلام به همگی همینطور که میبینید خانه ادمین رو با لول 99 مشاهده میکنید !!!!!!! بعد ما که نه ماشین داریم نه خونه حتی با یه خونه عادی هم راضیه یک انسان از من لول پایین تر ها سوار Infernus و HotRing میشن ما گرون ترین ماشینمون Green Wood بوده !!!!!! و اینکه لطفا به جای اضافه کردن جزیره اسکین و ماشین اضافه کنین بهتر نیست ؟! الان فکر کنم 2 یا 3 تا جزیره هست که تنها کاربردش Fish هست ! که اونم بعضی ها که اسمشونو نمیبرم میان صاحب میشن ! لطفا به جای چند تا جزیره 1 جزیره بذارین هر چی می خواین او تو بذارین ! در کل تو Update جدید سرور فقط یه Blood Ring اضافه شده با قیمت نجومی 50 میلیون حداقل تو لانچر یه اسکین جدید اضافه کنید! یا اسکین هارو از حال Premium در بیارید @Ali@Meli@OmidGH@sinafaghihzade@RaGBaR عکس:http://uupload.ir/files/ch5_ag-sa-0081.jpg ویرایش شده October 3, 2020 توسط mahanxoffcial نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 7 دقیقه قبل، mahanxoffcial گفته است: سلام به همگی همینطور که میبینید خانه ادمین رو با لول 99 مشاهده میکنید !!!!!!! بعد ما که نه ماشین داریم نه خونه حتی با یه خونه عادی هم راضیه یک انسان از من لول پایین تر ها سوار Infernus و HotRing میشن ما گرون ترین ماشینمون Green Wood بوده !!!!!! و اینکه لطفا به جای اضافه کردن جزیره اسکین و ماشین اضافه کنین بهتر نیست ؟! الان فکر کنم 2 یا 3 تا جزیره هست که تنها کاربردش Fish هست ! که اونم بعضی ها که اسمشونو نمیبرم میان صاحب میشن ! لطفا به جای چند تا جزیره 1 جزیره بذارین هر چی می خواین او تو بذارین ! در کل تو Update جدید سرور فقط یه Blood Ring اضافه شده با قیمت نجومی 50 میلیون حداقل تو لانچر یه اسکین جدید اضافه کنید! یا اسکین هارو از حال Premium در بیارید @Ali@Meli@OmidGH@sinafaghihzade@RaGBaR الان دقیقا به من چی کار داری؟ من جزیرم کجا بود یه sultan دارم که اونم با دلالی طلا خریدم. در 3 دقیقه قبل، mahanxoffcial گفته است: از دوستان عزیزم امید و سینا درخواست می کنم که نظر بدن شرمنده فک کردم گفتی من تو اون دسته ام بخشین. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در October 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 از دوستان عزیزم امید و سینا درخواست می کنم که نظر بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در October 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 4 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: الان دقیقا به من چی کار داری؟ من جزیرم کجا بود یه sultan دارم که اونم با دلالی طلا خریدم. درسته ولی فقط خواستم نظر بدی ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 اینو راس می گه @Meli یه خونه لول 99 توی یه جزیره بالای مپ جای شهر LV داره و یه hydra و sultan البته صاحب سرور ان و حقم دارن ولی یکم اگه به شهردار سخت بگیره که بالانس رو بین پلیرا برقرار کنه خوبه. در 3 دقیقه قبل، mahanxoffcial گفته است: درسته ولی فقط خواستم نظر بدی ! شرمنده فک کردم گفتی من تو اون دسته ام بخشین. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در October 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 3 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: اینو راس می گه @Meli یه خونه لول 99 توی یه جزیره بالای مپ جای شهر LV داره و یه hydra و sultan البته صاحب سرور ان و حقم دارن ولی یکم اگه به شهردار سخت بگیره که بالانس رو بین پلیرا برقرار کنه خوبه. شرمنده فک کردم گفتی من تو اون دسته ام بخشین. آخی میدونی چی اذیتم میکنه ؟ این که خانه لول 99 به چه درد میخوره |: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 3 دقیقه قبل، mahanxoffcial گفته است: آخی میدونی چی اذیتم میکنه ؟ این که خانه لول 99 به چه درد میخوره |: هر چی که هس فعلا صاحب سرورن از دست ما هم کاری ساخته نیس. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در October 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 خیلی هارو دیدم که بالای 30 یا 40 تا ماشین دارن و می خوام بدونم که به چه دردشون میخوره ؟!؟؟!؟!؟! هیچ کدوم از اینا 1 دونه ماشینو با فیش نگرفتن در 5 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: هر چی که هس فعلا صاحب سرورن از دست ما هم کاری ساخته نیس. اون که معلومه رو چشم ما جا دارن و برای سرور خیلی زحمت کشیدن قبول دارم راستی امید لون پست درباره یکی از نوب ها چی شد ؟ نتونستم پیدا کنم ! @OmidGH نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 11 دقیقه قبل، mahanxoffcial گفته است: خیلی هارو دیدم که بالای 30 یا 40 تا ماشین دارن و می خوام بدونم که به چه دردشون میخوره ؟!؟؟!؟!؟! هیچ کدوم از اینا 1 دونه ماشینو با فیش نگرفتن اون که معلومه رو چشم ما جا دارن و برای سرور خیلی زحمت کشیدن قبول دارم راستی امید لون پست درباره یکی از نوب ها چی شد ؟ نتونستم پیدا کنم ! @OmidGH بخش مطالب طنز موضوع از /q تا پناه بردن به safezone واکنش یادت نره نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در October 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 5 دقیقه قبل، OmidGH گفته است: بخش مطالب طنز موضوع از /q تا پناه بردن به safezone واکنش یادت نره ای بابا پیدا نمی کنم کنم میشه تگ کنی ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 35 دقیقه قبل، mahanxoffcial گفته است: و اینکه لطفا به جای اضافه کردن جزیره اسکین و ماشین اضافه کنین بهتر نیست ؟! قابلیتش تو سمپ نیست. در 35 دقیقه قبل، mahanxoffcial گفته است: سلام به همگی همینطور که میبینید خانه ادمین رو با لول 99 مشاهده میکنید !!!!!!! پولشو داده خریده در 36 دقیقه قبل، mahanxoffcial گفته است: الان فکر کنم 2 یا 3 تا جزیره هست که تنها کاربردش Fish هست ! اونها جزیره های شخصی هستن یعنی برای خوشگلی اضافه نشدن نزدیک 50 هزار گلد خرج کردن صاحب جزیره ها و اینارو از اونجا خریدن. در 37 دقیقه قبل، mahanxoffcial گفته است: لطفا به جای چند تا جزیره 1 جزیره بذارین هر چی می خواین او تو بذارین ! جزیره ها واسه تفریح نیست که همه این جزیره ها که میبینی صاحب دارن و بابتش پول دادن تا اضافه بشه. در 37 دقیقه قبل، mahanxoffcial گفته است: ا اسکین هارو از حال Premium در بیارید این که نمیشه چون اونایی که این اسکینارو خریدن اعتراض میکنن. در 38 دقیقه قبل، mahanxoffcial گفته است: حداقل تو لانچر یه اسکین جدید اضافه کنید! اسکین که تو سمپ اضافه نمیشه بلکه ادیت میشن اسکین ها که فعلا این اتفاق احتمالا نمیفته. در 38 دقیقه قبل، mahanxoffcial گفته است: در کل تو Update جدید سرور فقط یه Blood Ring اضافه شده با قیمت نجومی 50 میلیون اپدیت هنوز تکمیل نشده و بخش اساسی اقتصاد باقی مونده. در 39 دقیقه قبل، mahanxoffcial گفته است: خانه ادمین رو با لول 99 مشاهده میکنید بعد این خونه هم که عکسش گزاشتی خونه مدیریت یا همون پشتیبان سروره که یجورایی حکم بیت رهبری داره. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 14 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: در 51 دقیقه قبل، mahanxoffcial گفته است: اپدیت هنوز تکمیل نشده و بخش اساسی اقتصاد باقی مونده بخش اولش درد میکنه هنوز ناموسا 50 کا رنت ماشین 100کا مت 100کا علی دیگه دست نزن به سرور جای گشایش قبلی هنوز درد میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 43 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: قابلیتش تو سمپ نیست. پولشو داده خریده اونها جزیره های شخصی هستن یعنی برای خوشگلی اضافه نشدن نزدیک 50 هزار گلد خرج کردن صاحب جزیره ها و اینارو از اونجا خریدن. جزیره ها واسه تفریح نیست که همه این جزیره ها که میبینی صاحب دارن و بابتش پول دادن تا اضافه بشه. این که نمیشه چون اونایی که این اسکینارو خریدن اعتراض میکنن. اسکین که تو سمپ اضافه نمیشه بلکه ادیت میشن اسکین ها که فعلا این اتفاق احتمالا نمیفته. اپدیت هنوز تکمیل نشده و بخش اساسی اقتصاد باقی مونده. بعد این خونه هم که عکسش گزاشتی خونه مدیریت یا همون پشتیبان سروره که یجورایی حکم بیت رهبری داره. برویم جلوی بیت رهبری و اعتراض کنیم؟ نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 17 دقیقه قبل، Original گفته است: برویم جلوی بیت رهبری و اعتراض کنیم؟ اینا همش تقصیر امریکاست مرگ بر امریکا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 56 دقیقه قبل، Original گفته است: برویم جلوی بیت رهبری و اعتراض کنیم؟ بریم من پایتم. اینو موافقم چون تو UCP @Ali دیدم هیچ خونه ای نداشت. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 (ویرایش شده) در 57 دقیقه قبل، AMiREpiCure گفته است: اینا همش تقصیر امریکاست مرگ بر امریکا اینا همش تقصیر علی هست مرگ بر آمریکا اینجا رو نمیشد..... رو بنویسم. ویرایش شده October 3, 2020 توسط AmiRKinG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 8 ساعت قبل، mahanxoffcial گفته است: سلام به همگی همینطور که میبینید خانه ادمین رو با لول 99 مشاهده میکنید !!!!!!! ۴دیواری اختیاری نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MobbDeep ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 8 ساعت قبل، mahanxoffcial گفته است: یا اسکین هارو از حال Premium در بیارید در این صورت حق منی که تو لول +20 با فروش Sultan,Elegy,Bullet اسکین تمپنی خریدم ضایع نمیشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در October 4, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 در 22 ساعت قبل، AMiREpiCure گفته است: بخش اولش درد میکنه هنوز ناموسا 50 کا رنت ماشین 100کا مت 100کا علی دیگه دست نزن به سرور جای گشایش قبلی هنوز درد میکنه دقیقا هنوز جای قیمتا درد میکنه در 14 ساعت قبل، MobbDeep گفته است: در این صورت حق منی که تو لول +20 با فروش Sultan,Elegy,Bullet اسکین تمپنی خریدم ضایع نمیشه؟ بنده با پول قرض از اینو اون اسکین بیگ اسموک خریدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، mahanxoffcial گفته است: بنده با پول قرض از اینو اون اسکین بیگ اسموک خریدم از کی قرض گرفتی مام بریم قرض بگیریم ویرایش شده October 4, 2020 توسط AmiRKinG Bieh/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در October 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۲ در 15:44، mahanxoffcial گفته است: خیلی هارو دیدم که بالای 30 یا 40 تا ماشین دارن و می خوام بدونم که به چه دردشون میخوره ؟!؟؟!؟!؟! هیچ کدوم از اینا 1 دونه ماشینو با فیش نگرفتن اون که معلومه رو چشم ما جا دارن و برای سرور خیلی زحمت کشیدن قبول دارم راستی امید لون پست درباره یکی از نوب ها چی شد ؟ نتونستم پیدا کنم ! @OmidGH ببین تو از کجا میدونی اونایی که ماشین زیاد دارن حتما گلد خریدن از سایت لطفا فکر کن و منطقی حرف بزن نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در October 5, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2020 در 12 ساعت قبل، Rony گفته است: ببین تو از کجا میدونی اونایی که ماشین زیاد دارن حتما گلد خریدن از سایت لطفا فکر کن و منطقی حرف بزن خب او همه ماشینو چیکار میکنن مثلا؟! بعد یه مدت هم که انلاین نشن Take میشه پولشونم هدر دادن الکی باعث لگ سرور هم میشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rony ارسال شده در October 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2020 در 4 ساعت قبل، mahanxoffcial گفته است: خب او همه ماشینو چیکار میکنن مثلا؟! بعد یه مدت هم که انلاین نشن Take میشه پولشونم هدر دادن الکی باعث لگ سرور هم میشن عشق ماشین دارن گرفتن که خونشون قشنگ بشه در ضمن ماشینtake نمیشه که عزیزم اینجور باشه که نباید اصن پول خرج کرد خونه هم یجورایی واسه سازنده سروره لش خواسته خب در ۱ ساعت قبل، Rony گفته است: عشق ماشین دارن گرفتن که خونشون قشنگ بشه در ضمن ماشینtake نمیشه که عزیزم اینجور باشه که نباید اصن پول خرج کرد خونه هم یجورایی واسه سازنده سروره دلش خواسته خب نقل قول !Washup/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در October 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2020 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، Rony گفته است: عشق ماشین دارن عشقه ماشین نیست بعضی مایه دارا کل دارن اینتوری کل میندازن(فقط خونه ی @PioNeEr) ویرایش شده October 5, 2020 توسط BigSmoke نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در October 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2020 در 14 ساعت قبل، Panahi گفته است: آرساکیا یه چیزیش خوبه مردم اینقدر سختی میکشن ایده های طلایی به سرشون میزنه تا کسب در آمد کنن. خوبه که علی اینقدر به اینا فشار آورده دیگه دارن مستقل میشن تو آرساکیا. ولی خوب اگه از اولش این Skin Premium یکم ارزون تر بود خیلی بهتربود الان نمیشه این کار رو کرد چون که اونایی که 6k gold دادن به اسکین حقشون ضایع میشه... می تونن برگردونن برنامه نویسا :| :| |: |: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.