LoverBoy ارسال شده در February 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2022 در در ۱۳۹۹/۷/۱۲ در 00:21، Carroll گفته است: یه برنامه بره گوشیم دانلود کردم که وقتی موبایل کامل شارژ میشه، بهت خبر میده... ماهم اینو نصب کردیم و گوشی رو شب زدیم شارژ گرفتیم خوابیدیم ساعت 3 نصفه شب یهو دیدم صدای فریاد یکی میاد! میگه: ((بکش بیروون! بکش بیرووون!)) سریع پریدم از شارژ کشیدمش! کل خانواده ریختن تو اتاق من! همه جایه اتاقم رو گشتن! الان خوابم نمیبره، استرس دارم! میترسم شارژ گوشیم تموم شه داد بزنه: بکن تووووش! بکن تووش! نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tabriz ارسال شده در February 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2022 در در ۱۳۹۹/۷/۱۲ در 00:21، Carroll گفته است: یه برنامه بره گوشیم دانلود کردم که وقتی موبایل کامل شارژ میشه، بهت خبر میده... ماهم اینو نصب کردیم و گوشی رو شب زدیم شارژ گرفتیم خوابیدیم ساعت 3 نصفه شب یهو دیدم صدای فریاد یکی میاد! میگه: ((بکش بیروون! بکش بیرووون!)) سریع پریدم از شارژ کشیدمش! کل خانواده ریختن تو اتاق من! همه جایه اتاقم رو گشتن! الان خوابم نمیبره، استرس دارم! میترسم شارژ گوشیم تموم شه داد بزنه: بکن تووووش! بکن تووش! نقل قول ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LuTi ارسال شده در February 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2022 در در ۱۳۹۹/۷/۱۲ در 00:21، Carroll گفته است: یه برنامه بره گوشیم دانلود کردم که وقتی موبایل کامل شارژ میشه، بهت خبر میده... ماهم اینو نصب کردیم و گوشی رو شب زدیم شارژ گرفتیم خوابیدیم ساعت 3 نصفه شب یهو دیدم صدای فریاد یکی میاد! میگه: ((بکش بیروون! بکش بیرووون!)) سریع پریدم از شارژ کشیدمش! کل خانواده ریختن تو اتاق من! همه جایه اتاقم رو گشتن! الان خوابم نمیبره، استرس دارم! میترسم شارژ گوشیم تموم شه داد بزنه: بکن تووووش! بکن تووش! عالی بود نقل قول LuTi DeLoN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shifu ارسال شده در February 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
nashenas ارسال شده در February 18, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 18, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در February 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2022 در در ۱۳۹۹/۷/۱۲ در 00:21، Carroll گفته است: یه برنامه بره گوشیم دانلود کردم که وقتی موبایل کامل شارژ میشه، بهت خبر میده... ماهم اینو نصب کردیم و گوشی رو شب زدیم شارژ گرفتیم خوابیدیم ساعت 3 نصفه شب یهو دیدم صدای فریاد یکی میاد! میگه: ((بکش بیروون! بکش بیرووون!)) سریع پریدم از شارژ کشیدمش! کل خانواده ریختن تو اتاق من! همه جایه اتاقم رو گشتن! الان خوابم نمیبره، استرس دارم! میترسم شارژ گوشیم تموم شه داد بزنه: بکن تووووش! بکن تووش! بی نمک نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Lich ارسال شده در February 19, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19, 2022 در در ۱۳۹۹/۷/۱۲ در 00:21، Carroll گفته است: یه برنامه بره گوشیم دانلود کردم که وقتی موبایل کامل شارژ میشه، بهت خبر میده... ماهم اینو نصب کردیم و گوشی رو شب زدیم شارژ گرفتیم خوابیدیم ساعت 3 نصفه شب یهو دیدم صدای فریاد یکی میاد! میگه: ((بکش بیروون! بکش بیرووون!)) سریع پریدم از شارژ کشیدمش! کل خانواده ریختن تو اتاق من! همه جایه اتاقم رو گشتن! الان خوابم نمیبره، استرس دارم! میترسم شارژ گوشیم تموم شه داد بزنه: بکن تووووش! بکن تووش! قشنگ بود نقل قول ᏞᝪᝪᏦ Ꮖᑎ Ꭹᝪᑌᖇ ᕼᗴᗩᖇᎢ Ꮖ ᗰᏆᏀᕼᎢ ᗷᗴ Ꮖᑎ Ꭲᕼᗴᖇᗴ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BamoN ارسال شده در March 8, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2022 خیلی حق بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.