Carroll ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 یه برنامه بره گوشیم دانلود کردم که وقتی موبایل کامل شارژ میشه، بهت خبر میده... ماهم اینو نصب کردیم و گوشی رو شب زدیم شارژ گرفتیم خوابیدیم ساعت 3 نصفه شب یهو دیدم صدای فریاد یکی میاد! میگه: ((بکش بیروون! بکش بیرووون!)) سریع پریدم از شارژ کشیدمش! کل خانواده ریختن تو اتاق من! همه جایه اتاقم رو گشتن! الان خوابم نمیبره، استرس دارم! میترسم شارژ گوشیم تموم شه داد بزنه: بکن تووووش! بکن تووش! 3 نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در 6 دقیقه قبل، Carroll گفته است: یه برنامه بره گوشیم دانلود کردم که وقتی موبایل کامل شارژ میشه، بهت خبر میده... ماهم اینو نصب کردیم و گوشی رو شب زدیم شارژ گرفتیم خوابیدیم ساعت 3 نصفه شب یهو دیدم صدای فریاد یکی میاد! میگه: ((بکش بیروون! بکش بیرووون!)) سریع پریدم از شارژ کشیدمش! کل خانواده ریختن تو اتاق من! همه جایه اتاقم رو گشتن! الان خوابم نمیبره، استرس دارم! میترسم شارژ گوشیم تموم شه داد بزنه: بکن تووووش! بکن تووش! از خنده مردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در October 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در 2 دقیقه قبل، AmiRKinG گفته است: از خنده مردم 1 نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 9 ساعت قبل، Carroll گفته است: بکن تووووش! بکن تووش! Laugh out loud = LOL Maaaannnnn نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 16 ساعت قبل، Carroll گفته است: بکش بیرووون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 21 ساعت قبل، Carroll گفته است: یه برنامه بره گوشیم دانلود کردم که وقتی موبایل کامل شارژ میشه، بهت خبر میده... ماهم اینو نصب کردیم و گوشی رو شب زدیم شارژ گرفتیم خوابیدیم ساعت 3 نصفه شب یهو دیدم صدای فریاد یکی میاد! میگه: ((بکش بیروون! بکش بیرووون!)) سریع پریدم از شارژ کشیدمش! کل خانواده ریختن تو اتاق من! همه جایه اتاقم رو گشتن! الان خوابم نمیبره، استرس دارم! میترسم شارژ گوشیم تموم شه داد بزنه: بکن تووووش! بکن تووش! به درجه ی پارگی میرسونه این جوک Nice نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در December 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EBi ارسال شده در January 3, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 3, 2021 در در ۱۳۹۹/۷/۱۲ در 00:21، Carroll گفته است: یه برنامه بره گوشیم دانلود کردم که وقتی موبایل کامل شارژ میشه، بهت خبر میده... ماهم اینو نصب کردیم و گوشی رو شب زدیم شارژ گرفتیم خوابیدیم ساعت 3 نصفه شب یهو دیدم صدای فریاد یکی میاد! میگه: ((بکش بیروون! بکش بیرووون!)) سریع پریدم از شارژ کشیدمش! کل خانواده ریختن تو اتاق من! همه جایه اتاقم رو گشتن! الان خوابم نمیبره، استرس دارم! میترسم شارژ گوشیم تموم شه داد بزنه: بکن تووووش! بکن تووش! بابا دس خوش نقل قول ☠ ♠ـــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ـ۸ـہـ۸ـــہـ۸ـــ.???????????ـــ۸ـہـ۸ـــہـ۸ــــ۸ـہـ۸ـــ۸ـہـ۸ــ♠ ♡♡♡ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shot ارسال شده در January 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2021 XDXDXDXDXDXD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در January 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Broker ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
YouRFatheR ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 نقل قول همه تخممن بعضی چشم بعضی لا پا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Biggie ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 باو اینو از کی اسکی رفتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در January 17, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17, 2021 =)) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در January 18, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18, 2021 در در ۱۳۹۹/۷/۱۲ در 00:21، Carroll گفته است: یه برنامه بره گوشیم دانلود کردم که وقتی موبایل کامل شارژ میشه، بهت خبر میده... ماهم اینو نصب کردیم و گوشی رو شب زدیم شارژ گرفتیم خوابیدیم ساعت 3 نصفه شب یهو دیدم صدای فریاد یکی میاد! میگه: ((بکش بیروون! بکش بیرووون!)) سریع پریدم از شارژ کشیدمش! کل خانواده ریختن تو اتاق من! همه جایه اتاقم رو گشتن! الان خوابم نمیبره، استرس دارم! میترسم شارژ گوشیم تموم شه داد بزنه: بکن تووووش! بکن تووش! نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sepehr ارسال شده در January 23, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23, 2021 نقل قول Sepehr زن زندگی آزادی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 @Carroll زیبا بود شما یک گلابی طلایی دریافت کردید. باشد که رستگار شوید. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در January 26, 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2021 در 3 ساعت قبل، OmidGH گفته است: @Carroll زیبا بود شما یک گلابی طلایی دریافت کردید. باشد که رستگار شوید. نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
vortex123 ارسال شده در January 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2021 این جوک خدا بود نقل قول Heat لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hard ارسال شده در July 1, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2021 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmin ارسال شده در February 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2022 در در ۱۳۹۹/۷/۱۲ در 00:21، Carroll گفته است: یه برنامه بره گوشیم دانلود کردم که وقتی موبایل کامل شارژ میشه، بهت خبر میده... ماهم اینو نصب کردیم و گوشی رو شب زدیم شارژ گرفتیم خوابیدیم ساعت 3 نصفه شب یهو دیدم صدای فریاد یکی میاد! میگه: ((بکش بیروون! بکش بیرووون!)) سریع پریدم از شارژ کشیدمش! کل خانواده ریختن تو اتاق من! همه جایه اتاقم رو گشتن! الان خوابم نمیبره، استرس دارم! میترسم شارژ گوشیم تموم شه داد بزنه: بکن تووووش! بکن تووش! تو روحت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
negin19 ارسال شده در February 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در February 12, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 12, 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.