83mehrdad83 ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 با سلام سیستم من توسط فایل Svchost. Com ویروسی شده راه حل پاک کردن این ویروس چجوریه؟ @Ali @SuperMaN و بقیه جوری شده که بعد 5دقیقه 100درصد CPUرو پر میکنه! باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 83mehrdad83 ارسال شده در October 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در 7 دقیقه قبل، AliAgent گفته است: به نظرم لانچر فایرفاکس کروم و هرچی که بازشون میکنیو این مشکل پیش میاد رو ری اینستال کن، اگه نشد ویندوز عوض کن اگه نشد هارد فرمت کن، من اگه بودم همین کارو میکردم همین الان مشکلم انگار کلا برطرف شد. گزاشتم برنامه kasperskyیه دور اسکن کرد و انگار فایل های الوده رو از بین برده و گوگل و لانچر باز میکنم دیگه ویروس ایجاد نمیشه. امیدوارم واس همیشه اینجور باشه چون یه ویروسی بود که از ساعت 9صبح درگیرشم خدا کنه یهو دوباره نیاد باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
4 RealPablo ارسال شده در August 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2022 در در ۱۳۹۹/۷/۱۱ در 09:44، 83mehrdad83 گفته است: با سلام سیستم من توسط فایل Svchost. Com ویروسی شده راه حل پاک کردن این ویروس چجوریه؟ @Ali @SuperMaN و بقیه جوری شده که بعد 5دقیقه 100درصد CPUرو پر میکنه! سید خرجش یه ویندوزه عوض کن خیال خودتو و CPU رو راحت کن. گفته بودن که نمیتوان زمان را با پول خرید؛ ولی آرساکیا بهم ثابت کرد که، فقط یکی از چیزایی که میتوان با پول خرید؛ زمانه !.Thanks to ArSaCiA for the experiences [She/He] gave me لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
2 83mehrdad83 ارسال شده در October 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در 3 دقیقه قبل، Tommy گفته است: گاهی اوقات به دلیل ویروس نیست این مشکل و بخاطر بعضی سرویس های ویندوز مثل ویندوز آپدیت هستش. درگوگل جستجو کنید رفع مشکل پرشدن حافظه رم یا cpu توسط svchost ، راه حل میاد براتون. نه مشکل قطعا ویروسه چون این فایل باید تو windoes32قرار بگیره ولی این فایل تو یجا دیگه هم ایجاد شده بنده بعد 3ساعت موفق شدم این ویروس ****رو پاک کنم و الان یه مشکل هست بعد پاک شدن این ویروس فایل های exeکه به صورت پیش فرض باز میشدن باز نمیشن و باید با run adminstorاجرا کرد و مشکل بعدی فهمیدم که وقتی chrome یا Mozilaرو میخوام باز کنم دوباره این ویروس تشکیل میشه در صورتی که این اتفاق با exploerنمیفته خب وقتی یه فایل رو با expelorدانلود کردم دوباره اون ویروس ایجاد شد چیکار کنم باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 PabloEscobar ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 گاهی اوقات به دلیل ویروس نیست این مشکل و بخاطر بعضی سرویس های ویندوز مثل ویندوز آپدیت هستش. درگوگل جستجو کنید رفع مشکل پرشدن حافظه رم یا cpu توسط svchost ، راه حل میاد براتون. C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 Rager ارسال شده در January 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2021 منم یه ویروس شبیه همین رو دارم . کامپیوتر رو که روشن میکنم فعال میشه که ۱۰۰ درصد CpU پر میشه . کامپیوتر رو که روشن میکنم با windows task manager میبندمش بعد CpU از ۱۰۰ میاد ۰.۵ راهه حلیم برای پاک کردنش ندارم 𝓣𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮 𝓽𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓫𝓮𝓯𝓸𝓻𝓮 𝓘 𝓼𝓪𝔀 𝔂𝓸𝓾, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓪𝓿𝓮 𝓶𝓮 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 OsTaDFaRaZ ارسال شده در July 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2021 ویندوزتو عوض کن آنتی ویروس بریز روش سریع کل سیستمو اسکن بزن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 DeaTShoT ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 انواع ویروس ها مجود است ویروسی نیست که سیستم من نداشته باشه. [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Original ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 ویندوزت رو عوض کن شاید درست شد ولی دلایلش رو تا جایی که میدونم Windows Update هستش که گفتی مشکل اونجا نیست. >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 AliAgent ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 سلام یه همچین مشکلی منم داشتم البته خیلی مشکل من بزرگتر بود، طوری که ویندوز هم نمیتونستم عوض کنم، فقط و فقط با فرمت کامل هارد حل شد، ولی پیشنهاد میکنم این کارو بزار برای مرحله آخر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 83mehrdad83 ارسال شده در October 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در 6 دقیقه قبل، AliAgent گفته است: سلام یه همچین مشکلی منم داشتم البته خیلی مشکل من بزرگتر بود، طوری که ویندوز هم نمیتونستم عوض کنم، فقط و فقط با فرمت کامل هارد حل شد، ولی پیشنهاد میکنم این کارو بزار برای مرحله آخر مشکل اینجاس فقط وقتی لانچر،فایرفاکس،کروم رو باز میکنم خود به خود این ویروسه ایجاد میشه یه فایلی رو به صورت نزدیک 500تا ایجاد میکنه که CPUمیشه پر. انتی ویروس ها هم تست کردم پاکش میکنم ویروسو ولی بعد باز کردن اینا باز میاد باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 AliAgent ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در 15 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: مشکل اینجاس فقط وقتی لانچر،فایرفاکس،کروم رو باز میکنم خود به خود این ویروسه ایجاد میشه یه فایلی رو به صورت نزدیک 500تا ایجاد میکنه که CPUمیشه پر. انتی ویروس ها هم تست کردم پاکش میکنم ویروسو ولی بعد باز کردن اینا باز میاد به نظرم لانچر فایرفاکس کروم و هرچی که بازشون میکنیو این مشکل پیش میاد رو ری اینستال کن، اگه نشد ویندوز عوض کن اگه نشد هارد فرمت کن، من اگه بودم همین کارو میکردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Original ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 خدارا شکر کنید که ویروس های کامپیوتری همانند کرونا قوی نیستند (ربطی نداشت ) >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 VaFa ارسال شده در February 14, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 14, 2021 در در ۱۳۹۹/۷/۱۱ در 09:44، 83mehrdad83 گفته است: با سلام سیستم من توسط فایل Svchost. Com ویروسی شده راه حل پاک کردن این ویروس چجوریه؟ @Ali @SuperMaN و بقیه جوری شده که بعد 5دقیقه 100درصد CPUرو پر میکنه! عزیزم مشکل شما اینه که از همه جا فایل دانلود میکنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 0STAD ارسال شده در August 11, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2021 با یه ویندوز همه چی اوکی میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Arshiyam ارسال شده در March 22, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در March 22, 2022 من الانشم همچین مشکلی دارم در در ۱۴۰۰/۹/۹ در 01:46، DeatShot گفته است: انواع ویروس ها مجود است ویروسی نیست که سیستم من نداشته باشه. ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 SMaRTy ارسال شده در August 24, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در August 24, 2022 آره منم این مشکل را داشتم NiGhT WalkerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سوال
83mehrdad83
با سلام سیستم من توسط فایل Svchost. Com ویروسی شده راه حل پاک کردن این ویروس چجوریه؟
@Ali @SuperMaN و بقیه
جوری شده که بعد 5دقیقه 100درصد CPUرو پر میکنه!
باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده