OmidGH ارسال شده در October 4, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 (ویرایش شده) در 1 ساعت قبل، Angelips گفته است: شما ساب Si بودی که خوب یادته. در 1 ساعت قبل، ZedOne گفته است: نکوشیمون باو تو مخ بزنی مخ زنا کجا برن بله حرف شما متینه. قرار باشه به حرف مردم زندگی کنی اصن نباید زندگی کنی ویرایش شده October 4, 2020 توسط OmidGH نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۳ در 21:32، TlGeR گفته است: اشکم در اومد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 (ویرایش شده) @OmidGH رجیسترش ساله 2000 هست چی میگید شما؟ بدبخت دلش تنگ شده خوب ویرایش شده October 7, 2020 توسط AmiRKinG نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در January 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2022 با سلام...! @OmidGH امید ول دسته ملایم کن بیا زمان Fbi رو بگوو کل کل با دوستان Ng ماشین های PD نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در January 20, 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2022 در 3 ساعت قبل، MaSiH گفته است: با سلام...! @OmidGH امید ول دسته ملایم کن بیا زمان Fbi رو بگوو کل کل با دوستان Ng ماشین های PD اونارو بگم خاطرات بد یه عدده زنده میشه باز نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
West ارسال شده در January 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2022 در در ۱۳۹۹/۷/۱۱ در 03:34، Wilson گفته است: بزار ۱ ماه از رجیستر بگذره بعد دلت بگیره نقل قول Sometimes, the strongest people in the morning, are those who cried all night لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در January 20, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2022 در در ۱۳۹۹/۷/۱۰ در 23:24، OmidGH گفته است: روزگاری بود که یه معلم لول 7 و 8 بودم روزگاری بود یه عضو دسته متوسط بودم زمان خیلی سریع می گذره قدر این روز هارو بدونین. وقتی یاد اون دوران میفتم دلم خیلی می گیره. وقتی یاد حس و حالم موقع ترک Si با اون همه دوست و آشنا داشتم دلم می گیره. وقتی یاد روزایی میفتم که برای 5 کردن Detective خودمو به زمین و زمان می زدم،دلم می گیره. وقتی یاد روزی میفتم که یه رنک 1 Si رو زیر دستو بالم گرفتم دلم می گیره. وقتی یاد روزایی میفتم که همیشه گان داشتم و دستم رو دکمه Record بود که اگه کسی بهم حمله کرد از خودم دفاع کنم،دلم می گیره. وقتی یاد ماجراجویهام با بچه های TMF که همشهری منم هستن میفتم دلم می گیره. وقتی یاد ماجرا هام در راه 5 کردن Arms Dealer میفتم دلم می گیره. وقتی یاد کل کل های بی مورد با دسته متوسط های دیگه میفتم دلم می گیره. الان که در آستانه عضویت در FBI ام و یاد اون دوران میفتم دلم می گیره. از من به شما نصیحت قدر لحظاتتونو بدونین که ممکنه شما هم دلتون بگیره.): واقعا اون اولا خیلی بازی بیشتر حال میداد و مزه میداد نقل قول ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در January 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21, 2022 در 20 ساعت قبل، Tommy گفته است: واقعا اون اولا خیلی بازی بیشتر حال میداد و مزه میداد 1 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.