OmidGH ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 (ویرایش شده) روزگاری بود که یه معلم لول 7 و 8 بودم روزگاری بود یه عضو دسته متوسط بودم زمان خیلی سریع می گذره قدر این روز هارو بدونین. وقتی یاد اون دوران میفتم دلم خیلی می گیره. وقتی یاد حس و حالم موقع ترک Si با اون همه دوست و آشنا داشتم دلم می گیره. وقتی یاد روزایی میفتم که برای 5 کردن Detective خودمو به زمین و زمان می زدم،دلم می گیره. وقتی یاد روزی میفتم که یه رنک 1 Si رو زیر دستو بالم گرفتم دلم می گیره. وقتی یاد روزایی میفتم که همیشه گان داشتم و دستم رو دکمه Record بود که اگه کسی بهم حمله کرد از خودم دفاع کنم،دلم می گیره. وقتی یاد ماجراجویهام با بچه های TMF که همشهری منم هستن میفتم دلم می گیره. وقتی یاد ماجرا هام در راه 5 کردن Arms Dealer میفتم دلم می گیره. وقتی یاد کل کل های بی مورد با دسته متوسط های دیگه میفتم دلم می گیره. الان که در آستانه عضویت در FBI ام و یاد اون دوران میفتم دلم می گیره. از من به شما نصیحت قدر لحظاتتونو بدونین که ممکنه شما هم دلتون بگیره.): ویرایش شده October 1, 2020 توسط OmidGH 2 1 نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mAmddd ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 نقل قول اگه مطرح شدی طراحت من بودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wilson ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 بزار ۱ ماه از رجیستر بگذره بعد دلت بگیره 3 5 نقل قول ????????! ????????! ??? ???? ?? ???? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در 5 ساعت قبل، GelofeN گفته است: بزار ۱ ماه از رجیستر بگذره بعد دلت بگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در 6 ساعت قبل، GelofeN گفته است: بزار ۱ ماه از رجیستر بگذره بعد دلت بگیره نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در 6 ساعت قبل، GelofeN گفته است: بزار ۱ ماه از رجیستر بگذره بعد دلت بگیره نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در October 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در 6 ساعت قبل، GelofeN گفته است: بزار ۱ ماه از رجیستر بگذره بعد دلت بگیره دو ماه گذشته برادر کجای کاری؟ نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در 9 ساعت قبل، OmidGH گفته است: دو ماه گذشته برادر کجای کاری؟ بزار دوماه از رجیستر بگذره بعد دلت بگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در October 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در 25 دقیقه قبل، AmiRKinG گفته است: بزار دوماه از رجیستر بگذره بعد دلت بگیره من دیگه حرفی ندارم نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 پشمام من ۱ سال پلی دادم اینطوری فاز بر نداشتم که این با ۱ ماه فاز برداشته 1 نقل قول Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در 22 دقیقه قبل، Carroll گفته است: پشمام من ۱ سال پلی دادم اینطوری فاز بر نداشتم که این با ۱ ماه فاز برداشته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در October 2, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در ۱ ساعت قبل، Carroll گفته است: پشمام من ۱ سال پلی دادم اینطوری فاز بر نداشتم که این با ۱ ماه فاز برداشته برای کسی که در عرض 2 ماه 442 ساعت پلی داده تو این ساعات کلی اتفاق میفته حالا برا شماها عادی شده ولی برای من هنوز نه.اینکه بین اینکه تو یه فکشن با دوستات بمونی یا که بری دسته متوسط خودش یه دوراهی بزرگه حالا شما مسخره کن و به کارت ادامه بده ولی یاد روزای که خودتم مث من لول 18 بودی به یاد بیار. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۰ در 23:24، OmidGH گفته است: روزگاری بود که یه معلم لول 7 و 8 بودم روزگاری بود یه عضو دسته متوسط بودم زمان خیلی سریع می گذره قدر این روز هارو بدونین. وقتی یاد اون دوران میفتم دلم خیلی می گیره. وقتی یاد حس و حالم موقع ترک Si با اون همه دوست و آشنا داشتم دلم می گیره. وقتی یاد روزایی میفتم که برای 5 کردن Detective خودمو به زمین و زمان می زدم،دلم می گیره. وقتی یاد روزی میفتم که یه رنک 1 Si رو زیر دستو بالم گرفتم دلم می گیره. وقتی یاد روزایی میفتم که همیشه گان داشتم و دستم رو دکمه Record بود که اگه کسی بهم حمله کرد از خودم دفاع کنم،دلم می گیره. وقتی یاد ماجراجویهام با بچه های TMF که همشهری منم هستن میفتم دلم می گیره. وقتی یاد ماجرا هام در راه 5 کردن Arms Dealer میفتم دلم می گیره. وقتی یاد کل کل های بی مورد با دسته متوسط های دیگه میفتم دلم می گیره. الان که در آستانه عضویت در FBI ام و یاد اون دوران میفتم دلم می گیره. از من به شما نصیحت قدر لحظاتتونو بدونین که ممکنه شما هم دلتون بگیره.): چقدر سریع داری میری FBI Good نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در October 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 47 دقیقه قبل، GalacticBoy گفته است: چقدر سریع داری میری FBI Good چاکرم مرصاد جان. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ........................ نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuSpEcT ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۱ در 09:27، SkeletooN گفته است: حالا همه بخندیدن بابا خفن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 19 ساعت قبل، Carroll گفته است: پشمام من ۱ سال پلی دادم اینطوری فاز بر نداشتم که این با ۱ ماه فاز برداشته نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 20 ساعت قبل، OmidGH گفته است: برای کسی که در عرض 2 ماه 442 ساعت پلی داده تو این ساعات کلی اتفاق میفته حالا برا شماها عادی شده ولی برای من هنوز نه.اینکه بین اینکه تو یه فکشن با دوستات بمونی یا که بری دسته متوسط خودش یه دوراهی بزرگه حالا شما مسخره کن و به کارت ادامه بده ولی یاد روزای که خودتم مث من لول 18 بودی به یاد بیار. ماهم داشتیم وقتایی که تایم انلاینمون بالا میرفت ولی اینکه بخایم دو ماه بعد از رجیستر کردن توی فروم پست خاطرات و یادش بخیر بزاریم نداشتیم نقل قول ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 اینو باید مث گوربه ها تو گیونی کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 در 4 ساعت قبل، AMiREpiCure گفته است: اینو باید مث گوربه ها تو گیونی کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PeRilouS ارسال شده در October 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۱ در 14:06، OmidGH گفته است: لول 18 بودی به یاد بیار. من لول 18 بودم داشتم مخ میزدم نقل قول NiggaZ Wit AttitudeS TeZCaS Family PeRilouS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
OmidGH ارسال شده در October 4, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 در ۱ ساعت قبل، BallasLeader گفته است: من لول 18 بودم داشتم مخ میزدم ما مخامونو زدیم از ما گذشته. نقل قول یا حیدر کرّار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در October 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۰ در 23:24، OmidGH گفته است: وقتی یاد روزایی میفتم که همیشه گان داشتم و دستم رو دکمه Record بود که اگه کسی بهم حمله کرد از خودم دفاع کنم،دلم می گیره. نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NoThinG ارسال شده در October 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۲ در 09:52، Yoda گفته است: اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ........................ میشه ترجمش کنی؟ آخه همیشه زبان عربی رو 7 میشدم نقل قول تو خراب من آلوده مشو غم این پیکر فرسوده مخور لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.