arash2 ارسال شده در June 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2017 اقا سلام.من دیروز اکانتم دزدیده شد از اونجایی که جیمیل داشت روش بازنشانی کردم و رمز را عوض کردم ولی خب میرم در اکانت رمز رو میزنم بالا نمیاره چیکار کنم اقا یا خانم من این همه بازی نکردم که بپره راهنمایی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arash2 ارسال شده در June 22, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 22, 2017 اقا خواهش میکنم لطفا یه راهی یه کاری کنید اکانتم برگرده کمک کنید خواهش میکنم رمز رو میزنم نمیگیره?? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arash2 ارسال شده در June 23, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2017 اقا پاسخ بدید دگ من بازیابی کردم وای رمز رو میزنم بالا نمیاره لطفا پاسخ دهید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در June 29, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 29, 2017 با سلام دوباره اکانتتون رو بازیابی کنید و با استفاده از پسوردی که به ایمیلتون ارسال میشه به سرور وارد بشید. @arash2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arash2 ارسال شده در September 9, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2017 اقا من خودمو کشتم نشد ی کاری کنید واسم شما عوض کنید ب بنده بدید رمز رو خسته شدم میام هی میزنم بالا نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arash2 ارسال شده در September 9, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2017 ی راهنمایی کنید کامل بخدا مردم بگید کامل چ کنم انجام بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در September 10, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2017 در 10 ساعت قبل، arash2 گفته است : اقا من خودمو کشتم نشد ی کاری کنید واسم شما عوض کنید ب بنده بدید رمز رو خسته شدم میام هی میزنم بالا نمیاد ما دسترسی به پسورد اکانت شما نداریم. تنها راه بازگردانی اکانت توسط ایمیل هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.