CaKe ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 ای جمله بی تو غمگین چون عندلیب بی گل من از غم تو شادم چون بلبل از بهاران سیف فرغانی نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 @Setayeshh دادا خوبی؟ نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CaKe ارسال شده در September 29, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 خدا رو شکر ! نقل قول ♫من رو تکرارم همش ❤ اسم تو میارم همش♫ ♥♥♥✿✿✿✿♕????????♕✿✿✿✿♥♥♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ellery ارسال شده در September 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2020 (ویرایش شده) شعرت زیبا بود و اشک را از چشمانمان سرازیر نمود خوشمان آمد! ویرایش شده September 29, 2020 توسط ahooy عشقم کشید ویرایش دادم نقل قول صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در September 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۸ در 01:36، Mahy گفته است: @Setayeshh دادا خوبی؟ دادا یا آبجی جون؟ در در ۱۳۹۹/۷/۸ در 10:54، ahooy گفته است: شعرت زیبا بود و اشک را از چشمانمان سرازیر نمود خوشمان آمد! Me too 1 1 نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در October 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 13, 2020 نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RealBadMan ارسال شده در October 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۷ در 17:22، Setayeshh گفته است: ای جمله بی تو غمگین چون عندلیب بی گل من از غم تو شادم چون بلبل از بهاران سیف فرغانی میخوای مثل @ViKi شعر بخونی ادمین شی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 در در ۱۳۹۹/۷/۹ در 19:09، NimaB گفته است: دادا یا آبجی جون؟ آموزش مخ زدن در 1 ثانیه بدون درد و خون ریزی xDDDDDDDDDDD نقل قول انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 در 32 دقیقه قبل، llKhll گفته است: آموزش مخ زدن در 1 ثانیه بدون درد و خون ریزی xDDDDDDDDDDD نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Roozbeh1 ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 در 3 ساعت قبل، llKhll گفته است: آموزش مخ زدن در 1 ثانیه بدون درد و خون ریزی xDDDDDDDDDDD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 در 3 ساعت قبل، llKhll گفته است: آموزش مخ زدن در 1 ثانیه بدون درد و خون ریزی xDDDDDDDDDDD نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در December 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 26, 2021 باو در این حد چیز.... اممممم امممممممممم چرا اینقد امم گفتم؟ نقل قول تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DARTHHOOMAN ارسال شده در December 27, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2021 در در ۱۳۹۹/۷/۷ در 17:22، CaKe گفته است: ای جمله بی تو غمگین چون عندلیب بی گل من از غم تو شادم چون بلبل از بهاران سیف فرغانی مشاعرست اینجا؟ استعداد یابیه؟ نقل قول ساخت و ادیت انواع ماشین های سناندرز به پذیرفته میشود ساخت و طراحی داخل ماشین. و اموزش تمامی این موارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Swdegh ارسال شده در December 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2021 (ویرایش شده) خواهم که راز عشقت پنهان کنم ز یاران صحرای آب و آتش پنهان چگونه باشد #خاقانی ویرایش شده December 31, 2021 توسط Afsha نقل قول Mersi Donya. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rager ارسال شده در December 31, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2021 تصادفِ چشمانم با نگاهِ تو یک دنیا خسارت داشت و من سالهاست مشغول جبرانش هستم در بعضی حادثهها مرگ بهتر از زندگیست سیس ماس نقل قول 𝓣𝓪𝓴𝓮 𝓶𝓮 𝓽𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓘 𝔀𝓪𝓼 𝓫𝓮𝓯𝓸𝓻𝓮 𝓘 𝓼𝓪𝔀 𝔂𝓸𝓾, 𝓽𝓱𝓮𝓷 𝓵𝓮𝓪𝓿𝓮 𝓶𝓮 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.