Potent ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام. توی ایونت بودم که Whokill/ هم روشن بود و وقتی یکی از پلیر ها با اسلحه ی اتش زای Flamethrower منو اتیش زدن Whokill اعلام کرد که من کیل شدم ولی در واقع زنده بودم و فقط دمیج خورده بودم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): http://uupload.ir/files/q2mx_ag-sa-0076.jpg - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): باید با Whokill on یک نفر با اسلحه ی مشخص شده در توضیحات به شما دمیج بزنه ویرایش شده September 28, 2020 توسط SkeletooN ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 در ۱ ساعت قبل، SkeletooN گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام. توی ایونت بودم که Whokill/ هم روشن بود و وقتی یکی از پلیر ها با اسلحه ی اتش زای Flamethrower منو اتیش زدن Whokill اعلام کرد که من کیل شدم ولی در واقع زنده بودم و فقط دمیج خورده بودم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): http://uupload.ir/files/q2mx_ag-sa-0076.jpg - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): باید با Whokill on یک نفر با اسلحه ی مشخص شده در توضیحات به شما دمیج بزنه من تست کردم نشد احتمالا لگ بودی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در September 28, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 در 4 ساعت قبل، SkeletooN گفته است: من کیل شدم شما اون رو کشتید نه اوشون باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Potent ارسال شده در September 28, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۷ در 20:23، 83mehrdad83 گفته است: شما اون رو کشتید نه اوشون ممنون از اطلاع رسانی تازه به اعلان دقت کردم با تشکر ...Nabud shode لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PooyaTR ارسال شده در October 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2020 شاید Desync هستی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در October 30, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 باگ نیست. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده