MohammadMahaN ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من یه ماشین رنت کردم حدس بزنید چند 50k داریم مگه من 100k از دست دادم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم)-http://uploadb.me/direct/a2mn4b7g26lg/gta_sa 2020-09-26 09-37-29-417.mp4.html - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح دادن نمیخواد تو فیلم زده پول برای اجاره کافی نیست من جایزه نمیخوام 100ن منو میدید ویرایش شده September 26, 2020 توسط mrs99 یک چیز جا افتاده بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 26, 2020 در 54 دقیقه قبل، mrs99 گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من یه ماشین رنت کردم حدس بزنید چند 50k داریم مگه من 100k از دست دادم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم)-http://uploadb.me/direct/a2mn4b7g26lg/gta_sa 2020-09-26 09-37-29-417.mp4.html - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح دادن نمیخواد تو فیلم زده پول برای اجاره کافی نیست من جایزه نمیخوام 100ن منو میدید قیمتش شده 50کا باگ نیست عزیزم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 کجاش باگه؟ مکانیزمشم درسته اگر بگیم باگ باشه >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EnZi ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 در 10 ساعت قبل، mrs99 گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من یه ماشین رنت کردم حدس بزنید چند 50k داریم مگه من 100k از دست دادم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم)-http://uploadb.me/direct/a2mn4b7g26lg/gta_sa 2020-09-26 09-37-29-417.mp4.html - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توضیح دادن نمیخواد تو فیلم زده پول برای اجاره کافی نیست من جایزه نمیخوام 100ن منو میدید اره حاجی همه چی تقریبا رفته بالا(قیمت) ولی خب بجای اینکه ادم اونو رنت کنه میره ی سانرایز میگیره دگ بعد حالا رنت هم کنیم میبینیم الان نت میپره اون لحظه قیافه ادم دیدن داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Carroll ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 باگ نیست Nw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 نه اصلا در کل اینجا خیلی گرونه !!! اقا من نمیدونستم رفتم ی رنت کردم دیدم اه پولام پرید . گفتم حالا که این همه پول هدر دادم برم حداکثر استفاده رو بکنم ازش که سرور ری استارت شد . فقط یک ساعت داشتم میزدم تو سرم . اینو گرون کردید حداقل حقوق hq ها رو بیشتر کنید لطفا ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KoMaiL ارسال شده در October 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۶ در 20:26، Erfandf گفته است: نه اصلا در کل اینجا خیلی گرونه !!! اقا من نمیدونستم رفتم ی رنت کردم دیدم اه پولام پرید . گفتم حالا که این همه پول هدر دادم برم حداکثر استفاده رو بکنم ازش که سرور ری استارت شد . فقط یک ساعت داشتم میزدم تو سرم . اینو گرون کردید حداقل حقوق hq ها رو بیشتر کنید لطفا بشین تا بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlowiN ارسال شده در October 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2020 دلار رفته بالا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirsalar75 ارسال شده در October 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2020 ولی انصافا 50ک خیلی زیاده برای یک ماشین رنتی اگه میشد کمش کنن خیلی خوب میشد >>>>AmirSalar<<<< لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در October 30, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در October 30, 2020 گزارش تکراری. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده