Clinkz ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 میخوام براتون یه داستان تعریف کنم یه روز یه نفری تو سرور به رفیقاش میگه من میخوا یه فکشن بخرم. اون پسر هرروز دنباله خرید فکشن بود اون هلپمی میداد که چطوری منطقه بگیرم هلپر اونو مسخره کرد پسر نمیدونست که نمیشه فکشن خرید و باید به فکشنا بره نه اینکه بخره اونا رو پسر الان توی دسته متوسطی LSV به سر میبره و روز به روز گاننریش بهتر از قبل میشه @Amirkgan نظرت راجبه داستانم چی بود @KARiM @RozGold نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 دهنتو خیلی اشغالی نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در September 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 @Amirkganمیدونم نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 @TheRaGe نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DSH ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 در 2 ساعت قبل، RozHell گفته است: میخوام براتون یه داستان تعریف کنم یه روز یه نفری تو سرور به رفیقاش میگه من میخوا یه فکشن بخرم. اون پسر هرروز دنباله خرید فکشن بود اون هلپمی میداد که چطوری منطقه بگیرم هلپر اونو مسخره کرد پسر نمیدونست که نمیشه فکشن خرید و باید به فکشنا بره نه اینکه بخره اونا رو پسر الان توی دسته متوسطی LSV به سر میبره و روز به روز گاننریش بهتر از قبل میشه @Amirkgan نظرت راجبه داستانم چی بود @KARiM @RozGold واییییییی برگام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdRF ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 در 2 ساعت قبل، RozHell گفته است: میخوام براتون یه داستان تعریف کنم یه روز یه نفری تو سرور به رفیقاش میگه من میخوا یه فکشن بخرم. اون پسر هرروز دنباله خرید فکشن بود اون هلپمی میداد که چطوری منطقه بگیرم هلپر اونو مسخره کرد پسر نمیدونست که نمیشه فکشن خرید و باید به فکشنا بره نه اینکه بخره اونا رو پسر الان توی دسته متوسطی LSV به سر میبره و روز به روز گاننریش بهتر از قبل میشه @Amirkgan نظرت راجبه داستانم چی بود @KARiM @RozGold یادش بخیر! نقل قول Hey Amu Hey DTH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در September 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 در 45 دقیقه قبل، KARiM گفته است: واییییییی برگام چاکرم خوبه یادت مونده اینارو نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 در 3 ساعت قبل، RozGold گفته است: یادش بخیر! ممد یادته به کریم میگفتی واستا امیر یه چیزی میخواد بگه؟ @RozGold در 4 ساعت قبل، KARiM گفته است: واییییییی برگام کریم یادته میخواستی گنگ بزنی؟ نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MmdRF ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 در 17 ساعت قبل، Amirkgan گفته است: ممد یادته به کریم میگفتی واستا امیر یه چیزی میخواد بگه؟ یادش بخیر ناموصا چه دورانی بود! نقل قول Hey Amu Hey DTH لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 در 26 دقیقه قبل، RozGold گفته است: یادش بخیر ناموصا چه دورانی بود! are yadesh bekheyr نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
solenya ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 نقل قول dσ ησт ƒєαя тнє ƒℓαмєѕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در September 19, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2020 عجب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ReStArTeR ارسال شده در September 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 27, 2020 نقل قول عدالت چه زیباست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در September 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۲۸ در 13:09، RozHell گفته است: میخوام براتون یه داستان تعریف کنم یه روز یه نفری تو سرور به رفیقاش میگه من میخوا یه فکشن بخرم. اون پسر هرروز دنباله خرید فکشن بود اون هلپمی میداد که چطوری منطقه بگیرم هلپر اونو مسخره کرد پسر نمیدونست که نمیشه فکشن خرید و باید به فکشنا بره نه اینکه بخره اونا رو پسر الان توی دسته متوسطی LSV به سر میبره و روز به روز گاننریش بهتر از قبل میشه @Amirkgan نظرت راجبه داستانم چی بود @KARiM @RozGold درک نکردم دوباره توضیح بده! نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mAmddd ارسال شده در September 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 30, 2020 خسته نباشیذ نقل قول اگه مطرح شدی طراحت من بودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۲۸ در 13:09، RozHell گفته است: میخوام براتون یه داستان تعریف کنم یه روز یه نفری تو سرور به رفیقاش میگه من میخوا یه فکشن بخرم. اون پسر هرروز دنباله خرید فکشن بود اون هلپمی میداد که چطوری منطقه بگیرم هلپر اونو مسخره کرد پسر نمیدونست که نمیشه فکشن خرید و باید به فکشنا بره نه اینکه بخره اونا رو پسر الان توی دسته متوسطی LSV به سر میبره و روز به روز گاننریش بهتر از قبل میشه @Amirkgan نظرت راجبه داستانم چی بود @KARiM @RozGold حالا اون فرد @AmiRKinG بود؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 2, 2020 در ۱ ساعت قبل، AMiREpiCure گفته است: حالا اون فرد @AmiRKinG بود؟ بله چی شده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در October 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 دانشمندا میگن متن ها و عکسا صدا ندارن لامصب نمیدونم چرا هم متنا هم عکسای @RozHell صدا دارن اون مدلی که صحبت میکنه تایپ میکنه نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Clinkz ارسال شده در October 3, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 3, 2020 در 13 ساعت قبل، Yoda گفته است: دانشمندا میگن متن ها و عکسا صدا ندارن لامصب نمیدونم چرا هم متنا هم عکسای @RozHell صدا دارن اون مدلی که صحبت میکنه تایپ میکنه نقل قول We just playing Default Default# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در October 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 4, 2020 در 18 ساعت قبل، Panahi گفته است: به اون گیف پروفایلت چهارتا فریم اضافه کن فقط دو تا عکسو با سرعت پخش میکنه مرسی اَههه عجب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در October 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2020 نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۲ در 23:35، Panahi گفته است: به اون گیف پروفایلت چهارتا فریم اضافه کن فقط دو تا عکسو با سرعت پخش میکنه مرسی اَههه میدونی؟؟ حال ندارم..... نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PooyaTR ارسال شده در October 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 7, 2020 یکی اینو بخونه واسم خلاصه کنه حال ندارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در October 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2020 در 10 ساعت قبل، Makhmal گفته است: یکی اینو بخونه واسم خلاصه کنه حال ندارم تو راحت باش نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.