Life ارسال شده در September 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 13, 2020 سلام من gta sa اندروید دان کردم ورژن ۲ نصب کردم دیتا رو هم andriod/obb ریختم ولی تو گیم میرفتم میگفت باید دیتا رو دان کنی اینم از apk تو تنظیمات میبیند دیتا درسته و حجم رو ۲.۵ نشون میده پس مشکل چیه؟ @Ali @و بقیه گوشی samsung a21s اندروید ۱۰ 4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 Javad ارسال شده در October 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 9, 2023 با سلام و احترام. از لانچر مخصوص استفاده کنید. https://forum.arsacia.ir/topic/28994-انتشار-اولین-نسخه-agsamp-android/ دورانت که تمام بشه سرت بازیچه کــسانی میشود که روزگاری ازســـایهات هم تــــرس داشـــتند☆ ♡ADLER لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 Original ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 منتظر کلاینت اختصاصی AG:SAMP و رو اندروید AG:Android باش >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Life ارسال شده در September 14, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 14, 2020 کسی راهی نداره واقعن؟ 1 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Life ارسال شده در September 17, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 عجب 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 UnkownName ارسال شده در September 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 17, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۲۳ در 17:00، GalacticBoy گفته است: اینم از apk تو تنظیمات میبیند دیتا درسته و حجم رو ۲.۵ نشون میده پس مشکل چیه؟ @Ali @و بقیه گوشی samsung a21s اندروید ۱۰ با فیلتر شکن امتحان کردی؟ (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Life ارسال شده در September 18, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 در 9 ساعت قبل، SarbazMeTTi گفته است: با فیلتر شکن امتحان کردی؟ آفلاینشم باز نمکنه 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 SaGhi ارسال شده در October 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 8, 2020 اره رو اندروید دردسر داره حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Life ارسال شده در October 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 10, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۸ در 00:43، HenDriX گفته است: اره رو اندروید دردسر داره درست شد ولی سمپ نمیاره حالا \: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Beigi ارسال شده در October 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2020 بهتره وایسید لانچرش بیاد برا موبایل که حالا حالاها محاله -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 RealBadMan ارسال شده در October 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2020 من که دوستم کلاینت داره از اندروید میره ارساکیا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 DeaTShoT ارسال شده در November 29, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2021 [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سوال
Life
سلام
من gta sa اندروید دان کردم ورژن ۲ نصب کردم دیتا رو هم andriod/obb ریختم ولی تو گیم میرفتم میگفت باید دیتا رو دان کنی
اینم از apk تو تنظیمات
میبیند دیتا درسته و حجم رو ۲.۵ نشون میده پس مشکل چیه؟
@Ali @و بقیه
گوشی samsung a21s اندروید ۱۰
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده