AmirDaei ارسال شده در September 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 8, 2020 سلام و درود اسمت تو فروم رو نمیدونم و فکر کنم که تو بازی Corupet باشی لیدر کلن THD خودم تو کلنتم باحالی ولی زیادی ادعا داری http://uupload.ir/view/ig5i_gta_sa_2020-09-04_14-51-40-858.mp4/ خیلی میگفتی فیلم بزار اگه راست میگی منم گذاشتم =))) یا حق (اینو بگم باید دانلود کنید) اگه بازم ادعا داشتی از اول بازی فیلم میزارم این اخرشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۱۸ در 21:01، AMiREpiCure گفته است: سلام و درود اسمت تو فروم رو نمیدونم و فکر کنم که تو بازی Corupet باشی لیدر کلن THD خودم تو کلنتم باحالی ولی زیادی ادعا داری http://uupload.ir/view/ig5i_gta_sa_2020-09-04_14-51-40-858.mp4/ خیلی میگفتی فیلم بزار اگه راست میگی منم گذاشتم =))) یا حق (اینو بگم باید دانلود کنید) اگه بازم ادعا داشتی از اول بازی فیلم میزارم این اخرشه دانلود نمیکنم اگه میتونی فیلم بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 در 5 ساعت قبل، ZedOne گفته است: #سطح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 در 1 ساعت قبل، AmiRKinG گفته است: دانلود نمیکنم اگه میتونی فیلم بده 30 مگه =| نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlligatoR ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 در 10 ساعت قبل، AMiREpiCure گفته است: 30 مگه =| دانلود کردم و دیدم ولی خدایی خودت هم دست کمی از اون یارو نداشتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UnkownName ارسال شده در September 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 نقل قول (/_\) (0.0) \></ \ / لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 در 4 ساعت قبل، AmiRKinG گفته است: دانلود کردم و دیدم ولی خدایی خودت هم دست کمی از اون یارو نداشتی ارع منم یجورایی نوبم :] ولی نکته اینجاس که من با capslock بازی میکنم عزیزم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در September 10, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2020 در 4 ساعت قبل، AmiRKinG گفته است: دانلود کردم و دیدم ولی خدایی خودت هم دست کمی از اون یارو نداشتی بعدش من اصلن ادعا نداشتم اونواقعن خیلی ادعا داره راستی اینم بگم که من تو3 ماه تابستون فقط 10روز پلی دادم چون سرکار میرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 در در ۱۳۹۹/۶/۱۸ در 21:01، AmirDaei گفته است: سلام و درود اسمت تو فروم رو نمیدونم و فکر کنم که تو بازی Corupet باشی لیدر کلن THD خودم تو کلنتم باحالی ولی زیادی ادعا داری http://uupload.ir/view/ig5i_gta_sa_2020-09-04_14-51-40-858.mp4/ خیلی میگفتی فیلم بزار اگه راست میگی منم گذاشتم =))) یا حق (اینو بگم باید دانلود کنید) اگه بازم ادعا داشتی از اول بازی فیلم میزارم این اخرشه Total harmonic distortion نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.