YePlayer ارسال شده در September 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2020 این مشکل عجیبه لانچر که یکی دیگه هم تقریبا مشابه این مشکل رو داشته. من به تازکی ویندوز 10 پرو ریختم. اینبار وقتی لانچر رو ریختم چیزی به اسم DirectX نصب کرد. من لانچر رو باز کردم و Play رو زدم . دکمه پلی خاموش شد ولی باز روشن شد ولی اتفاقی نیافتد. داخل موضوع دیگر گفتید برم داخل Task Manager و gta_sa رو End Task کنم . هرچی گشتم اصلا همچین چیزی وجود نداشت. لطفا کمک کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 7, 2020 ما هم تا به حال به این موضوع برخورد نکردیم 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در September 9, 2020 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در September 9, 2020 با سلام. مشکلات لانچر در arsacia.ir/launch بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده