alizoghii ارسال شده در June 18, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2017 من 3 تا اک داشتم... نمیدونم الان باید از کجا شروع کنم نمیدونم اصلا برمیگرده یا نه همه اطلاعات اکانت رو دارم ایمیل داشتم روش لطفا لطفااااا خواهشمندم کمک کنید... یه ادمین بیاد بگه باید چکار کنم راهنماییم کنه اسم اکم alizoghii خواهشمندم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
warp ارسال شده در June 21, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2017 با سلام و خسته نباشید. @alizoghii دوست عزیز اکانت شما اخرین فعالیت خود را در زمان 18.06.2017 15:13 داشته است. اگر رمز خود را فراموش کرده اید، برای برگشتن اکانت شما باید ایمیل که ثبت کرده اید را داشته باشید. سپس با ورود به قسمت بازیابی رمز عبور (برای باز کردن قسمت مربوطه اینجا کیلیک کنید) و بیان ایمیل، نام کاربری رمز برای ایمیل شما فرستاده میشود. لطفا روند کار را در همین قسمت گذارش دهید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alizoghii ارسال شده در July 14, 2017 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2017 (ویرایش شده) با سلام رمزم کار نمیکنه ایمیل باز یابی هم که میزنم میگه"نام کاربری یا ایمیل وارد شده اشتباه است." نمیدونم دیگه چیکار کنم من کلی براش زحمت کشیدم ، کلی راب زدم به همین راحتی اکانتم پرید.... اگه لازم باشه پسورد و ایمیل رو میدم لطفا کمکم کنید ویرایش شده July 14, 2017 توسط alizoghii تصحیح نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BullShark ارسال شده در July 20, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2017 با سلام تنها راه بازیابی اکانت از طریق Email می باشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.