Chanoda ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 سلام من امروز خواستم بیام تو سرور که یهو پیام بن آیپی واسم ارسال شد به دلیل (cheat) بنده هیچ از هیچ چیتی استفاده نکردم وارد UCP خودم شدم وضعیت اکانتم فعال بود و بن نشده بود با اکانت های مولتی هم نشد بیام رفتم توی قسمت بن شدگان و اسمم هم توی اونا نبود و دوباره وقتی وارد بازی شدم دیدم آیپی من بن شده حالا یه جواب قانع کننده میخوام که علت بن شدن آیپی من چی بوده چون آیپی هرکس مختص خودشه و اگه کسی که رمز اکانت منو داره و چیت بزنه آیپی من قاعدتا نباید بن بشه لطفا بررسی کنید که چطور ممکنه کسی با آیپی من اومده باشه و از چیت استفاده کرده باشه من واقعا جواب میخوام چون تنها سروری که توش پلی میدم همین آرساکیا هستش لطفا کاری کنین که بنده بتونم به بازی کردنم ادامه بدم و آیپی منو آنبن کنین و من دیگه پولی تو کارتم واسه آنبن نمونده و بدون دلیل آیپی من بن شده اینم عکسی از پیغام بن من دیشب تو سرور بودم و اکانتمو رو اسلیپ گذاشتم صبح که اومدم مادرم PC رو خاموش کرده بود و وقتی وارد سرور شدم دیدم بن شدم تقاضای آنبن دارم و نمیدونم چطور یکی با آیپی من اومده و اینکهچرا بنده باید 35تومن پول بدم به خاطر اینکه کس دیگه ای اشتباه کرده؟ و اینکه به من بگین چطور باید ثابت کنم که از چیت استفاده نکردم؟ چون بنده اگر اطلاع داشتم قراره بن شم قطعا فیلمی ، اسکرین شاتی از صفحه یا چیزی آماده میکرم که توجیح کنم و اینکه آیپی من واسه مدت محدودی بن نشده ( طبق چیزی که تو لیست بن شدگان دیدم همه افرادی که بن شدن For Ever بودن ) و قاعدتا یه بی ***** با استفاده از چیت کاری کرده من نتونم بازی کنم و من پلیری هستم که الان 6 ماهه اینجام و میدونم استفاده از چیت چه عاقبتی داره من حاضرم به هرچی هرکی میخواد قسم بخورم که کار من نبوده و لطفا آیپی بنده رو آنبن کنین ببخشید این همه حرف زدم چون واقعا اعصابم به شدت از این خبر بی پایه و ناگهانی خورد شده و سوالی که واسم پیش اومده اینه که لول من که زیر 5 نبوده و Warn نداشتم که بن آیپی بشه آیا احتمال داره آیپی یک نفر شبیهه آیپی من بوده و ادمین اشتباه کرده باشه؟؟ نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnakeEye ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 ببین مودم رو خاموش / روشن کن شاید درست شه مال من قبلا اینجوری شده بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 @Yoda با سلام خدمت شما وای فای خودتون رو یکبار خاموش روشن کنید تا ایپی عوض بشه و دوباره وارد بازی بشید. مشکل حل خواهد شد. نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chanoda ارسال شده در August 29, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 29, 2020 در 2 دقیقه قبل، 83mehrdad83 گفته است: @Yoda با سلام خدمت شما وای فای خودتون رو یکبار خاموش روشن کنید تا ایپی عوض بشه و دوباره وارد بازی بشید. مشکل حل خواهد شد. دمت گرم صبر کن امتحان کنم اطلاع میدم دمت گرم مهرداد جان و اینکه خودم میدونستم با خاموش روشن کردن مودم آیپی عوض میشه اما اینقدر اعصابم خورد بود که همین الان که دارم اینو مینویسم یادم اومد که خودمم میدونستم مطمئن باش اگه نمیگفتی یادم نمیومد XD نقل قول ------------------------------------------------------- Family is everything we have KAMIKAZE 4 fuckin ever S.I.E لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در August 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 در 16 ساعت قبل، Yoda گفته است: دمت گرم صبر کن امتحان کنم اطلاع میدم دمت گرم مهرداد جان و اینکه خودم میدونستم با خاموش روشن کردن مودم آیپی عوض میشه اما اینقدر اعصابم خورد بود که همین الان که دارم اینو مینویسم یادم اومد که خودمم میدونستم مطمئن باش اگه نمیگفتی یادم نمیومد XD حالا مشکلت حل شد دیگه؟ نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در August 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 این مشکلات معمولا به دلیل Same IP شدن شما با فردی که بن شده پیش میاد نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
83mehrdad83 ارسال شده در August 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 +بسته شد. 1 نقل قول باید زیاد مطالعه کنیم تا متوجه شویم هیچ نمی دانیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Captain ارسال شده در August 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 در 7 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: +بسته شد. دهنت نقل قول Number One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 30, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 30, 2020 در 11 ساعت قبل، 83mehrdad83 گفته است: +بسته شد. بدجور تو کفیا +بسته شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 سلام سرعت اینترنتتون ضعیف میتونید بعد restart دوباره تلاش کنید نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HaTeD ارسال شده در September 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 3, 2020 خیلیم خوب.... نقل قول با هرکی مثل خودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در September 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 12, 2020 (ویرایش شده) عجب ویرایش شده September 12, 2020 توسط MASlH نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NeverMor ارسال شده در September 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2020 در در ۱۳۹۹/۶/۸ در 17:14، Yoda گفته است: سلام من امروز خواستم بیام تو سرور که یهو پیام بن آیپی واسم ارسال شد به دلیل (cheat) بنده هیچ از هیچ چیتی استفاده نکردم وارد UCP خودم شدم وضعیت اکانتم فعال بود و بن نشده بود با اکانت های مولتی هم نشد بیام رفتم توی قسمت بن شدگان و اسمم هم توی اونا نبود و دوباره وقتی وارد بازی شدم دیدم آیپی من بن شده حالا یه جواب قانع کننده میخوام که علت بن شدن آیپی من چی بوده چون آیپی هرکس مختص خودشه و اگه کسی که رمز اکانت منو داره و چیت بزنه آیپی من قاعدتا نباید بن بشه لطفا بررسی کنید که چطور ممکنه کسی با آیپی من اومده باشه و از چیت استفاده کرده باشه من واقعا جواب میخوام چون تنها سروری که توش پلی میدم همین آرساکیا هستش لطفا کاری کنین که بنده بتونم به بازی کردنم ادامه بدم و آیپی منو آنبن کنین و من دیگه پولی تو کارتم واسه آنبن نمونده و بدون دلیل آیپی من بن شده اینم عکسی از پیغام بن من دیشب تو سرور بودم و اکانتمو رو اسلیپ گذاشتم صبح که اومدم مادرم PC رو خاموش کرده بود و وقتی وارد سرور شدم دیدم بن شدم تقاضای آنبن دارم و نمیدونم چطور یکی با آیپی من اومده و اینکهچرا بنده باید 35تومن پول بدم به خاطر اینکه کس دیگه ای اشتباه کرده؟ و اینکه به من بگین چطور باید ثابت کنم که از چیت استفاده نکردم؟ چون بنده اگر اطلاع داشتم قراره بن شم قطعا فیلمی ، اسکرین شاتی از صفحه یا چیزی آماده میکرم که توجیح کنم و اینکه آیپی من واسه مدت محدودی بن نشده ( طبق چیزی که تو لیست بن شدگان دیدم همه افرادی که بن شدن For Ever بودن ) و قاعدتا یه بی ***** با استفاده از چیت کاری کرده من نتونم بازی کنم و من پلیری هستم که الان 6 ماهه اینجام و میدونم استفاده از چیت چه عاقبتی داره من حاضرم به هرچی هرکی میخواد قسم بخورم که کار من نبوده و لطفا آیپی بنده رو آنبن کنین ببخشید این همه حرف زدم چون واقعا اعصابم به شدت از این خبر بی پایه و ناگهانی خورد شده و سوالی که واسم پیش اومده اینه که لول من که زیر 5 نبوده و Warn نداشتم که بن آیپی بشه آیا احتمال داره آیپی یک نفر شبیهه آیپی من بوده و ادمین اشتباه کرده باشه؟؟ مودم رو خاموش و روشن کن تا ایپی عوض بشه ایشالا اوکی میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.