alirezabahramian ارسال شده در August 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2020 سلام من برنامه چک دوربین مداربسته رو سیستمم دارم با همه بازی های آنلاینم ناسازگاری میده کسی میدونه دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید کمکم کنید یک هفته است اعصابمو ریخته به هم ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
1 SeyedMohammadYasin ارسال شده در September 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2020 سلام , چند تا راه داره که اولیش پاکش کنی دومی حتما اختلال در کارت هست که تنظیم بشه حله ولی چون تاحالا دوربین مداربسته به سیستم نداشتم خبری ندارم، راه سومی اینکه بستگی داره به چی مشکل داشته باشه اگه به درایور یا نرم افزار دوربین مدار بسته باشه باید یا خود شرکت این مشکل یا باگ رو حل کنه که صد درصد همینطوری است . پیشنهاد میکنم باید اول مطمئن شوی که مشکل از جای دیگری نیست . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0 Ellery ارسال شده در January 22, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22, 2021 در در ۱۳۹۹/۵/۲۰ در 18:41، alirezabahramian گفته است: سلام من برنامه چک دوربین مداربسته رو سیستمم دارم با همه بازی های آنلاینم ناسازگاری میده کسی میدونه دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟ ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید کمکم کنید یک هفته است اعصابمو ریخته به هم ممنون باید به لایسنس این برنامه بری و نگاه کنی این برنامه به چه منابعی دست رسی داره چون منم یک نرم افزار داشتم که CPU ۸۰ درصدش مشغول میشد بازی رو میبست صبر و ظفر هر دو دوست یکدیگرند بعد صبر نوبت ظفر آید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سوال
alirezabahramian
سلام من برنامه چک دوربین مداربسته رو سیستمم دارم با همه بازی های آنلاینم ناسازگاری میده
کسی میدونه دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید کمکم کنید
یک هفته است اعصابمو ریخته به هم ممنون
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده