Morix ارسال شده در August 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2020 سلام به دوستان عزیز سرور آرساکیا. آقا دقت کردین که پلیر های بازی {هم قدیمی هم جدید} اینقدری که وقتی یه نفر از اقلیت یدک کش میبینن میترسن از اقلیت های دیگه مثل هیتمن نمیترسن؟ آخه چرا؟ نه خداییش ما لولوییم یا میخوریمتون همیشه شاد باشید 3 نقل قول به یاد روز های خوش زندگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در August 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2020 ازتون نمیترسیم. از این میترسیم که هی من از HQ هیتمن Buffalo و Alpha میارم پُلِ فیش وقتی رومو برمیگردونم نیست. باز خودکشی میکنم میرم HQ باز همون اتفاقا تکرار میشه. خداوکیلی بسه دیگه. مرسی اَه 1 نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gang ارسال شده در August 5, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2020 در 2 ساعت قبل، mehras13811 گفته است: سلام به دوستان عزیز سرور آرساکیا. آقا دقت کردین که پلیر های بازی {هم قدیمی هم جدید} اینقدری که وقتی یه نفر از اقلیت یدک کش میبینن میترسن از اقلیت های دیگه مثل هیتمن نمیترسن؟ آخه چرا؟ نه خداییش ما لولوییم یا میخوریمتون همیشه شاد باشید داداش برعکس گفتی من TTC میبینم میگم بیا این روزی امروزت ولی شب خوابیدنی یادم میوفته : پسر هر وقت مردم زورشون به یکی نمی رسه /Contract میدن. خب باید ترسید. هر کی از TTC میترسه حتما شلوارشو با دیدن هیتمن خیس میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Morix ارسال شده در August 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2020 در 17 ساعت قبل، Shxyan گفته است: ازتون نمیترسیم. از این میترسیم که هی من از HQ هیتمن Buffalo و Alpha میارم پُلِ فیش وقتی رومو برمیگردونم نیست. باز خودکشی میکنم میرم HQ باز همون اتفاقا تکرار میشه. خداوکیلی بسه دیگه. مرسی اَه خو بلخره گنگمون بالاس در 16 ساعت قبل، Gang گفته است: داداش برعکس گفتی من TTC میبینم میگم بیا این روزی امروزت ولی شب خوابیدنی یادم میوفته : پسر هر وقت مردم زورشون به یکی نمی رسه /Contract میدن. خب باید ترسید. هر کی از TTC میترسه حتما شلوارشو با دیدن هیتمن خیس میکنه نقل قول به یاد روز های خوش زندگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در August 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2020 در 20 ساعت قبل، mehras13811 گفته است: سلام به دوستان عزیز سرور آرساکیا. آقا دقت کردین که پلیر های بازی {هم قدیمی هم جدید} اینقدری که وقتی یه نفر از اقلیت یدک کش میبینن میترسن از اقلیت های دیگه مثل هیتمن نمیترسن؟ آخه چرا؟ نه خداییش ما لولوییم یا میخوریمتون همیشه شاد باشید خو چرا بترسیم؟! /Mfrisk میدیم پیاده نشدی وانتد پیاده شدی هم /Frisk میکنیم هم ماشین و برمیداریم نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Morix ارسال شده در August 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2020 در 42 دقیقه قبل، AbbasMZ گفته است: خو چرا بترسیم؟! /Mfrisk میدیم پیاده نشدی وانتد پیاده شدی هم /Frisk میکنیم هم ماشین و برمیداریم قانع شدم ولی اگه نتونی /M بدی چی؟؟ ماشینت بای بای نقل قول به یاد روز های خوش زندگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbbasMZ ارسال شده در August 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2020 در 1 دقیقه قبل، mehras13811 گفته است: قانع شدم ولی اگه نتونی /M بدی چی؟؟ ماشینت بای بای ماشین فکشن هست مهم نی نقل قول به یاد داشته باش که این فقط یک روزه بده, نه یک زندگی بد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Morix ارسال شده در August 6, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2020 در 5 دقیقه قبل، AbbasMZ گفته است: ماشین فکشن هست مهم نی نقل قول به یاد روز های خوش زندگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Horny ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۵ در 23:44، mehras13811 گفته است: سلام به دوستان عزیز سرور آرساکیا. آقا دقت کردین که پلیر های بازی {هم قدیمی هم جدید} اینقدری که وقتی یه نفر از اقلیت یدک کش میبینن میترسن از اقلیت های دیگه مثل هیتمن نمیترسن؟ آخه چرا؟ نه خداییش ما لولوییم یا میخوریمتون همیشه شاد باشید ماشین TTC حکم نیسان ابی رو داره تو بازی اخه نقل قول Rien ne fait paraître la terre si vaste que des amis peuvent atteindre la latitude et la longitude à distance لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iRexa ارسال شده در August 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 #نیسان نقل قول +الّلهُمَّ صَلّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ+ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Morix ارسال شده در August 8, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2020 در 11 ساعت قبل، Angelips گفته است: ماشین TTC حکم نیسان ابی رو داره تو بازی اخه دقیقا نقل قول به یاد روز های خوش زندگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Owj ارسال شده در August 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 دقیقا زمانی پیداتون میشه که ماشین داره دود میکنه مثل چیز میزنین به ماشین نقل قول منم یه شیر مهربون تنومند یادت باشه احترام بزار میای پهلو من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Morix ارسال شده در August 9, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2020 در 6 ساعت قبل، Owj گفته است: دقیقا زمانی پیداتون میشه که ماشین داره دود میکنه مثل چیز میزنین به ماشین نقل قول به یاد روز های خوش زندگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در August 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2020 TTC از ماشینش می ترسم یکی با ماشین بزن کارتتتتتتتتتتتت تمام ماشینت میره هوا نقل قول FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfi ارسال شده در August 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2020 اولین فکشن وارن عمرم زمانی بود که یه TTC جلو چشام ماشینمو بلند کرد برد وقتی برگشت چهار راه با کامبت گرفتم روش و برای Dm کردن فکشن وارن گرفتم نقل قول یه پسرِ همیشه توو اَخم معتادِ تنهایی عاشقِ غریبه بودن میخوام فقط به خودم شبیه بمونم من همینم همین قد بد همینه موودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Original ارسال شده در August 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۱۵ در 23:44، mehras13811 گفته است: سلام به دوستان عزیز سرور آرساکیا. آقا دقت کردین که پلیر های بازی {هم قدیمی هم جدید} اینقدری که وقتی یه نفر از اقلیت یدک کش میبینن میترسن از اقلیت های دیگه مثل هیتمن نمیترسن؟ آخه چرا؟ نه خداییش ما لولوییم یا میخوریمتون همیشه شاد باشید والا اینطوری هم نیست زیاد از بس که ماشینتون خیلی سنگینه مثل نیسان آبی بخوره به یه جا ماشین درجا میترکه و یا مثلا داریم ماهیگیری میکنیم میاین ماشین میبرین خودم ttc بودم ماشین یکیو برداشتم با تیر اقتاد به جونم نقل قول >---------------------------------------------------------------------------------< ====================================================================================== عین مابقی روانه ایم به کام مرگ رو این ریل نامرئی ما نتیجه ی سلیقه و میل داوریم نه مصرع اولیم، نه بیت آخریم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Morix ارسال شده در August 12, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۰ در 08:11، KiNGDiDeBaN گفته است: TTC از ماشینش می ترسم یکی با ماشین بزن کارتتتتتتتتتتتت تمام ماشینت میره هوا Ttc هستش و ماشینش در در ۱۳۹۹/۵/۲۰ در 16:24، Erfi گفته است: اولین فکشن وارن عمرم زمانی بود که یه TTC جلو چشام ماشینمو بلند کرد برد وقتی برگشت چهار راه با کامبت گرفتم روش و برای Dm کردن فکشن وارن گرفتم در در ۱۳۹۹/۵/۲۰ در 21:21، Original گفته است: والا اینطوری هم نیست زیاد از بس که ماشینتون خیلی سنگینه مثل نیسان آبی بخوره به یه جا ماشین درجا میترکه و یا مثلا داریم ماهیگیری میکنیم میاین ماشین میبرین خودم ttc بودم ماشین یکیو برداشتم با تیر اقتاد به جونم خدا قوت پهلوان 1 نقل قول به یاد روز های خوش زندگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirDaei ارسال شده در August 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2020 یک نفر بود دو ماه پیش یک جا استتار میکرد منتطر بود یکی بیاد بعد با 100 تا سرعت میزد بهش میگف حواسم نبود و اینا بعد ماشین خراب میشد تعمیرش میکرد پشمای شیطان ریخته بود 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Morix ارسال شده در August 13, 2020 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۲ در 05:19، AMiREpiCure گفته است: یک نفر بود دو ماه پیش یک جا استتار میکرد منتطر بود یکی بیاد بعد با 100 تا سرعت میزد بهش میگف حواسم نبود و اینا بعد ماشین خراب میشد تعمیرش میکرد پشمای شیطان ریخته بود نقل قول به یاد روز های خوش زندگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Life ارسال شده در August 21, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2020 در در ۱۳۹۹/۵/۲۰ در 08:11، KiNGDiDeBaN گفته است: TTC از ماشینش می ترسم یکی با ماشین بزن کارتتتتتتتتتتتت تمام ماشینت میره هوا آره |: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kavooss ارسال شده در January 4, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 4, 2021 در در ۱۳۹۹/۵/۱۵ در 23:50، Shxyan گفته است: ازتون نمیترسیم. از این میترسیم که هی من از HQ هیتمن Buffalo و Alpha میارم پُلِ فیش وقتی رومو برمیگردونم نیست. باز خودکشی میکنم میرم HQ باز همون اتفاقا تکرار میشه. خداوکیلی بسه دیگه. مرسی اَه قبولت دارم.. مرسی اَه نقل قول اینا لفظ نیس ، من شاهنامه نمیکنم تفسیر i love fadaei لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iLilPeep ارسال شده در January 5, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 5, 2021 در در ۱۳۹۹/۵/۱۶ در 01:20، Shxyan گفته است: ازتون نمیترسیم. از این میترسیم که هی من از HQ هیتمن Buffalo و Alpha میارم پُلِ فیش وقتی رومو برمیگردونم نیست. باز خودکشی میکنم میرم HQ باز همون اتفاقا تکرار میشه. خداوکیلی بسه دیگه. مرسی اَه حق گفتی 1 نقل قول One day you’ll just be a memory for .Some people do your best to be a good one يه روز براى بعضى از آدما فقط يه خاطره ميشىنهايت تلاشتو بكن كه يه خاطره خوب بشى. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tiory ارسال شده در January 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۵/۲۲ در 16:49، Calvert گفته است: یک نفر بود دو ماه پیش یک جا استتار میکرد منتطر بود یکی بیاد بعد با 100 تا سرعت میزد بهش میگف حواسم نبود و اینا بعد ماشین خراب میشد تعمیرش میکرد پشمای شیطان ریخته بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Soli ارسال شده در January 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۵/۱۵ در 12:14، Morix گفته است: سلام به دوستان عزیز سرور آرساکیا. آقا دقت کردین که پلیر های بازی {هم قدیمی هم جدید} اینقدری که وقتی یه نفر از اقلیت یدک کش میبینن میترسن از اقلیت های دیگه مثل هیتمن نمیترسن؟ آخه چرا؟ نه خداییش ما لولوییم یا میخوریمتون همیشه شاد باشید خیلی ممنونم با سرعت 190 تا میکوبی میای یه Sry میگی تعمیرشم میکنی نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♅ ✤ ???? ???? ??????? ?????? ✤ ♅ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaGhi ارسال شده در January 6, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2021 در در ۱۳۹۹/۵/۱۵ در 23:44، Morix گفته است: سلام به دوستان عزیز سرور آرساکیا. آقا دقت کردین که پلیر های بازی {هم قدیمی هم جدید} اینقدری که وقتی یه نفر از اقلیت یدک کش میبینن میترسن از اقلیت های دیگه مثل هیتمن نمیترسن؟ آخه چرا؟ نه خداییش ما لولوییم یا میخوریمتون همیشه شاد باشید TTC فکشن ترسناکی نیست فقط کرمن نقل قول حرفاتون داره اثر منفی تو رو میکنم میرم نفر بعدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.